- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Kızlar bu konu çok fazla açılmış ama hep 2010dan felan baslıo oku oku bitmiyor:) kim memnun kim değil herkez farklı şeyler yazmış felan filan :))
kaşlarım seyrek benim :) kalınlaşmasını uzamasını istiyorum... Saçlarımında öyle....
Kaşlar için genelde badem yağı , zeytin yağı , sarımsak vs duydum
saçlar içinse hint yağı mı ne birde çamderebentin otumu ne öle bişeydi:)
sarımsak hariç :) duyduğunuz değil uygulayıp memnun kaldığınız şeyleri paylaşırmısınız ? Nekadar sürede etki etti ve kullanım şekli nedir:)
ve pratik bişiler olsun:) lütfen
canım ben şuam badem şampuan'ni kulaniyorum. Henüz, iki, üç haftadır kulanmama rağmen dökülmeler cok azaldığını fark etimKızlar bu konu çok fazla açılmış ama hep 2010dan felan baslıo oku oku bitmiyor:) kim memnun kim değil herkez farklı şeyler yazmış felan filan :))
kaşlarım seyrek benim :) kalınlaşmasını uzamasını istiyorum... Saçlarımında öyle....
Kaşlar için genelde badem yağı , zeytin yağı , sarımsak vs duydum
saçlar içinse hint yağı mı ne birde çamderebentin otumu ne öle bişeydi:)
sarımsak hariç :) duyduğunuz değil uygulayıp memnun kaldığınız şeyleri paylaşırmısınız ? Nekadar sürede etki etti ve kullanım şekli nedir:)
ve pratik bişiler olsun:) lütfen
sarımsak hariç demişsin ama ben sarımsaklı bitkisel şampuan kullanıyorum iki aydır öyle iğrençde kokmuyor. Inanırmısın saçlarım benim çok dökülüyordu hem o dökülme azaldı hemde minik minik saçlarım çıkmaya başladı. Bende uzun saça takdım bu aralar hatta çıt çıt falan alayim dedim ama insanın kendi saçı gibisi yok uzatmaya başladım. Sana tavsiyem bitkisel şampuanlardan alman içine çamterebenti koyabilirsin ekstradan birde ben haftada 1 saf zeytinyağı ve yumurta sarısını karıştırıp kafama sürmeyi planlıyorum. Daha yapmadım ama yapmaya başlıycam. Kaşlar için ise yine zeytinyağını ve bademyağını alıp kaşlarına sürebilirsin...
günaydın...
Büyük ihtimalle duymuşsunuzdur ama bende söylemek isterim.
Normalde 2-3 ayda saçımı 1 cm bile uzatamam
sinameki kürü var bu kür sayesinde 2 ayda 4 cm'e yakın saçımı uzattım.
Ama ne yazık ki uçları kırılınca uzayan kısım kadar kestirmek zorunda kaldım.
Ama sonuç olarak faydası var biraz kokusu rahatsız edici ama zamanla alışıyor insan.
Denemenizi tavsiye ederim.
Ayrıcı sarımsaklı zeytinyağı kullanıyorum ayda 1 kez onun sayesinde çıkan küçük küçük
saçlarımı görmeye başladım bile
canım ben şuam badem şampuan'ni kulaniyorum. Henüz, iki, üç haftadır kulanmama rağmen dökülmeler cok azaldığını fark etim
Kaş icinde tamamen kaşları dökülen bir kız, doktoru tarafından badem yağı tafsiye etmiş, bu yağ sayesinde tekrar kaşları çıkmış. Zaten bende onun önerilerinden sonra başladım badem şampuan'nina.
sarımsak hariç demişsin ama ben sarımsaklı bitkisel şampuan kullanıyorum iki aydır öyle iğrençde kokmuyor. inanırmısın saçlarım benim çok dökülüyordu hem o dökülme azaldı hemde minik minik saçlarım çıkmaya başladı. bende uzun saça takdım bu aralar hatta çıt çıt falan alayim dedim ama insanın kendi saçı gibisi yok uzatmaya başladım. sana tavsiyem bitkisel şampuanlardan alman içine çamterebenti koyabilirsin ekstradan birde ben haftada 1 saf zeytinyağı ve yumurta sarısını karıştırıp kafama sürmeyi planlıyorum. daha yapmadım ama yapmaya başlıycam. kaşlar için ise yine zeytinyağını ve bademyağını alıp kaşlarına sürebilirsin...
O kız hergün bir fırça yardımı ile sürüyormuş. Artık burakmiş, çünkü dökülen kaşlar tekrar çıkmış canım. Ama bu severde badem şampuani almak ve kullanmak istiyordu.peki bu badem yağını kaşlara her akşammı sürüyoruz perim?
Badem şampuanını hiç duymamıştım bak onada hemen bakııyım ben
o kız hergün bir fırça yardımı ile sürüyormuş. Artık burakmiş, çünkü dökülen kaşlar tekrar çıkmış canım. Ama bu severde badem şampuani almak ve kullanmak istiyordu.
medobiotin kullan farkı görüceksin
kaslar icin kesinlikle badem yağı ve sarımsak etkili bizzat denedim. Kuaförlerin incelttigi kaslarımı bu sayede kalinlastirabildim.
Saclar icin malesef bir bilgim yok kelin ilacı olsa basına sürer derler ya aynen oyleyim. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim:)))
bademyağı ve sarımsak derken ikisini birmi kullandın? Nekadar sürede etkisini gösterdi :)
şampuanmı bu:) hiç duymadım
Gun icinde badem yağı sürüyorum aksam da sarımsağı ikiye bölüp hep parçasını bir kasıma sürüyorum. Yaklaşık 2 ay gibi devam ettim. Ama evde oldugum zamanlar yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?