Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah baya belirgin hayırlı olsun bikac gün sonra kan testi ile beta da artmış olur daha kesin olurİnnovita marka sizce var mı regli günüm yarın..
Amin insallah yarabbim.. innovita diye güvenemiyorum ama yarın regli olmazsam farklı test ile bakarım yine..Maşallah baya belirgin hayırlı olsun bikac gün sonra kan testi ile beta da artmış olur daha kesin olur
İkinci çizgi silik baya ama var gibikızlar benim sonucuma da bakın ben idrarı fazla koydum galiba aktı ama sanki çizgi var gibi umutlandım bir şey söyleyin lütfen çizgi göreniniz var mı? Aktı ama çizgiden dolayı mı yoksa test mi bozuk
Bence varKızlar merhabal sizce varmı çizgiEki Görüntüle 3480105
Kızlar merhabal sizce varmı çizgiEki Görüntüle 3480105
Evet vardır büyük ihtimalle benımde ilk yaptığımda aunı bu sekılde ertesi akşam yıne yaptım bu sefer daha belirgin hayırlısı olsun inşallah siz yarın tekrarlayın testi
Yaa üzüldüm. Ama hayırlısı olsun Insallah demek testte sıkıntı var. Ama canınızı sıkmayın önümüzdeki ay olur inşallah.Canım merhaba maalesef regli oldum bu testte yanılttı
Arkadaşlar adetime 1 gün var böyle çıktı. Sizce var mi biseyler yoksa ben mi görmek istiyorum
Test yapmadim adet oldum çünkü.Bende çok aşırı az gibi gördüm ama ümitlendirmek istemem bir caha daha yapın isterseniz inşallah vardır
Test yapmadim adet oldum çünkü.
Ama hala kasiklarim da sancı var anlamadım ben acaba üstüne görme diye bisey var ondan olabilir mjBende çok aşırı az gibi gördüm ama ümitlendirmek istemem bir caha daha yapın isterseniz inşallah vardır
Bu hangi markaArkadaşlar adetime 1 gün var böyle çıktı. Sizce var mi biseyler yoksa ben mi görmek istiyorum
Bu
Prodictor earlyBu hangi marka