• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kaş ve saç uzatma kalınlaştırma:) ???

Soyle ki, benim genetik olarak bolca kasim var zaten. Bir kere kednim kas yapmaya calisip rezil etmistim, felaketten sonra 1 hafta surdum ve duzeldiler.

AY NEGÜSEEL BENMDE ÖYLE OLSA KEŞKE:)))
AY VAZELİNDE İYİYMİŞ VAZELİNİ SABAH İŞYERİMDE SÜRSEM EVDEDE BADEMLE SARIMSAĞIMI SÜRSEM ACABA SARIMSAĞADA HİÇ BULAŞMAK İSTEMİYORUM:))

hahah bende hoşlanmıyorum sarımsaktan ama çok faydalı antibiyotik olarak bile kullanıyorlar :)) vazelini aklına geldikçe sür zaten rengi de yok,zararı da.. Badem yağını da gece sür..Gece biz uyurken daha çabuk uzuyormuş saçımız,tüyceğizlerimiz :9:

hahah bende hoşlanmıyorum sarımsaktan ama çok faydalı antibiyotik olarak bile kullanıyorlar :)) vazelini aklına geldikçe sür zaten rengi de yok,zararı da.. Badem yağını da gece sür..Gece biz uyurken daha çabuk uzuyormuş saçımız,tüyceğizlerimiz :9:

OLMAMASI GEREKEN YERLERDE KIL ÇOK OLMASI GEREKEN YERLERDE YOK HAHAHAA:))))
VZELİNİ GÜNDÜZ İŞYERMDE SÜRÜYÜM:) BADEM YAĞINIDA EVDE SÜRÜYÜM 1 2 SAAT GECE UYURKENDE SARIMSAĞI SÜRÜYÜM OZAMAN :d AH AHH AMA BADEM YAĞI KAŞ KÖKLERİNDE AĞRI FELAN YAPORMUŞ GALİBA

OLMAMASI GEREKEN YERLERDE KIL ÇOK OLMASI GEREKEN YERLERDE YOK HAHAHAA:))))
VZELİNİ GÜNDÜZ İŞYERMDE SÜRÜYÜM:) BADEM YAĞINIDA EVDE SÜRÜYÜM 1 2 SAAT GECE UYURKENDE SARIMSAĞI SÜRÜYÜM OZAMAN :d AH AHH AMA BADEM YAĞI KAŞ KÖKLERİNDE AĞRI FELAN YAPORMUŞ GALİBA

Hahaahah çok güldüm :))))))))))))))) Çok mu seyrek ki :( fotoğraf var mı canım ?

Eklentiler

• $602955_4015590883283_1749077176_n.jpg
    $602955_4015590883283_1749077176_n.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 96
  • $311181_3582475935680_1995369626_n.jpg
    $311181_3582475935680_1995369626_n.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $530375_3728662710258_1282733213_n.jpg
    $530375_3728662710258_1282733213_n.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 103
Ben vazelinden cok.memnunum
Kaslari mukemmel yapiyor
Kaslarin rengini bile aciyor
Ve vazelini surdukten sonra kaslariniza ne sekil verirseniz tuyler o yonde cikiyor...

Palettenın büyülü gece boyasını bilen var mı ?? Ya doğal ana rengimi istiyorm kuaför geçen ay karamel yaptı sevmedım.ben siyaha yakın ama tam siyah olmayan mesela beren saatin saçının bi ton koyusu veya onun saç rengi gibi bişey istiyorm..anlayan var mı bu işlerdennnnn ????????????????????????????

Ben böyle ot,yağ gibi bakım kürlerine inanmıyorum .zamanında ben de çok kullandım .Ne duysam ne bulsam sürerdim kafama .5 ay 1 yıl gibi düzenli yaptığım kürler olmıuştur .sonuç mu ? hiç bir işe yaramıyor .aksine bilinçsizce kulaktan duymayla yapılan kürler zarar bile veriyor . Aslında olaya mantıken baktıgımızda bu tür yaglar ,otlar ölü olan saç telimize yumuşaklıktan ,nemden başka hiçbir şey sağlamıyor .çünkü bizim saç telimiz zaten ölüdür,dışarıdan uygulanan kürler en fazla nem ve yumuşaklık sağlar .Onun dışında uzama,gürleştirme gibi bir durum olmaz . Nem takviyesi için de haftada bir kere ılık zeytinyağı maskesi yeterlidir .

saçı uzatmak ve gürleştirmek ancak içeriden yani yediğimiz gıdaların takviyesiyle olur .
Hergün haşlanmış yumurta tüketiminin saçın uzamasında ciddi yararları vardır .bunun yanında peynir ,yoğurt ,süt gibi besinler de saçın uzamasında büyük katkı sağlar .saçımızın beslenmesi,yediğimiz içtiğimizle alakalı bir durumdur .sigara içen bir bayan saçına istediği kadar nem takviyesinde bulunacak ürünler kullansa bile o saç kırılmaya, kurumaya ve koparak dökülmeye malesef ki mahkumdur .

ben ve yakın çevrem de zamanında bu kulaktan duyma otları ve yağları kullandık .Ama inanın zarardan başka hiç bir yararını göremedım/göremedik .Kullandığım/kullandığımız bir kaç kür ;

1:Çamterebentin yağı ; saçı gürleştirme ve uzatmasıyla meşhurdur .bende kı etkisi : nem dengesi bozulmuş ,mat ve kuru saç telleri.

2:Sarımsak : şampuana katıldığında saçı gürleştirdiği uzattığı söylenilir .bir yararını da zararını da göremedim ,tabi o buram buram sarımsak kokusu dışında ..

3:Badem yağı : saçı beslediği saç çıkarttığı söyleniliyor .ben de dökülme yaptı .

4: Turp suyu : saçı uzattığı söyleniliyor .Faydasını da zararını da görmedim, tabi o leş kokusunu saymassak...

5:Sinemaki+bemiks+sarımsak üçlemesi : bir ara forumda bayag fenomendi .Ben ve kuzenim de o furyaya katıldık tabi :) hızlı bir şekilde saç uzattığı söyleniliyor .ilk 2-3 kullanımda saç dökülmesini normal bir durum olduğunu ,karışımın ölü saçları döktüğü söyleniliyor . 1 yıl kullandım her kullanmamda saçımı döktü .neyse ki zaten saçlarım gür olduğundan ciddi bir kayıp yaşamadım .Ama kuzenım ciddi anlamda zararını gördü :( bu küre kuzenımle birlikte başlamıştık .kuzenimin saçları çok güzeldir herkes çok beğenirdi ve saçları zaten hızlı uzardı.taki bu küre kadar ... kuzenimin saçları bu kürden sonra mahvoldu .yoğun dökülme ve seyreklik oldu .kız hala toparlayamadı saçlarını:( işin kötüsü saçının uzamasıda durdu ,hep aynı boyda kaldı kızın saçı :(

Ben bu otlarla yağlarla uğraşmayı bıraktığımda, saçlarım resmen canlandı ve sağlıklı uzadılar .Nem takviyesi için haftada bir kere ılık zeytinyağından ve kerastase'nin ürünlerinden faydalanıyorum .bir de şöyle bir durum var ; saçın uzaması gürlüğü biraz genetiktir .Bir çok arkadas bu otları yağları kullanarak saçlarının uzadığını ya da gürleştiğini düşünebilirler ,ama o saç ayda 1-2 cm zaten uzuyor .ama yağları kullandığında psikolojik olarak yağların etki yaptığı düşünülüyor :) lafın özü bilinçsizce kullanmayalım böyle kürleri .saç derimize hatta cildimize bile zarar verebiliriz .

Son düzenleme:
Kızlar bu konu çok fazla açılmış ama hep 2010dan felan baslıo oku oku bitmiyor:) kim memnun kim değil herkez farklı şeyler yazmış felan filan :))
kaşlarım seyrek benim :) kalınlaşmasını uzamasını istiyorum... Saçlarımında öyle....
Kaşlar için genelde badem yağı , zeytin yağı , sarımsak vs duydum
saçlar içinse hint yağı mı ne birde çamderebentin otumu ne öle bişeydi:)

sarımsak hariç :) duyduğunuz değil uygulayıp memnun kaldığınız şeyleri paylaşırmısınız ? Nekadar sürede etki etti ve kullanım şekli nedir:)
ve pratik bişiler olsun:) lütfen :16:

selam,

saçlarım o kadar yavaş uzardı ki senelerdir bir türlü şekil verememiştim sürekli boyayıp rengini açtırıp sonra mecburen kesiyordum, herşeyi denedim bu saydığın herşeyi ve fazlasını..en son uzaması için bir vitamin almaya başladım solgarın formula snh sini..bunu kesinlkle denemelisin Allah razı olsun solgardan diyorum başka da bir şey demiyorum.

Back