- 6 Mart 2022
- 9
- 1
- 1
- 28
Hayırlı olsun Allah sağlıkla bebegini kucağına almayı nasip etsin cok sevindim :)Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah her biriniz için dua ediyorum. Benim bugün adetime 2 gün kaldı testi tekrarladım bu sefer ikinci çizgi hemen çıktı ardından hastaneye gittim kan verdim orda da çıktı çok şükür. Demek ki sadece kuruma çizgisinden kaynaklı olmuyormuş. Gebelik çok yeni olduğu için de sonradan ikinci çizgi çıkabiliyormuş. Bunu görmüş olduk. Allah büyük en hayırlı zamanda her birimize kucağımıza almayı nasip etsin
Aminn çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun
Aminnn çok çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun Allah sağlıkla bebegini kucağına almayı nasip etsin cok sevindim :)
Canım tam anlayamadım ama imkansız diye birşey yok bence. İmkansız denilen kaç hamile tanıdığım var. Umudunu asla kaybetme tıp o kadar ileri de ki her bir ihtimali araştır ve deneBenimkide bu ama doktor hamile kalman imkansız dedi.bi kaç saat sonra çıktı.
Amiiin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhHayırlı olsun hayırlı evlat olsun inşallah tebrik ederim
Canım var gibi sanki ama emin olmak için yeniden test yapmanı tavsiye ederim boşa ümit vermiş gibi olmayımEki Görüntüle 3022388 arkadaşalr sizce bunda gebelik varmı erken gebelik testi yaptım ilk çizgi de 5 dakika sonra oldu beşdakka sonrada bu pembe çizgi var ama ben bencereye de idrar kaçırdım silmeye çalıştım sonuç bu
Sağolun yarın tekrar yapacam inşllahCanım var gibi sanki ama emin olmak için yeniden test yapmanı tavsiye ederim boşa ümit vermiş gibi olmayım
Adetim 3 gün geçti sizce bu test pozitif miKuruma çizgisi bnde hep çıkardı kanda negatif çıkardı üzmek istemem ama kuruma çizgisi beş dk dan sonra çıkan sonuç geçersiz sayılır
Evet canım hayırlı olsunAdetim 3 gün geçti sizce bu test pozitif mi
Bugün gidip kan vericem umarım vardırEvet canım hayırlı olsun
Yaz burdan cnm merak ettimBugün gidip kan vericem umarım vardır
Hayalet bir çizgi görüyorum belli belirsiz. Adetinize kaç gün var acaba ?Merhaba erken gebelik testi yaptım. Yok gibi ancak ince bir çizgi var gibi de emin olamadım bir kaç gün sonra tekrarlasam mi ? Yorumlanabilir misiniz. Resmi düzenleyip koyulastirma vs yaptimda ikinci çizgi var gibi ama emin olamiyorum
Eki Görüntüle 3024026
Hayalet bir çizgi görüyorum belli belirsiz. Adetinize kaç gün var acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?