- 23 Ağustos 2012
- 50.101
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.776
- 898
- Konu Sahibi pambukmelek8788
Soyle ki, benim genetik olarak bolca kasim var zaten. Bir kere kednim kas yapmaya calisip rezil etmistim, felaketten sonra 1 hafta surdum ve duzeldiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman yatarken sür. Ama sarımsak en etkili yöntem ihmal etme düğünün de yakınmış :)
AY NEGÜSEEL BENMDE ÖYLE OLSA KEŞKE:)))
AY VAZELİNDE İYİYMİŞ VAZELİNİ SABAH İŞYERİMDE SÜRSEM EVDEDE BADEMLE SARIMSAĞIMI SÜRSEM ACABA SARIMSAĞADA HİÇ BULAŞMAK İSTEMİYORUM:))
hahah bende hoşlanmıyorum sarımsaktan ama çok faydalı antibiyotik olarak bile kullanıyorlar :)) vazelini aklına geldikçe sür zaten rengi de yok,zararı da.. Badem yağını da gece sür..Gece biz uyurken daha çabuk uzuyormuş saçımız,tüyceğizlerimiz
soyle ki, benim genetik olarak bolca kasim var zaten. Bir kere kednim kas yapmaya calisip rezil etmistim, felaketten sonra 1 hafta surdum ve duzeldiler.
Badem yagi aci ve tatli olarak var. Peki sen hangisini kullandin ?
hahah bende hoşlanmıyorum sarımsaktan ama çok faydalı antibiyotik olarak bile kullanıyorlar :)) vazelini aklına geldikçe sür zaten rengi de yok,zararı da.. Badem yağını da gece sür..Gece biz uyurken daha çabuk uzuyormuş saçımız,tüyceğizlerimiz
OLMAMASI GEREKEN YERLERDE KIL ÇOK OLMASI GEREKEN YERLERDE YOK HAHAHAA:))))
VZELİNİ GÜNDÜZ İŞYERMDE SÜRÜYÜM:) BADEM YAĞINIDA EVDE SÜRÜYÜM 1 2 SAAT GECE UYURKENDE SARIMSAĞI SÜRÜYÜM OZAMAN :d AH AHH AMA BADEM YAĞI KAŞ KÖKLERİNDE AĞRI FELAN YAPORMUŞ GALİBA
tmm cnm teşekkr ederim:)))
OLMAMASI GEREKEN YERLERDE KIL ÇOK OLMASI GEREKEN YERLERDE YOK HAHAHAA:))))
VZELİNİ GÜNDÜZ İŞYERMDE SÜRÜYÜM:) BADEM YAĞINIDA EVDE SÜRÜYÜM 1 2 SAAT GECE UYURKENDE SARIMSAĞI SÜRÜYÜM OZAMAN :d AH AHH AMA BADEM YAĞI KAŞ KÖKLERİNDE AĞRI FELAN YAPORMUŞ GALİBA
Hahaahah çok güldüm :))))))))))))))) Çok mu seyrek ki fotoğraf var mı canım ?
Hahaahah çok güldüm :))))))))))))))) Çok mu seyrek ki fotoğraf var mı canım ?
böle canım biride kalemle boşlukları doldurduğum hali :)
böle canım biride kalemle boşlukları doldurduğum hali :)
Hmmm Peki daha önce kalınlaşması için bir şey denedin mi canım ? sonuç ne oldu ? Çünkü bazı insanlarda da genetiktir ne yapsan da kalınlaşmaz,tüy çıkmaz.. :/
Hmmm Peki daha önce kalınlaşması için bir şey denedin mi canım ? sonuç ne oldu ? Çünkü bazı insanlarda da genetiktir ne yapsan da kalınlaşmaz,tüy çıkmaz.. :/
yok canım hiç denemedimm
yok canım hiç denemedimm
O zaman dene canım,gelişmeleri de ilet
O zaman dene canım,gelişmeleri de ilet
tammam iş çkışı gidiyim bi vazelin badem yağı felan alııym:)))
Ben vazelinden cok.memnunum
Kaslari mukemmel yapiyor
Kaslarin rengini bile aciyor
Ve vazelini surdukten sonra kaslariniza ne sekil verirseniz tuyler o yonde cikiyor...
ay okadar kısa süredemi :) iyiymiş valla RENDELYİPMİ SÜRDÜN
Hayir sekerim, bir dis sarimsagi ikiye kestim sonra da kestigim yeri alip guzelce kaslarima surttum :)
Kızlar bu konu çok fazla açılmış ama hep 2010dan felan baslıo oku oku bitmiyor:) kim memnun kim değil herkez farklı şeyler yazmış felan filan :))
kaşlarım seyrek benim :) kalınlaşmasını uzamasını istiyorum... Saçlarımında öyle....
Kaşlar için genelde badem yağı , zeytin yağı , sarımsak vs duydum
saçlar içinse hint yağı mı ne birde çamderebentin otumu ne öle bişeydi:)
sarımsak hariç :) duyduğunuz değil uygulayıp memnun kaldığınız şeyleri paylaşırmısınız ? Nekadar sürede etki etti ve kullanım şekli nedir:)
ve pratik bişiler olsun:) lütfen