Benimde boy161 kg 61 aslinda hersey orantili ilk bastan cok büyük geliyodu zamanlan alistim herhaldeBence gayet güzel olmuş benim boyum 160 kilo 54 ancak olur diye düşünüyorum tabi hep fazlasını istiyoruz yarın sutyene geçicem suan sargılı bende foto koyucam
Evet tabi benim gibi yemeye asik biri olunca cok zorKilo vermek için bir sebep daha
Daha dolgun olsun istedim doğallıktan çok dolgunluk önemli benim için bir de iyileşme süreci gözümü korkuttu cuma ameliyat oldum pazartesi okula gittim öğretmenim ben işim öğrenciler kalem kağıt tahta enerji lazım çabuk toparlanmak istedim inşallah her şey gönlümüzce olur senin dokun var mıydı suan 80 c kullanıyorsan varmış sanırım
İnşallah öyle olur evet zayıfım çok olmasam da yani ameliyat olduğumuza değsin kolay bir ameliyat değil maddiyat boyutu da var tabi teşekkür ederim cevabın içinAnladim. Yok canim, dokum aşırı azdı. Önceden 80 A takiyordum. Nedense benim göğsümde yağ dokusu yok. Mesela 55 kilo olduğum zamanlar 70/75A yakiyordum. 75 kilo olduğum zamanlar 80/85 A. Yani asla göğüsten kilo almiyordum.
Bence sendede C- Cup olur. Fazla kilon yoksa daha belirgin olur.
Kas üstü daha agrisiz zahmetsiz demisti bi doktor bana internettede öyle yaziyo yalanmi yoksa giKas üstü protez yaptıran yok mu sitede arkadaşlar yarın tam bir hafta olacak ama gün geçtikçe kollarımı kaldıramaz oluyorum hiç gücüm yok acılarım tam gaz devam ediyor
Yalan o zamanKas üstü daha agrisiz zahmetsiz demisti bi doktor bana internettede öyle yaziyo yalanmi yoksa giben kasalti oldugum halde hic problemim agrim sizim olmadi
O kisinin isminin üstüne bas sonra mesaj yaz diye bisi cikcak ordan yollayabilirsin banami mesaj yollucan yoksaBu arada nasıl özelden fotoğraf paylaşabilirim
Bende iki sezeryan oldum ve baska ameliyatlarda oldum benim bünye alismis ameliyatlaraYalan o zamanBal gibi de ağrıyor iki sezeryan oldum vücudum direncini mi kaybetti acaba gün içinde sisip iniyor patlayacak gibi korkuyorum