• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kaş ve saç uzatma kalınlaştırma:) ???

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
Kızlar bu konu çok fazla açılmış ama hep 2010dan felan baslıo oku oku bitmiyor:) kim memnun kim değil herkez farklı şeyler yazmış felan filan :))
kaşlarım seyrek benim :) kalınlaşmasını uzamasını istiyorum... Saçlarımında öyle....
Kaşlar için genelde badem yağı , zeytin yağı , sarımsak vs duydum
saçlar içinse hint yağı mı ne birde çamderebentin otumu ne öle bişeydi:)

sarımsak hariç :) duyduğunuz değil uygulayıp memnun kaldığınız şeyleri paylaşırmısınız ? Nekadar sürede etki etti ve kullanım şekli nedir:)
ve pratik bişiler olsun:) lütfen :16:

Kızlar bu konu çok fazla açılmış ama hep 2010dan felan baslıo oku oku bitmiyor:) kim memnun kim değil herkez farklı şeyler yazmış felan filan :))
kaşlarım seyrek benim :) kalınlaşmasını uzamasını istiyorum... Saçlarımında öyle....

sarımsak hariç :) duyduğunuz değil uygulayıp memnun kaldığınız şeyleri paylaşırmısınız ? Nekadar sürede etki etti ve kullanım şekli nedir:)

sarımsak hariç demişsin ama ben sarımsaklı bitkisel şampuan kullanıyorum iki aydır öyle iğrençde kokmuyor. inanırmısın saçlarım benim çok dökülüyordu hem o dökülme azaldı hemde minik minik saçlarım çıkmaya başladı. bende uzun saça takdım bu aralar hatta çıt çıt falan alayim dedim ama insanın kendi saçı gibisi yok uzatmaya başladım. sana tavsiyem bitkisel şampuanlardan alman içine çamterebenti koyabilirsin ekstradan birde ben haftada 1 saf zeytinyağı ve yumurta sarısını karıştırıp kafama sürmeyi planlıyorum. daha yapmadım ama yapmaya başlıycam. kaşlar için ise yine zeytinyağını ve bademyağını alıp kaşlarına sürebilirsin...

Günaydın...

Büyük ihtimalle duymuşsunuzdur ama bende söylemek isterim.
Normalde 2-3 ayda saçımı 1 cm bile uzatamam
Sinameki kürü var bu kür sayesinde 2 ayda 4 cm'e yakın saçımı uzattım.
Ama ne yazık ki uçları kırılınca uzayan kısım kadar kestirmek zorunda kaldım.
:14:

Ama sonuç olarak faydası var biraz kokusu rahatsız edici ama zamanla alışıyor insan.
Denemenizi tavsiye ederim.

Ayrıcı sarımsaklı zeytinyağı kullanıyorum ayda 1 kez onun sayesinde çıkan küçük küçük
saçlarımı görmeye başladım bile :1:

canım ben şuam badem şampuan'ni kulaniyorum. Henüz, iki, üç haftadır kulanmama rağmen dökülmeler cok azaldığını fark etim:16:
Kaş icinde tamamen kaşları dökülen bir kız, doktoru tarafından badem yağı tafsiye etmiş, bu yağ sayesinde tekrar kaşları çıkmış. Zaten bende onun önerilerinden sonra başladım badem şampuan'nina.

Saçımda problem yok da kaşlarım problem benim de uzamıyorlar yaaaa.Sarımsak sürdüm yine uzamadılar.Kaş için denediğiniz işe yarayan bi yöntem var mı?

sarımsak hariç demişsin ama ben sarımsaklı bitkisel şampuan kullanıyorum iki aydır öyle iğrençde kokmuyor. Inanırmısın saçlarım benim çok dökülüyordu hem o dökülme azaldı hemde minik minik saçlarım çıkmaya başladı. Bende uzun saça takdım bu aralar hatta çıt çıt falan alayim dedim ama insanın kendi saçı gibisi yok uzatmaya başladım. Sana tavsiyem bitkisel şampuanlardan alman içine çamterebenti koyabilirsin ekstradan birde ben haftada 1 saf zeytinyağı ve yumurta sarısını karıştırıp kafama sürmeyi planlıyorum. Daha yapmadım ama yapmaya başlıycam. Kaşlar için ise yine zeytinyağını ve bademyağını alıp kaşlarına sürebilirsin...

sarımsak özlü şampuan kullandım ama pek etkisini göremedim:) içine çamterebntin atıp denemedim bide öyle deneyim ozaman :)
badem yağı bazen ağrı yapor kaş diplerinde diyorlar ama öyle oldumu sende:)

günaydın...

Büyük ihtimalle duymuşsunuzdur ama bende söylemek isterim.
Normalde 2-3 ayda saçımı 1 cm bile uzatamam
sinameki kürü var bu kür sayesinde 2 ayda 4 cm'e yakın saçımı uzattım.
Ama ne yazık ki uçları kırılınca uzayan kısım kadar kestirmek zorunda kaldım.
:14:

Ama sonuç olarak faydası var biraz kokusu rahatsız edici ama zamanla alışıyor insan.
Denemenizi tavsiye ederim.

Ayrıcı sarımsaklı zeytinyağı kullanıyorum ayda 1 kez onun sayesinde çıkan küçük küçük
saçlarımı görmeye başladım bile :1:

duydum ama bu sadece saç için dimi:) benm önceliliğim kaşlarım:)
birde bu sinemakiye cesaret edemedim açıkcası saçı dökülen çok olmuş buyüzden

canım ben şuam badem şampuan'ni kulaniyorum. Henüz, iki, üç haftadır kulanmama rağmen dökülmeler cok azaldığını fark etim:16:
Kaş icinde tamamen kaşları dökülen bir kız, doktoru tarafından badem yağı tafsiye etmiş, bu yağ sayesinde tekrar kaşları çıkmış. Zaten bende onun önerilerinden sonra başladım badem şampuan'nina.

peki bu badem yağını kaşlara her akşammı sürüyoruz perim?
Badem şampuanını hiç duymamıştım bak onada hemen bakııyım ben

sarımsak hariç demişsin ama ben sarımsaklı bitkisel şampuan kullanıyorum iki aydır öyle iğrençde kokmuyor. inanırmısın saçlarım benim çok dökülüyordu hem o dökülme azaldı hemde minik minik saçlarım çıkmaya başladı. bende uzun saça takdım bu aralar hatta çıt çıt falan alayim dedim ama insanın kendi saçı gibisi yok uzatmaya başladım. sana tavsiyem bitkisel şampuanlardan alman içine çamterebenti koyabilirsin ekstradan birde ben haftada 1 saf zeytinyağı ve yumurta sarısını karıştırıp kafama sürmeyi planlıyorum. daha yapmadım ama yapmaya başlıycam. kaşlar için ise yine zeytinyağını ve bademyağını alıp kaşlarına sürebilirsin...

Canım bu şampuandan bende almak istiyorum Nerede satılıyo markası falan varsa öğrenebilirmiyim lütfen :16:

peki bu badem yağını kaşlara her akşammı sürüyoruz perim?
Badem şampuanını hiç duymamıştım bak onada hemen bakııyım ben
O kız hergün bir fırça yardımı ile sürüyormuş. Artık burakmiş, çünkü dökülen kaşlar tekrar çıkmış canım. Ama bu severde badem şampuani almak ve kullanmak istiyordu.

hayatım yalnız benimki uzatmak için değil güçlendirmek ve kalınlaştırmak için ,kendini toparlaması içindi. uzatmak istiyorsan sinemaki kürü duymuşsundur forumd aben hiç denemedim ama deneyenler memnun

Kaslar icin kesinlikle badem yağı ve sarımsak etkili bizzat denedim. Kuaförlerin incelttigi kaslarımı bu sayede kalinlastirabildim.
Saclar icin malesef bir bilgim yok kelin ilacı olsa basına sürer derler ya aynen oyleyim. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim:)))

kaslar icin kesinlikle badem yağı ve sarımsak etkili bizzat denedim. Kuaförlerin incelttigi kaslarımı bu sayede kalinlastirabildim.
Saclar icin malesef bir bilgim yok kelin ilacı olsa basına sürer derler ya aynen oyleyim. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim:)))

bademyağı ve sarımsak derken ikisini birmi kullandın? Nekadar sürede etkisini gösterdi :)

şampuanmı bu:) hiç duymadım

canım bu hap vitamin hapı,genelde cilt doktorları bunu tavsiye ediyor,tırnak ve saçlar için.bi saç telini kalınlaştırıyor ve besliyor, her bir saç teli kalınlaştımı zaten tüm saçın fark edicek boyutta gürleşiyor. ben kullanıyorum fakat her eczanede yok. onun yerine solgarın biotini öneriyorlar ama sakın kullanma çünkü hiç bi etkisi olmadı ben 6 medobiotin 6 ayda solgarın biotinini kullandım (bulamamıştım mecbur almak zorunda kaldım) solgarın hiç bir faydası olmadı ayrıca içind eaz vardı sürekli almak zorund akaldım erken bitiyordu . benim saçlarımı herkes konuşur platin sarısıdır ve ne bi dökülme nede bi yıpranma var.

yanlız bi arada bi ilaç kullanmıştım ozaman dökülmüştü ,şimdi çok sağlıklılar kısa süredede toparlandı.kaş için işe yararmı bilmiyorum cnaım benim kaşlarımda bir değişiklik yoktu.zaten gür.

Son düzenleme:
Gun icinde badem yağı sürüyorum aksam da sarımsağı ikiye bölüp hep parçasını bir kasıma sürüyorum. Yaklaşık 2 ay gibi devam ettim. Ama evde oldugum zamanlar yapıyorum.

BADEM YAĞINI DENEYİM BENDE OZAMAN YA BAYA DEENEYEN VARMIŞ:) YA SARIMSAĞI NASIL SUYUNU ÇIKARIOSUN BEN 2yE BÖLÜOM KUPKURU BİŞE

Back