- 26 Ekim 2015
- 8.399
- 20.242
İnşallah öyle olur evet zayıfım çok olmasam da yani ameliyat olduğumuza değsin kolay bir ameliyat değil maddiyat boyutu da var tabi teşekkür ederim cevabın için
Canım benim iki kızım var 6 ile 9 yaşlarında onlarla ilk 5 gün kadar ilgilenmek bile yorucu oldu bugün 10.günüm bitti kızları babaları banyo yaptırdı senin için zor olur alışveriş poşeti taşımak zulüm kendi kol çantam bile ağırlık yapıyor 2 hafta yardımcı şartArkadaşlar selamlar bende yakın zamanda meme büyütme ameliyatı düşünüyorum sizlerin tecrübelerinden şunu öğrenmek istiyorum 1 yaşında bir çocuğum var ameliyat sonrası nasış ona yardımcı olacağım kucağa alma vs gündüzleri yardımcı oluyor fakat geceleri ne yapacağım lütfen bu tecrübeyi yaşamış olanlar bilgilendirebilirmi çok teşekkürler
Ben bir hafta sonra normal hayatima döndüm iki cocuklan tabi esimde ilgilendi 1 ay kadar hic agir kaldirmadim o yüzden senin icin zor olabilir cocugun kücük hic kaldirmadan nasil olcakArkadaşlar selamlar bende yakın zamanda meme büyütme ameliyatı düşünüyorum sizlerin tecrübelerinden şunu öğrenmek istiyorum 1 yaşında bir çocuğum var ameliyat sonrası nasış ona yardımcı olacağım kucağa alma vs gündüzleri yardımcı oluyor fakat geceleri ne yapacağım lütfen bu tecrübeyi yaşamış olanlar bilgilendirebilirmi çok teşekkürler
Kas üstü protez yaptıran yok mu sitede arkadaşlar yarın tam bir hafta olacak ama gün geçtikçe kollarımı kaldıramaz oluyorum hiç gücüm yok acılarım tam gaz devam ediyor
Arkadaşlar albüm yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz
Evet teşekkürler albüm yaptım yorumlarsanız sevinirim arkadaşlarAna sayfada ustte 3 cizgi var oraya tikla albumler var tikla yeni album olustur sec fotolarini yukle ve gizlilik ayarlarindan kimlerin gormesini istedigini sec
Bekleyip göreceğiz artık ne olduysa oldu yapacak bişey yok daha büyüğü de olmazdı bence hem kas üstü hem 375 cc olup olacağı ancak bu kadardı hayırlısı olsun diyelim memeye benzesin deAnladim. Yokbe canim, dokum aşırı azdı. Önceden 80 A takiyordum. Nedense benim göğsümde yağ dokusu yok. Mesela 55 kilo olduğum zamanlar 70/75A yakiyordum. 75 kilo olduğum zamanlar 80/85 A. Yani asla göğüsten kilo almiyordum.
Bence sendede C- Cup olur. Fazla kilon yoksa daha belirgin olur.
Bekleyip göreceğiz artık ne olduysa oldu yapacak bişey yok daha büyüğü de olmazdı bence hem kas üstü hem 375 cc olup olacağı ancak bu kadardı hayırlısı olsun diyelim memeye benzesin de
Canım benim dikişlerim dün alındı bugün 12.günüm aslında ilk başlarda çok zordu ama suan sihirli bir değnek değmiş gibi iyiyim ama öğretmen olunca öğrencilerden korumak zor oluyor morluklar var hala çok şiş ama daha çok acı çekeceğimi bilsem yine de yaptırırdımBenim pazartesi dikişlerim alindi. İyileşme süreci iyi gidiyor.
Sende ağrı/ sızı yok demi?
Canım benim dikişlerim dün alındı bugün 12.günüm aslında ilk başlarda çok zordu ama suan sihirli bir değnek değmiş gibi iyiyim ama öğretmen olunca öğrencilerden korumak zor oluyor morluklar var hala çok şiş ama daha çok acı çekeceğimi bilsem yine de yaptırırdım
İz kremi kullanıyorum canım ama ona da bakayım hiç iz kalmaması süper olurdubende yaptirirdim- benim fazla agrim olmadi. ilk gün ayaklandim ve ücüncü gün banya temizledim, yerleri sildim.
dikislerin alindiysa silikonlu yara bandi kullan. ben almanyadayim, doktorum tavsiye etdi- kullanan arkadaslarimdada hic iz kalmadi. bende basladim simdi. burda eczanede satiliyor, TRde kesin vardi- özel amaliyat izi icin silikonlu yara bandi.
İz kremi kullanıyorum canım ama ona da bakayım hiç iz kalmaması süper olurdu
Evet sanırım zor olacakBen bir hafta sonra normal hayatima döndüm iki cocuklan tabi esimde ilgilendi 1 ay kadar hic agir kaldirmadim o yüzden senin icin zor olabilir cocugun kücük hic kaldirmadan nasil olcak