• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş sorunu?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
Benim kaşlarim seyrek ve dağınık, kılları da uzun. Daha önce hiç kaş yaptırmadim
Yani dokunmadım diyebilirim. Ama kaşlarını alanların daha güzel ve bakımlı göründüğünün hep farkındaydim. Ben de bir değişiklik yapmak istiyorum. Yani kuaföre gidip mi yaptırılıyor? Ne demeliyim kuaföre? Katalog falan mı gösterir ? Çekincelerim de var. Fikir verir misiniz? Kil yılmadan düzeltme yapılıyor mu bir de?

bazı güzellik uzmanları 3 d kaş uygulaması ile kaş ekimi yapıyor
onlarda katalok olabilir

Kaş yaptırmak diye bir şey yok saç mı bu fön çeksin :D
Kaş aldırmak var, dağınık kılları yolarak düzeltiyorlar. Uzun kaşları da kesebiliyorlar.

nete yazarsanız görürsünüz 3 d kaş uygulaması bulundugun şehirde illaki vardır benim bir akrabam yapıyor ,birkaç seansta yapılıyor sanırum

Sana bi urun tavsiyesinde bulunabilirim eger kalinligi kalsin ama seyreklikler gitsin diye. Ben mesela dun uyguladim ve en az 2 gun yuzumu yikamama ragmen silinmiyor. Her sabah kalemle miy miy cizmek yrine daha cabuk bi islem. Kas tattoo jeli. Cok cok ucuz bi fiyata. 98 cente aldim aliexpressten.
Boya gibi bisey. Kaslarina bol bol suruyosun eyeliner ucuna benzer ucuyla. 1 buck saat bekliyosun. Snra peel off maskeleri gibi kaldiriyosun. Cok dogal duruyor.

Sana bi urun tavsiyesinde bulunabilirim eger kalinligi kalsin ama seyreklikler gitsin diye. Ben mesela dun uyguladim ve en az 2 gun yuzumu yikamama ragmen silinmiyor. Her sabah kalemle miy miy cizmek yrine daha cabuk bi islem. Kas tattoo jeli. Cok cok ucuz bi fiyata. 98 cente aldim aliexpressten.
Boya gibi bisey. Kaslarina bol bol suruyosun eyeliner ucuna benzer ucuyla. 1 buck saat bekliyosun. Snra peel off maskeleri gibi kaldiriyosun. Cok dogal duruyor.
Kore-Marka-Makyaj-Keman-Soyulabilir-Ka%C5%9F-Art%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1-Benim-Ka%C5%9F-jel-Koyu-Kahverengi-Gri-Siyah-Renk-Su.jpg

bu mu?
ilk defa gördüm ay çok pratik
hergün far sürmektense :KK51:

Kore-Marka-Makyaj-Keman-Soyulabilir-Ka%C5%9F-Art%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1-Benim-Ka%C5%9F-jel-Koyu-Kahverengi-Gri-Siyah-Renk-Su.jpg

bu mu?
ilk defa gördüm ay çok pratik
hergün far sürmektense :KK51:

Evet bu. Bendekinin kutusu daha degisik. Ama sonuc olrak ayni. Son resimdeki kizil kizil kaslara bakma, cok cirkin duryor. Oyle olmuyor eger dogru kas rengini secersen. Cok cok dogal duruyor. Su an kasimda. Kaliciligi waterproof olmasindan galiba, bilemedim abdest gcermi. Abdest alanlar icin pek ideal degil ama su an messla ay basim ve cok pratik kullaniyorum. Yakinda yakinimin dugumu var. Geceye dogru oynamaktan makyajimin akmasiyla ugrasicagima kaslarimi bu jelle yapicam. Deneme yaptim baya bol sabunla ova ova silersen cikiyor ancak.

ay süpermiş hemen almalıyım. Benim de kalın ama seyrek. Farla boyamaktan gına gldi. Çok mutluym sağol valla :dondurma::halay:

ay süpermiş hemen almalıyım. Benim de kalın ama seyrek. Farla boyamaktan gına gldi. Çok mutluym sağol valla :dondurma::halay:

Ben cok sevdim gercekten. Benim kaslarimin arkasi cok seyrektir. Ataturkun kaslarini bilirmsin? Ona benzer tipki. Uzerine bide kucukken dusmusum sag kasim acilmis. Orda dahada az buyuyor tuy. Keske surda birisi cikip " abdest tutar bisey olmaz" desede hergun kullana bilsem ben.
Su an kaslarim dolu dolu duruyor. Ataturk kasimdan eser kalmadi. Bayildim buna.
Bu peel off tattoo dedigim kas jelinin bide dudak boyasi versiyonu var. Hazir ararken onuda alabilirsin bence sirf denemeye. Youtubedan arata bilirsin. Oda pratik bisey. Ben almadim dudak boyasi sevmedigim icin ama guzel bisey.

Ben cok sevdim gercekten. Benim kaslarimin arkasi cok seyrektir. Ataturkun kaslarini bilirmsin? Ona benzer tipki. Uzerine bide kucukken dusmusum sag kasim acilmis. Orda dahada az buyuyor tuy. Keske surda birisi cikip " abdest tutar bisey olmaz" desede hergun kullana bilsem ben.
Bu peel off tattoo dedigim kas jelinin bide dudak boyasi versiyonu var. Hazir ararken onuda alabilirsin bence sirf denemeye. Youtubedan arata bilirsin. Oda pratik bisey. Ben almadim dudak boyasi sevmedigim icin ama guzel bisey.
kaşım için aliexpressten sipariş verdim bile :)) dudak için olana da bakayım. Seyrek kaş insanı çıldırtıyor ya. Kalınlığı çok iyi benim ama o seyreklik. İşe boyamadan gittiğimde kaşların mı döküldü demelerinden yorulmuştm

Kozmetik nasıl geliyor yurt dışından yasak değil mi canım. Kaş jeli de kozmetiğe giriyor sonuçta

kaşım için aliexpressten sipariş verdim bile :)) dudak için olana da bakayım. Seyrek kaş insanı çıldırtıyor ya. Kalınlığı çok iyi benim ama o seyreklik. İşe boyamadan gittiğimde kaşların mı döküldü demelerinden yorulmuştm

Dene seviceksin :).
Cok eskiden boyamayi akil edemezken kaslarim yarimdi benim. Herkes dokuldu sanirdi ilk kez gorunce ama zamanla alismisti. Keske onceden akil etseymisim bunu.

Kozmetik nasıl geliyor yurt dışından yasak değil mi canım. Kaş jeli de kozmetiğe giriyor sonuçta

O konularda hic bi bilgim yok canim. Yanlis yonlendirmek istemem. Ben avrupada kaliyorum ve burda yasak degil. Ama bence zaten o yakalanma olaylari tam sans isi. Mesela banada aliexpressten 25 euro ustu urun alirsan ekstra para odersin dediler. Ben sonradan ogrendim ah vah cok param gidicek dedim. Ve hicte bisey olmadi. Gise memurlari bu jel gibi ufacik bi paketi acip bakmaya usenir bence ya. Ama tamamen sans yine tabi.

O konularda hic bi bilgim yok canim. Yanlis yonlendirmek istemem. Ben avrupada kaliyorum ve burda yasak degil. Ama bence zaten o yakalanma olaylari tam sans isi. Mesela banada aliexpressten 25 euro ustu urun alirsan ekstra para odersin dediler. Ben sonradan ogrendim ah vah cok param gidicek dedim. Ve hicte bisey olmadi. Gise memurlari bu jel gibi ufacik bi paketi acip bakmaya usenir bence ya. Ama tamamen sans yine tabi.
ben tek seferde 400 dolarlık ürün aldım ama sağ salim geldi çok şükür :))

benim aliexpressten almadığım tek kozmetik ürünleri kaldı sanırım onu da aldım bugün. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar ama kozmetik sorun mu oluyor
Gümrüğe takılıyormuş ben öyle biliyorum. Yurt dışından kozmetik getirttmek yasak ya o yuzden sanırım.

ben tek seferde 400 dolarlık ürün aldım ama sağ salim geldi çok şükür :))

Kendine guvenip o kdr paraya ne aldin kiz?? Annemde gelsin bana kizsin senden baska manyak varmi aliexpressi zengin ettin diye, hih:63:

Back