- 10 Kasım 2012
- 365
- 267
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gliserin ve gliserin yağı arasında fark var mı
canım bu bilgiyi verdiğin için teşekkür ederim belime gelen saçlarımı yarısını kestirecektim kuru kuru ve aşırı yıpranmıştı dün okudum hemen yaptım yalnız ben birkaç damla ozon yağı yarım kapak badem yağı biraz argan yağlı serum ve bir kapak gliserin kattım saçlarım inanılmaz yumuşadı parladı ve kırıkları belli bile olmuyor çook teşekkürler artık kestirmek yok :)
Kızlar bunu yaptığımızda her gün yıkamasak bir problem olur mu ki? :26:
Tesekkurler faydali bilgi icin.:)))
zeytinyağı eklemeyi deneyen oldu mu? o da çok faydalı saça ama bu karışımın içinde nasıl olur acaba?
şişeyi yarısına kadar içme suyuyla doldurup
1 küçük şişe gliserini içine döktüm zaten ufak bi şişe
sonra 1 kapakdan az tatlı badem yağı ( kendi kapağıyla )
1 kapak hint yağı
yarım kapak jojoba yağı
1 kapak menekşe yağı ekleyip çalkaladım
her banyodan sonra bu spreyi saçlarıma özellikle uçlarına uyguladım
bende dün akşam aldım yaptım karıştırdım bakalım bikaç kullanıma sanırım alışınca iyi olacak gibi
sadece su oranı yağların oranına göre çok gibi geldi bana
canım hala kullanıyor musun menun musun hala ?Denedim, test ettim onayladım, saçlarım yumuşacık oldu misss misss
Ben bebe yağını saçıma sürmekten hoşlanmadığım için jojoba ve 2 damla fındık yağı ekledim, koku vermesi içinde sandal ağacı yağı kattım.Her gün bunu kullanacağım, hem maliyet olarak çok düşük hemde güzel bir nemlendirici...
Evet tatlım, her akşam olmasa bile haftada 3 kere falan kullanıyorum. Memnunum...canım hala kullanıyor musun menun musun hala ?
ya ben surdum bugun.Durulamadim yaptiktan sonra.Banyodan sonra sacim islakken surmeme ragmen sacim suan cok kabarik.Ve dokuluyor.Cok korktum ya canim onerin varmi sacim cok sert olduEvet tatlım, her akşam olmasa bile haftada 3 kere falan kullanıyorum. Memnunum...