kasık ağrısı, adet olcakmış hissi ve akıntı gebelik belirtisi mi ?

Bu da kurumuş hali canım yine hayalet çizgilerim başladı sanırım sans zahmet bakabilir misin hem yakından hem uzaktan o_O

Eklentiler

• 179B78C5-970C-4336-A4F3-DE2EE92D6726.jpeg
    179B78C5-970C-4336-A4F3-DE2EE92D6726.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 516
canım ya sen dün belirtilerin var mı diye sormuştun ya dünden beri bugünde devam eden bir akıntı var ama nasıl desem böyle pütürlü biraz koyu bir akıntı. gerçekte tekrar mı yumurtluyorum ne oluyo bilmiyorum
Ben olsam değerlendirirdim işimi şansa bırakmazdım jel gibi beyaz su gibi akıntın varsa gebelik belirtisi tecrübeyle sabit

Ben olsam değerlendirirdim işimi şansa bırakmazdım jel gibi beyaz su gibi akıntın varsa gebelik belirtisi tecrübeyle sabit
Canım benim adetime 2 gün var bugün jel gibi beyaz akıntım oldu ve 1 haftadır da karnımda batmalar oluyor hamilelik olabilir mi

Canım benim adetime 2 gün var bugün jel gibi beyaz akıntım oldu ve 1 haftadır da karnımda batmalar oluyor hamilelik olabilir mi
Kaşıkta batma iğneleme gebelik belirtisi canım akıntı tek sefer değil de gün içinde genelde her wc den sonra dikkat et benimde jel gibi oluyordu adete yakın bir iki kere oldu hamile değildim benim dediğim su gibi beyaz şeffaf akıntı

Kaşıkta batma iğneleme gebelik belirtisi canım akıntı tek sefer değil de gün içinde genelde her wc den sonra dikkat et benimde jel gibi oluyordu adete yakın bir iki kere oldu hamile değildim benim dediğim su gibi beyaz şeffaf akıntı
Aynen bugün oldu 2 defa lavabodan sonra dediğiniz gibi

Pozitife çok yakın canım ama sen gel beni dinle bu günleri es geçme belki 2 kere yumurtlama oluyor bu ay olmadıysa bile olabilir Allah büyük dene

Bende bugün sabah kan verdim öğleden sonra çıktı sonuç :KK61:kesinkez yok yani sizi etkilemesin diye paylaşmayacaktım ama duramadım:KK61:

Bu ay da fos çıktı sabah kahverengi leke gibi geldi çok sevindim gittim kan verdim ama yok kahverengi leke niye geldi onu anlamadım

X