- 3 Aralık 2021
- 49
- 30
- 3
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor diye biliyorum. Öğrenmek için erken değil mi ? Pcos mu var ?Eki Görüntüle 3024050 kasetin içini açtım orda da var gibi yok gibi kafam allak bullak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor diye biliyorum. Öğrenmek için erken değil mi ? Pcos mu var ?Eki Görüntüle 3024050 kasetin içini açtım orda da var gibi yok gibi kafam allak bullak
Arkadaşlar ben hamileyimmmm![]()
Var bence açık belli görünür çizgi var benimde hamilegimde Boyle çıkıyordu ama emin olmak icin kan testi yaptırabilirsiniz hayırlısı olsun inşallahMerhaba, sizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah :)
Benim de reglim 3 gün gecikti. 1 yıldır bebek istiyoruz. Her ay hüsrana uğradım bugün gün icinde kaset test yaptım cok sonradan silik cizgi cıktı. suan uyuyamiyorum heycandan. Yarin sabah tekrar kaset test yapacağım. Testin fotografini ekliyorum. Insallah guzel haberi ben de alırım
Var bence açık belli görünür çizgi var benimde hamilegimde Boyle çıkıyordu ama emin olmak icin kan testi yaptırabilirsiniz hayırlısı olsun inşallah
Hyairlisi olsun benimde silik çıktı saatler sonra çıkmıştı iki testte .korkup iki gün sonra bugün sabah yaptım birşey çıkmadı bu sefer silikde olsa.cikmadi.korunuyorum ihtimal neler. Olmaz diye dusundurmustu silik çıkması adet olmuyorum başına gelen var mı neden adet olunmaz azala azala olmaz oldum yaşım 33 erken menopoz olur mu doktora da gidemejdm bir türlü .Bursa'da olan var mı Dr tavsiyesi alabilirim Anadolu'da Merve hanıma gittim en sonSabah yine kaset test yaptım maalesef silik cizgi bile çıkmadı bir kaç gün daha bekleyip kan testi vereceğim.
Merhaba çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başınıza olsun inşallahMerhaba, sizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah :)
Benim de reglim 3 gün gecikti. 1 yıldır bebek istiyoruz. Her ay hüsrana uğradım bugün gün icinde kaset test yaptım cok sonradan silik cizgi cıktı. suan uyuyamiyorum heycandan. Yarin sabah tekrar kaset test yapacağım. Testin fotografini ekliyorum. Insallah guzel haberi ben de alırım
Genelde sonradan silik çizgi çıkması kuruma çizgisi diye adlandırılan yanıltıcı bir görüntü. Test geçerliliğini yitirdikten sonra ortaya çıkıyor. Fakat bazen bizim gibi istisnalar oluyor erken dönemde baktığımız için hamilelik hormonu da az olduğu için geç algılayıp geç gösteriyor. Fakat dediğim gibi genelinde kuruma çizgisidir ve aslında gebelik yoktur diye duydum hep.Hyairlisi olsun benimde silik çıktı saatler sonra çıkmıştı iki testte .korkup iki gün sonra bugün sabah yaptım birşey çıkmadı bu sefer silikde olsa.cikmadi.korunuyorum ihtimal neler. Olmaz diye dusundurmustu silik çıkması adet olmuyorum başına gelen var mı neden adet olunmaz azala azala olmaz oldum yaşım 33 erken menopoz olur mu doktora da gidemejdm bir türlü .Bursa'da olan var mı Dr tavsiyesi alabilirim Anadolu'da Merve hanıma gittim en son
Regl oldum maalesef . Baya heycanlanmistim ama vardir her serde bir hayırMerhaba çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başınıza olsun inşallahTestte gayet belirgin pozitif gözüküyor ve sizinde kuruma çizgisi gibi durmuyor. Bir kere tekrarlamışsınız çizgiyi görememişsiniz şimdi okudum devamını getirdiniz mi bugün tekrar denediniz mi testi?
Canım öncelikle hayırlı olsun bende dün gece test yaptım kenarı koydum bu akşam baktığımda çizgi vardı su damlattım ikisinide koydum sizce varmıdır kafam karışık. İlk fotoğraf su damlattığım diğeri damlatmadan olan haliArkadaşlar ben hamileyimmmm![]()
Çok teşekkür ederim canım. Çizgin gayet belirgin aslında ama üzerinden çok çok fazla zaman geçmiş anladığım kadarıyla o yüzden birşey diyemedim. Ben giremedim bir süredir sen yazalı uzun zaman olmuş aslında belli olmuştur şimdiye sonuç nedir?Canım öncelikle hayırlı olsun bende dün gece test yaptım kenarı koydum bu akşam baktığımda çizgi vardı su damlattım ikisinide koydum sizce varmıdır kafam karışık. İlk fotoğraf su damlattığım diğeri damlatmadan olan hali
Canım hayırlı olsun. Bu testler duruyorsa su damlatır mısın bakalım ikinci çizgi geçecek mi?Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün kala sabah ve akşam olmak üzere 2 tane kaset gebelik testi yaptım. Her ikisinin de başında 3-4 dakika bekledim baktım ikinci çizgi gözükmüyor gittim işlerimi hallettim yarım saat sonra geldim ve bu şekilde silik ikinci çizgiyi gördüm her iki testte de silik çizgi var. Daha önce başına gelen var mı ?Eki Görüntüle 3020129 Eki Görüntüle 3020129
Sonuç neymiş canım?Canım öncelikle hayırlı olsun bende dün gece test yaptım kenarı koydum bu akşam baktığımda çizgi vardı su damlattım ikisinide koydum sizce varmıdır kafam karışık. İlk fotoğraf su damlattığım diğeri damlatmadan olan hali
Sonuç neymiş?Benimde bi kaç saat sonra böyle
Umudum yok biliyorum 5 dakika sonrası geçerli değil.hatta test bozuk diyebilirsiniz .ama umut
Negatif canım maalesefSonuç neymiş?
Canın sağ olsun bekleriz yine alıştık bu yollarda:)Negatif canım maalesef
Eşimin sperm hareketliliği düşükmüş maalesef canım bi an önxe olsa keike bekleyen herkesinCanın sağ olsun bekleriz yine alıştık bu yollarda:)
Kizlar hamilemiyimBi umut
Canim eski bir post bendede öyle oyle olup hamile mi kaldinArkadaşlar ben hamileyimmmm![]()