• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testte sonradan silik çizgi

Merhaba, sizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah :)
Arkadaşlar ben hamileyimmmm♥️♥️♥️♥️😍

Benim de reglim 3 gün gecikti. 1 yıldır bebek istiyoruz. Her ay hüsrana uğradım bugün gün icinde kaset test yaptım cok sonradan silik cizgi cıktı. suan uyuyamiyorum heycandan. Yarin sabah tekrar kaset test yapacağım. Testin fotografini ekliyorum. Insallah guzel haberi ben de alırım

Eklentiler

• 20220313_180841.jpg
    20220313_180841.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 1.237

Benim de reglim 3 gün gecikti. 1 yıldır bebek istiyoruz. Her ay hüsrana uğradım bugün gün icinde kaset test yaptım cok sonradan silik cizgi cıktı. suan uyuyamiyorum heycandan. Yarin sabah tekrar kaset test yapacağım. Testin fotografini ekliyorum. Insallah guzel haberi ben de alırım
Var bence açık belli görünür çizgi var benimde hamilegimde Boyle çıkıyordu ama emin olmak icin kan testi yaptırabilirsiniz hayırlısı olsun inşallah

Sabah yine kaset test yaptım maalesef silik cizgi bile çıkmadı bir kaç gün daha bekleyip kan testi vereceğim.
Var bence açık belli görünür çizgi var benimde hamilegimde Boyle çıkıyordu ama emin olmak icin kan testi yaptırabilirsiniz hayırlısı olsun inşallah

Sabah yine kaset test yaptım maalesef silik cizgi bile çıkmadı bir kaç gün daha bekleyip kan testi vereceğim.
Hyairlisi olsun benimde silik çıktı saatler sonra çıkmıştı iki testte .korkup iki gün sonra bugün sabah yaptım birşey çıkmadı bu sefer silikde olsa.cikmadi.korunuyorum ihtimal neler. Olmaz diye dusundurmustu silik çıkması adet olmuyorum başına gelen var mı neden adet olunmaz azala azala olmaz oldum yaşım 33 erken menopoz olur mu doktora da gidemejdm bir türlü .Bursa'da olan var mı Dr tavsiyesi alabilirim Anadolu'da Merve hanıma gittim en son

Merhaba çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başınıza olsun inşallah 🥰 Testte gayet belirgin pozitif gözüküyor ve sizinde kuruma çizgisi gibi durmuyor. Bir kere tekrarlamışsınız çizgiyi görememişsiniz şimdi okudum devamını getirdiniz mi bugün tekrar denediniz mi testi?

Hyairlisi olsun benimde silik çıktı saatler sonra çıkmıştı iki testte .korkup iki gün sonra bugün sabah yaptım birşey çıkmadı bu sefer silikde olsa.cikmadi.korunuyorum ihtimal neler. Olmaz diye dusundurmustu silik çıkması adet olmuyorum başına gelen var mı neden adet olunmaz azala azala olmaz oldum yaşım 33 erken menopoz olur mu doktora da gidemejdm bir türlü .Bursa'da olan var mı Dr tavsiyesi alabilirim Anadolu'da Merve hanıma gittim en son
Genelde sonradan silik çizgi çıkması kuruma çizgisi diye adlandırılan yanıltıcı bir görüntü. Test geçerliliğini yitirdikten sonra ortaya çıkıyor. Fakat bazen bizim gibi istisnalar oluyor erken dönemde baktığımız için hamilelik hormonu da az olduğu için geç algılayıp geç gösteriyor. Fakat dediğim gibi genelinde kuruma çizgisidir ve aslında gebelik yoktur diye duydum hep.

Merhaba çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başınıza olsun inşallah 🥰 Testte gayet belirgin pozitif gözüküyor ve sizinde kuruma çizgisi gibi durmuyor. Bir kere tekrarlamışsınız çizgiyi görememişsiniz şimdi okudum devamını getirdiniz mi bugün tekrar denediniz mi testi?
Regl oldum maalesef . Baya heycanlanmistim ama vardir her serde bir hayır

Arkadaşlar ben hamileyimmmm♥️♥️♥️♥️😍
Canım öncelikle hayırlı olsun bende dün gece test yaptım kenarı koydum bu akşam baktığımda çizgi vardı su damlattım ikisinide koydum sizce varmıdır kafam karışık. İlk fotoğraf su damlattığım diğeri damlatmadan olan hali

Eklentiler

• IMG20220323202745.jpg
    IMG20220323202745.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 596
  • IMG20220323201958.jpg
    IMG20220323201958.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 501
Canım öncelikle hayırlı olsun bende dün gece test yaptım kenarı koydum bu akşam baktığımda çizgi vardı su damlattım ikisinide koydum sizce varmıdır kafam karışık. İlk fotoğraf su damlattığım diğeri damlatmadan olan hali
Çok teşekkür ederim canım. Çizgin gayet belirgin aslında ama üzerinden çok çok fazla zaman geçmiş anladığım kadarıyla o yüzden birşey diyemedim. Ben giremedim bir süredir sen yazalı uzun zaman olmuş aslında belli olmuştur şimdiye sonuç nedir?

Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün kala sabah ve akşam olmak üzere 2 tane kaset gebelik testi yaptım. Her ikisinin de başında 3-4 dakika bekledim baktım ikinci çizgi gözükmüyor gittim işlerimi hallettim yarım saat sonra geldim ve bu şekilde silik ikinci çizgiyi gördüm her iki testte de silik çizgi var. Daha önce başına gelen var mı ?Eki Görüntüle 3020129 Eki Görüntüle 3020129
Canım hayırlı olsun. Bu testler duruyorsa su damlatır mısın bakalım ikinci çizgi geçecek mi?

Sonuç neymiş canım?
Su damlattıktan saatler sonra silindi mi ikinci çizgi? Hemen silinmeyebiliyorda.

Ve yumurtlamanın kaçıncı günüydü bu testi yaptığında?

Son düzenleme:
Back