Kaset testte sonradan silik çizgi

bstka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
31
21
3
29
Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün kala sabah ve akşam olmak üzere 2 tane kaset gebelik testi yaptım. Her ikisinin de başında 3-4 dakika bekledim baktım ikinci çizgi gözükmüyor gittim işlerimi hallettim yarım saat sonra geldim ve bu şekilde silik ikinci çizgiyi gördüm her iki testte de silik çizgi var. Daha önce başına gelen var mı ?

Kuruma çizgisi bnde hep çıkardı kanda negatif çıkardı üzmek istemem ama kuruma çizgisi beş dk dan sonra çıkan sonuç geçersiz sayılır

Kuruma çizgisi bnde hep çıkardı kanda negatif çıkardı üzmek istemem ama kuruma çizgisi beş dk dan sonra çıkan sonuç geçersiz sayılır
Doğrudur canım ilk tecrübelerim daha anlam veremedim bende buradan sorayım istedim. En hayırlısı neyse o olsun inşallah

Sizce bende gebelik durumu söz konusu olabilirmi reglme 5 gün var belirtilerini 1 hafta önceden yaşamaya basladım

Canım benimde böyle oldu tam 4 testte aynısı oldu diğer yaptığım testlerde böyle çizgi hiç cikmiyordu bı gün beklese bile adet gününden geçmesini bekle yine test yap ben öyle yapicam

Nasıl belirtiler yaşadınız yazarmisniz
Canım 1 hafta önce başladı sırt ağrım bacaklarım çok ağrıyor yürümedigim evde olduğum halde kasıklarım adet olcakmısım gibi ara ara bir de cok istahım acıldı baş ağrısı oluyor 3 gün önce peceteye pembe rengi kan geldi ordan şüpheye düştüm biraz göğüslerim de acıyo dokununca test yaptım bugün ama ilk saatleri silik di sonra yayıldı kırmızılık anlam veremedim reglme 5 gün var

Adetinizin geçmesini beklemekten başka cagre yok yanlış anlamayın testle olacak iş değil bende sizin gibiyim bende bekliyorum

Adetinizin geçmesini beklemekten başka cagre yok yanlış anlamayın testle olacak iş değil bende sizin gibiyim bende bekliyorum
Evet doğru söylüyorsunuz belkide öyl bir durumda söz konusu değildir adetten 1 hafta öncesinde öğrenen cok insan var erken gebelik testiyle ama ben normal test kullandım Yinede adetimi bekleyeceğim hayırlısı olsun

bende kaset testle 4 gun kala bu sekilde ogrendim hamileligimi.ve leke gelmisti bendende tutunma kanamasiymis oysa bikac damlaydi.Hergun yapin koyulasirsa kesin hamilesinizdir kadet test daha garanti sonuc veriyor

testi tekrar yapin varsa hemen cikar zaten ikinci cizgi

Benimde bi kaç saat sonra böyle
Umudum yok biliyorum 5 dakika sonrası geçerli değil.hatta test bozuk diyebilirsiniz .ama umut

Erken gebelik testi predktor kullanmak bende istiyorum ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah her biriniz için dua ediyorum. Benim bugün adetime 2 gün kaldı testi tekrarladım bu sefer ikinci çizgi hemen çıktı ardından hastaneye gittim kan verdim orda da çıktı çok şükür. Demek ki sadece kuruma çizgisinden kaynaklı olmuyormuş. Gebelik çok yeni olduğu için de sonradan ikinci çizgi çıkabiliyormuş. Bunu görmüş olduk. Allah büyük en hayırlı zamanda her birimize kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun hayırlı evlat olsun inşallah tebrik ederim

Benimkide bu ama doktor hamile kalman imkansız dedi.bi kaç saat sonra çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…