Kas üstü silikon taktıranlar

Konuyu açalı 3 ay olmuş merak eden arkadaşlar için yazayım çok mutluyum boyutundan görüntüsünden şiddetle tavsiye ederim beklemeyin meme bir kadın için çok önemli 1 ay içinde bütün acılar sona eriyor Telli ve dolgulu sütyenleri hayatımdan çıkardım 🤗
Tebrik ederim ne güzel oldu bitti kurtuldunuz...Bende haziran sonuna doğru ameliyat olucam yarın tam tarihi verecek drum bana kas altı yapılacak ama inanılmaz çok korkuyorum bazen vazgeçiyorum korkudan ama hiç mememde yok ozmn da ne olursa olsun olucam diyorum offf bende burdaki arkadaşlar gibi ve sizin gibi atlatsaydım hayırlısıyla başka da bişey istemiyorum...sizin yapılalı bayağı olmuş acaba bana özelden resim atabilirmisiniz nasıl duruyo çok merak ediyorum

Tebrik ederim ne güzel oldu bitti kurtuldunuz...Bende haziran sonuna doğru ameliyat olucam yarın tam tarihi verecek drum bana kas altı yapılacak ama inanılmaz çok korkuyorum bazen vazgeçiyorum korkudan ama hiç mememde yok ozmn da ne olursa olsun olucam diyorum offf bende burdaki arkadaşlar gibi ve sizin gibi atlatsaydım hayırlısıyla başka da bişey istemiyorum...sizin yapılalı bayağı olmuş acaba bana özelden resim atabilirmisiniz nasıl duruyo çok merak ediyorum
Merhaba oldunuz mu nasıl geçti ve şuan memnunmusunuz

Merhaba oldunuz mu nasıl geçti ve şuan memnunmusunuz
Merhaba evt oldum 2 ayı geçti 😍 ve çok memnunum tek pişmanlığım keske daha önce yaptırsaymışım diyorum...benim kas altı oldu hiç ağrım olmadı değil tabiki ama 5.günden sonra hızlı bir iyileşme sürecine girdim çektiğim ağrılara da değdi çok şükür..siz oldunuz mu bilmiyorum ama düşünüyorsanız eğer hiç ertelemeyin derim gerçekten bir kadında olması gereken şeylerden biriymiş meme😍😍 şimdi artık özgürce herşeyi giyinebiliyorum...inanın hiç korkulacak da bişey değilmiş benim yine olsa yine yaptırırım...Sizde eğer olmadıysanız hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim 😊

Merhaba evt oldum 2 ayı geçti 😍 ve çok memnunum tek pişmanlığım keske daha önce yaptırsaymışım diyorum...benim kas altı oldu hiç ağrım olmadı değil tabiki ama 5.günden sonra hızlı bir iyileşme sürecine girdim çektiğim ağrılara da değdi çok şükür..siz oldunuz mu bilmiyorum ama düşünüyorsanız eğer hiç ertelemeyin derim gerçekten bir kadında olması gereken şeylerden biriymiş meme😍😍 şimdi artık özgürce herşeyi giyinebiliyorum...inanın hiç korkulacak da bişey değilmiş benim yine olsa yine yaptırırım...Sizde eğer olmadıysanız hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim 😊
Çok teşekkür ederim bende yaptırmak istiyorum daha önce çalışıyordum yaptiramadim sonradan işi bıraktım bebeğim oldu derken 40 yaşıma geldim inanın kızım 2 yaşında memeden kesiyorum şuan ocak ayında ameliyat düşünüyorum psikolojik olarak çok etkileniyordum ne bikini nede elbise giymek istiyorum nerede ve nekadara oldunuz geçmiş olsun sizin adinizida çok sevindim

Çok teşekkür ederim bende yaptırmak istiyorum daha önce çalışıyordum yaptiramadim sonradan işi bıraktım bebeğim oldu derken 40 yaşıma geldim inanın kızım 2 yaşında memeden kesiyorum şuan ocak ayında ameliyat düşünüyorum psikolojik olarak çok etkileniyordum ne bikini nede elbise giymek istiyorum nerede ve nekadara oldunuz geçmiş olsun sizin adinizida çok sevindim
Çok tşk ederim 🙏 kışın olmanız daha iyi olur tâbi yaza bomba gibi hazır olursunuz 😊 bende sizin gibi ne bikini giyinebiliyordum nede başka birşey kendimi hep kötü hissettim bu konuda...bende 34 yaşındayım ve 2 evlâdım var ve ben yıllarca istememe rağmen hiç yaparım düşüncesi olmadı bende ama eşimle konuşup oda bana destek verdikten sonra birden karar verdim ve dr araştırdım inanın mükemmel bir drla tanıştım bu site sayesinde...Hep adını okuduğum bu sitede dr ömer ekini buldum ve hiç tereddütsüz ameliyatımı oldum...fiyat konusunu söylemem ne kadar etik olur bilemedim 😍 ama şuan çok memnunum bence sizde iyi bir dr bulup bir an önce olmalısınız diyorum 😊 inanın hiç korkulacak bişi değil....insallah hakkınızda hayırlısı olur ve sizde kavuşursunuz bir an önce

Süreci nası geçirdiniz çok baskı bar nefes alamıyorum taş gibi sola 400 cc sağa 345 cc takıldı allergan takıldı bilgisi olan

Daha dolgun olsun istedim doğallıktan çok dolgunluk önemli benim için bir de iyileşme süreci gözümü korkuttu cuma ameliyat oldum pazartesi okula gittim öğretmenim ben işim öğrenciler kalem kağıt tahta enerji lazım çabuk toparlanmak istedim inşallah her şey gönlümüzce olur senin dokun var mıydı suan 80 c kullanıyorsan varmış sanırım
Merhabalar baya geçmiş ameliyatın üzerinden kas üstünden memnun kaldınız mı,ben de ya kas üstü damla yada kas altı yuvarlak olacak meme döküm çok az olduğundan kas üstü yuvarlak yapay durur kenarları belli olur dediler bana

Merhaba benim de bugün ameliyatım vardı ama doktorum hastalanmış haftaya kaldı, tam yaklaştım olsunda rahatliyim derken başa döndüm. Biz önce 275 cc damla kasütü konuştk, dokum var memem küçük olsada. ben geçen gün 300 mü yapsam dediğimde o cc ye yarı kasaltı yarı kasüstü yapalım dedi. Arada kaldım ama sırf kasüstü için 275 i kabul edebilirm. Benim sorum şu yardımcı olursanız çok sevinirim, 300 cc kasüstü taktırsam yapay durur mu? Bir de bu civarlarda kasüstü yaptıran varsa resim atabilir mi lütfen :KK43: ❤️

Merhaba benim de bugün ameliyatım vardı ama doktorum hastalanmış haftaya kaldı, tam yaklaştım olsunda rahatliyim derken başa döndüm. Biz önce 275 cc damla kasütü konuştk, dokum var memem küçük olsada. ben geçen gün 300 mü yapsam dediğimde o cc ye yarı kasaltı yarı kasüstü yapalım dedi. Arada kaldım ama sırf kasüstü için 275 i kabul edebilirm. Benim sorum şu yardımcı olursanız çok sevinirim, 300 cc kasüstü taktırsam yapay durur mu? Bir de bu civarlarda kasüstü yaptıran varsa resim atabilir mi lütfen :KK43: ❤️
425 kas üstü var yapay olmuyor merak etmeyin neredeyse sıfır dokuydum. Kas üstü daha konforlu.

Büyük gün geldi çattı benim için🥲 geçen hafta doktorum hastalandığı için ertelenmişti yarın öğleden sonra inşallah ameliyata giricem. Son kararımızı kasüstü 295 cc olark verdi tekrar baktı bana ve dokumun çok iyi durumda olduğunu ve kasüstünü kaldırabileceğimi söyledi. Kasüstünü de kas zarı altı tekniği ile yapıyormuş zaten. Tabi yine de herşey bence ameliyat anında belli oluyor cc durumu felan. Hayırlısıyla inşallah narkoz korkum olmaz rahatça girer çıkarım. Lütfen bana şans dileyin…

Büyük gün geldi çattı benim için🥲 geçen hafta doktorum hastalandığı için ertelenmişti yarın öğleden sonra inşallah ameliyata giricem. Son kararımızı kasüstü 295 cc olark verdi tekrar baktı bana ve dokumun çok iyi durumda olduğunu ve kasüstünü kaldırabileceğimi söyledi. Kasüstünü de kas zarı altı tekniği ile yapıyormuş zaten. Tabi yine de herşey bence ameliyat anında belli oluyor cc durumu felan. Hayırlısıyla inşallah narkoz korkum olmaz rahatça girer çıkarım. Lütfen bana şans dileyin…
Geçmiş olsun diyelim sanırım ameliyattan çıktınız.. ben de kas zarı altı ile ameliyat oldum ve çok memnunum. Kas altına göre çok daha konforlu ve rahat. (İlk ameliyatım kas altıydı)

Eve geldim kızlar, sürecimi bende paylaşmak isterim malum bu okuduğumuz süreçler bize çok yardımcı olmuştu. Bana kasüstü (kas zarı altı) 295 cc mentor damla takıldı. Zaten öncesinde 275-295 arasında kalmıştk gayet de uygun olunca doktorum onu takmış. Dokum olduğu için kasaltı tercih etmedik. Genellikle hiç dokusu olmayanlara kasaltı takılıyor. Şunu söyliyim ki bence kasüstü çok konforlu. Okuduğum ve başıma gelecek diye beklediğim bir çok şey gelmedi. Mesela yemeğimi kendim yedim, tuvalete kendim gittim saçlarımı kendim topladım gibi gibi. Ha su var gerginlik hissi yoğun ağrıdan çok o his vardı. Eğer çocugu olanlar varsa mastit hissi verio. Sanki sütüm dolmuş kanallarm tıkanmış mastit olmuşum:) narkozdana ayılma kısmı yine benim korkularım arasındaydı. Çok şükür gayet normal bi şekilde uyandım, boğazımda gıcık vardı sadece. Arada oksurttu ama rahatsizlik boyutunda degildi. Hastanede 1 gece kaldim direnlerim ertesi gun cikti zaten 17:00 gibi de eve geldim. Su an sol gogsumde bi dikis sızısı hissediyorum, sagda yok. Normaldir inşallah:) sormak istediğiniz ne varsa seve seve cevaplarım. Bende merak ettiğim acaba ne zaman yumuşarlar?

Selam arkadaşlar öncelikle uzun yıllar sonunda ben de 5 gün önce ameliyat oldum kas üstü 375 cc yuvarak high yaptı doktorum daha önce meme dokum yoktu diyebilirim 75 a ancak oluyorsa kendime göre sütyen yoktu şuan çok sisler sorum şu kas üstü yaptıran çok duymadım dolu dolu bir meme istiyorum bu ölçü beni tatmin eder mi sizce kaç cup olurum yorumlarınızı bekliyorum
Bende kas üstü yaptırdım daha 1 hafta olmadı siz memnun musunuz uzun zaman olmus

Eve geldim kızlar, sürecimi bende paylaşmak isterim malum bu okuduğumuz süreçler bize çok yardımcı olmuştu. Bana kasüstü (kas zarı altı) 295 cc mentor damla takıldı. Zaten öncesinde 275-295 arasında kalmıştk gayet de uygun olunca doktorum onu takmış. Dokum olduğu için kasaltı tercih etmedik. Genellikle hiç dokusu olmayanlara kasaltı takılıyor. Şunu söyliyim ki bence kasüstü çok konforlu. Okuduğum ve başıma gelecek diye beklediğim bir çok şey gelmedi. Mesela yemeğimi kendim yedim, tuvalete kendim gittim saçlarımı kendim topladım gibi gibi. Ha su var gerginlik hissi yoğun ağrıdan çok o his vardı. Eğer çocugu olanlar varsa mastit hissi verio. Sanki sütüm dolmuş kanallarm tıkanmış mastit olmuşum:) narkozdana ayılma kısmı yine benim korkularım arasındaydı. Çok şükür gayet normal bi şekilde uyandım, boğazımda gıcık vardı sadece. Arada oksurttu ama rahatsizlik boyutunda degildi. Hastanede 1 gece kaldim direnlerim ertesi gun cikti zaten 17:00 gibi de eve geldim. Su an sol gogsumde bi dikis sızısı hissediyorum, sagda yok. Normaldir inşallah:) sormak istediğiniz ne varsa seve seve cevaplarım. Bende merak ettiğim acaba ne zaman yumuşarlar?
Merhaba ben daha 1 hafta olmadı kas zarı altı ile ameliyat oldum 300 cc mentor high profil takıldı gözüme küçük geliyor moralim bozuldu . 325 cc yanlardan taştı dedi doktor boyum 170 acaba daha da küçülecek mi bu siz şuan memnun musunuz boyutu nasıl duruyor ödemler geçince iyice küçülüyor mu :KK43:( boyunuz kaç bir de yardımcı olur musunuz bana da son durumunuz nasıl

Merhaba ben daha 1 hafta olmadı kas zarı altı ile ameliyat oldum 300 cc mentor high profil takıldı gözüme küçük geliyor moralim bozuldu . 325 cc yanlardan taştı dedi doktor boyum 170 acaba daha da küçülecek mi bu siz şuan memnun musunuz boyutu nasıl duruyor ödemler geçince iyice küçülüyor mu :KK43:( boyunuz kaç bir de yardımcı olur musu
Geçmiş olsun diyelim sanırım ameliyattan çıktınız.. ben de kas zarı altı ile ameliyat oldum ve çok memnunum. Kas altına göre çok daha konforlu ve rahat. (İlk ameliyatım kas altıydı)siz kas altını neden degiştirdiniz suan memnun musunuz bende kas üstüne yaptırdım ama küçük geldi gözüme moralim bozuldu suan sizin nasıl duruyor görüntüsü memnun musunuz

X