Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma YöntemleriKaş ve saç uzatma kalınlaştırma:) ???
yok cnaım dün nişanlım aldı ama yorgundum yattımm öyle bugün başlıcam inşallaah:)) badem yağıyla hint yağını karıştırıp haftalık bruraya yasıcam etkilerini:)))))
ama badem değilde hint yağının göze kaçmaması lazımmış kaçarsa hemen yıka dedi lokman hekimdeki çocuk
kirpiğime sürerken göz kapaklarımın üzerinden mi sürmem gerek acaba yoksa gözlerimi açıp rimel gibi mi sürmem gerek onu anlayamadım ay :)
benimde kaşlarım çocukluğumdaki fotoğraflarımda bile ince, kendiliğinden ince yapacak bişey yok pek. bide bi arkadaşımla heveslenip almıştım kaşlarımı çok lazımmış gibi. doğal haliyle çok daha güzellermiş halbuki. badem yağını duymuştum ama yapmamıştım. benimki de çıkar mı ki? denemesi bedava
bide benim çok şükür kirpiklerim güzel ama son zamanlarda döküldüğünü düşünüyorum ona da sürmemde bi sakınca var mı?
benimde kaşlarım çocukluğumdaki fotoğraflarımda bile ince, kendiliğinden ince yapacak bişey yok pek. bide bi arkadaşımla heveslenip almıştım kaşlarımı çok lazımmış gibi. doğal haliyle çok daha güzellermiş halbuki. badem yağını duymuştum ama yapmamıştım. benimki de çıkar mı ki? denemesi bedava
bide benim çok şükür kirpiklerim güzel ama son zamanlarda döküldüğünü düşünüyorum ona da sürmemde bi sakınca var mı?
bilmem dene canım :) ben kirpklerimede sürüorum kaşlarımada pek fayda ettiğini söyleyemem ama fayda edenlerde çoğunlukta ayrıca 1 ay sonra anca etki eder yazıoordu nette:) bakalımmm