Erken gebelik testi daha hassas ondandırMerhabalar adetimden 10 gün geçti gebelik testi yaptım erken gebelik testi pozitif çıkarken kaset test silik çıktı daha önce böyle bi durum yaşayan var mı?
Şöyle bi durumda söz konusu aslında ben 10 gün önce bi kaset test daha yaptım çizgi baya koyuydu ama bugün rengi açık cidden kafam çok karıştıHamilesiniz tebrikler
Silik cizgiyi görünce tamamdırMerhabalar adetimden 10 gün geçti gebelik testi yaptım erken gebelik testi pozitif çıkarken kaset test silik çıktı daha önce böyle bi durum yaşayan var mı?
Kuyudan silikleştiyse ve kanama yaşadıysanız düşük olma ihtimali var doktora gidinD
Şöyle bi durumda söz konusu aslında ben 10 gün önce bi kaset test daha yaptım çizgi baya koyuydu ama bugün rengi açık cidden kafam çok karıştı
Markadan markaya değişir ya koyuluk oranları içinizi ferah tutun ve kan verin lütfenD
Şöyle bi durumda söz konusu aslında ben 10 gün önce bi kaset test daha yaptım çizgi baya koyuydu ama bugün rengi açık cidden kafam çok karıştı
Ayy hamile misinizSonucum böyle çıktı
O zaman 2025 Haziran ayı anneleri grubuna gelinizSonucum böyle çıktı
Ya hayırlı uğurlu olsun son adet tarihiniz neydi acaba gebeliğiniz bayağı ilerlemiş bu değerle hem keseyi hem de kalp atışını görebilirsiniz. Tahmini 7-8 hafta civarı bence. 5 Ağustos falanmıydı regl tarihinizSonucum böyle çıktı
Yarın sabah idrarnzla tekrar yapın en iyi sonuç sabah idrarı ile oluyor.kızlar benim sonucuma da bakınben idrarı fazla koydum galiba aktı ama sanki çizgi var gibi umutlandım bir şey söyleyin lütfen çizgi göreniniz var mı? Aktı ama çizgiden dolayı mı yoksa test mi bozuk
Var gibi ama silik kaç gün var adete yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın benceKızlar merhabal sizce varmı çizgiEki Görüntüle 3480105
Var gibi ama silik kaç gün var adete yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın bence