Kas üstü silikon taktıranlar

Arkadaşlar selamlar bende yakın zamanda meme büyütme ameliyatı düşünüyorum sizlerin tecrübelerinden şunu öğrenmek istiyorum 1 yaşında bir çocuğum var ameliyat sonrası nasış ona yardımcı olacağım kucağa alma vs gündüzleri yardımcı oluyor fakat geceleri ne yapacağım lütfen bu tecrübeyi yaşamış olanlar bilgilendirebilirmi çok teşekkürler

Arkadaşlar selamlar bende yakın zamanda meme büyütme ameliyatı düşünüyorum sizlerin tecrübelerinden şunu öğrenmek istiyorum 1 yaşında bir çocuğum var ameliyat sonrası nasış ona yardımcı olacağım kucağa alma vs gündüzleri yardımcı oluyor fakat geceleri ne yapacağım lütfen bu tecrübeyi yaşamış olanlar bilgilendirebilirmi çok teşekkürler
Canım benim iki kızım var 6 ile 9 yaşlarında onlarla ilk 5 gün kadar ilgilenmek bile yorucu oldu bugün 10.günüm bitti kızları babaları banyo yaptırdı senin için zor olur alışveriş poşeti taşımak zulüm kendi kol çantam bile ağırlık yapıyor 2 hafta yardımcı şart

Ben bir hafta sonra normal hayatima döndüm iki cocuklan tabi esimde ilgilendi 1 ay kadar hic agir kaldirmadim o yüzden senin icin zor olabilir cocugun kücük hic kaldirmadan nasil olcak

Kas üstü protez yaptıran yok mu sitede arkadaşlar yarın tam bir hafta olacak ama gün geçtikçe kollarımı kaldıramaz oluyorum hiç gücüm yok acılarım tam gaz devam ediyor :110::110::110:

Ben 1 aralikta oldum. Kasustu 385cc yuvarlak highprofile. Benim biraz dokum vardi. Kilomda var. 72 kiloyim.boyum.162 Bedenim 90 C oldu. 85 B idim.
Ilk 2 hafta acılar hafif agrilar normal. Dikis yerlerinin acisi hemen gecmiyor. Ben hala sporcu sutyendeyim. 1 subat itibari ile normal sutyene gecicem zaten au anda rahatsiz edio normal sutyenler denedim . Yan yatnak 1.aydan sonra serbest olmasina ragmen tam yatamiyorum batio.eskiden yan yatinca memeler ustuste binerdi simdi binmiolar . Sabah kalkinca hala acio memelerin alt kisimlari. Birde sirtustu uzaninca memeler geriliyor ve protezi hissedebiliyorum elimle. Baska sormak istedigin varsa yazarim. Resinlerime bakabilirsin izliyorum seni.

Anladim. Yokbe canim, dokum aşırı azdı. Önceden 80 A takiyordum. Nedense benim göğsümde yağ dokusu yok. Mesela 55 kilo olduğum zamanlar 70/75A yakiyordum. 75 kilo olduğum zamanlar 80/85 A. Yani asla göğüsten kilo almiyordum.
Bence sendede C- Cup olur. Fazla kilon yoksa daha belirgin olur.
Bekleyip göreceğiz artık ne olduysa oldu yapacak bişey yok daha büyüğü de olmazdı bence hem kas üstü hem 375 cc olup olacağı ancak bu kadardı hayırlısı olsun diyelim memeye benzesin de:KK73:

Bekleyip göreceğiz artık ne olduysa oldu yapacak bişey yok daha büyüğü de olmazdı bence hem kas üstü hem 375 cc olup olacağı ancak bu kadardı hayırlısı olsun diyelim memeye benzesin de:KK73:

Benim pazartesi dikişlerim alindi. İyileşme süreci iyi gidiyor.
Sende ağrı/ sızı yok demi?

Benim pazartesi dikişlerim alindi. İyileşme süreci iyi gidiyor.
Sende ağrı/ sızı yok demi?
Canım benim dikişlerim dün alındı bugün 12.günüm aslında ilk başlarda çok zordu ama suan sihirli bir değnek değmiş gibi iyiyim ama öğretmen olunca öğrencilerden korumak zor oluyor morluklar var hala çok şiş ama daha çok acı çekeceğimi bilsem yine de yaptırırdım :halay:

Canım benim dikişlerim dün alındı bugün 12.günüm aslında ilk başlarda çok zordu ama suan sihirli bir değnek değmiş gibi iyiyim ama öğretmen olunca öğrencilerden korumak zor oluyor morluklar var hala çok şiş ama daha çok acı çekeceğimi bilsem yine de yaptırırdım :halay:

bende yaptirirdim- benim fazla agrim olmadi. ilk gün ayaklandim ve ücüncü gün banya temizledim, yerleri sildim.
dikislerin alindiysa silikonlu yara bandi kullan. ben almanyadayim, doktorum tavsiye etdi- kullanan arkadaslarimdada hic iz kalmadi. bende basladim simdi. burda eczanede satiliyor, TRde kesin vardi- özel amaliyat izi icin silikonlu yara bandi.

bende yaptirirdim- benim fazla agrim olmadi. ilk gün ayaklandim ve ücüncü gün banya temizledim, yerleri sildim.
dikislerin alindiysa silikonlu yara bandi kullan. ben almanyadayim, doktorum tavsiye etdi- kullanan arkadaslarimdada hic iz kalmadi. bende basladim simdi. burda eczanede satiliyor, TRde kesin vardi- özel amaliyat izi icin silikonlu yara bandi.
İz kremi kullanıyorum canım ama ona da bakayım hiç iz kalmaması süper olurdu

Arkadaşlar var mı kas üstü protez kullanan aşağı inmesi epey zaman alıyor mu kas altı daha mı çabuk iniyor yarın iki haftam bitiyor ama hala çok sertler:işsiz:

Ben bir hafta sonra normal hayatima döndüm iki cocuklan tabi esimde ilgilendi 1 ay kadar hic agir kaldirmadim o yüzden senin icin zor olabilir cocugun kücük hic kaldirmadan nasil olcak
Evet sanırım zor olacak :KK43:

Merhaba ben de 9unda oldum ameliyat. Benim dikislerim kendisi yok olanlardan ve bant takili bana da. 325cc kas altı oldum. Masaj için 1 ay sonra başlıyacaz ve 1 ay sporcu sütyeni takmam gerekiyor. Doktorum böyle söyledi.
Geç mi acaba benim için de :/

Konuyu açalı 3 ay olmuş merak eden arkadaşlar için yazayım çok mutluyum boyutundan görüntüsünden şiddetle tavsiye ederim beklemeyin meme bir kadın için çok önemli 1 ay içinde bütün acılar sona eriyor Telli ve dolgulu sütyenleri hayatımdan çıkardım 🤗

X