• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kaş ve saç uzatma kalınlaştırma:) ???

canım bu hap vitamin hapı,genelde cilt doktorları bunu tavsiye ediyor,tırnak ve saçlar için.bi saç telini kalınlaştırıyor ve besliyor, her bir saç teli kalınlaştımı zaten tüm saçın fark edicek boyutta gürleşiyor. Ben kullanıyorum fakat her eczanede yok. Onun yerine solgarın biotini öneriyorlar ama sakın kullanma çünkü hiç bi etkisi olmadı ben 6 medobiotin 6 ayda solgarın biotinini kullandım (bulamamıştım mecbur almak zorunda kaldım) solgarın hiç bir faydası olmadı ayrıca içind eaz vardı sürekli almak zorund akaldım erken bitiyordu . Benim saçlarımı herkes konuşur platin sarısıdır ve ne bi dökülme nede bi yıpranma var.

yanlız bi arada bi ilaç kullanmıştım ozaman dökülmüştü ,şimdi çok sağlıklılar kısa süredede toparlandı.kaş için işe yararmı bilmiyorum cnaım benim kaşlarımda bir değişiklik yoktu.zaten gür.

anladım canım ama bana bitkisel şeyler lazım:) dışarıdan etki eden. Böbreklerimde sorun yapabiliyor ilaç ve alerjilerim var:)
bitkiseli yokmu bunun:)

anladım canım ama bana bitkisel şeyler lazım:) dışarıdan etki eden. Böbreklerimde sorun yapabiliyor ilaç ve alerjilerim var:)
bitkiseli yokmu bunun:)[/QUO

onu bilemiycem canım buda vitamin hapı sonuçta ,bitkisel ve hayvansal kaynaklı biotin içeriyor ,doğal yani. onun dışında en iyi sarımsak heralde benim bildiğim bu yardımcı olamıycam canım özür dilerim:50:

Sarımsağı Havanda dov istersen daha iyi olur.
DOĞRU BAK O OLABİLİR ÜÜF AKŞM AKŞAMDA YAPMAK ZOR AMA YAPICAZ ARTIK:))
Rendeleyip sür canım o zaman suyu çıkar
TEEŞKKÜR EDERİM CANIM SENDE UYGULADINMI BUNU
bitkiseli yokmu bunun:)[/QUO

onu bilemiycem canım buda vitamin hapı sonuçta ,bitkisel ve hayvansal kaynaklı biotin içeriyor ,doğal yani. onun dışında en iyi sarımsak heralde benim bildiğim bu yardımcı olamıycam canım özür dilerim:50:

:))) OLSUN İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERM YİNE SARIMSAĞA KALICAK GİBİYİM:(

Saclarima yumurta sarisi
(kucuklugumden beri annem surermis)
Kaslarima vazelin surerim ben
Ve cok mutluyum her ikiside ise yariyor

Sabah badem yağı sürmüştüm. Simdi aklıma dusmusken gittim sarımsak da sürdüm. Ne de olsa evden bir yere çıktığım yok:))))

Saclarima yumurta sarisi
(kucuklugumden beri annem surermis)
Kaslarima vazelin surerim ben
Ve cok mutluyum her ikiside ise yariyor

hayatım bak unutmuşum vazelini bende duymuştum kaşlar için annemin arkadaşı var o hep sürermiş .

sabah badem yağı sürmüştüm. Simdi aklıma dusmusken gittim sarımsak da sürdüm. Ne de olsa evden bir yere çıktığım yok:))))

sür sür maalsef işe gitmesem bende hergün sürerim erinmem ama olmuo işte:( dün sarımsağı sürdüm ilkkez baslayım artık düğüne az kaldı diye. Allahım o nası kokudur sabah yıkadım okadar hala kokuo gibiyim

:))) OLSUN İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERM YİNE SARIMSAĞA KALICAK GİBİYİM:(

Yok canım benim kaşlar genetik olarak sık ve kalındır ama sarımsağın faydalı olduğunu duymuştum, bir de bir kuaförden vazelin'i duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum :/

sür sür maalsef işe gitmesem bende hergün sürerim erinmem ama olmuo işte:( dün sarımsağı sürdüm ilkkez baslayım artık düğüne az kaldı diye. Allahım o nası kokudur sabah yıkadım okadar hala kokuo gibiyim

Sen de eve gelir gelmez sür sabah uyanınca da yıkarsın. Zaten kokusu bir sürerken bir de yikarken kotu oluyor.

Yok canım benim kaşlar genetik olarak sık ve kalındır ama sarımsağın faydalı olduğunu duymuştum, bir de bir kuaförden vazelin'i duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum :/

AY NEGÜSEEL BENMDE ÖYLE OLSA KEŞKE:)))
AY VAZELİNDE İYİYMİŞ VAZELİNİ SABAH İŞYERİMDE SÜRSEM EVDEDE BADEMLE SARIMSAĞIMI SÜRSEM ACABA SARIMSAĞADA HİÇ BULAŞMAK İSTEMİYORUM:))

Ben bir ara sarimsak kullandim ve memnun kaldim.

Bir sarimsagi 2ye bol ve gece yatmadan once kaslarina sur. Sabah kalktiginda kokusu cook hafif kaliyor, yikayinca da geciyor zaten.

Back