- Konu Sahibi pembiss123
Güzel haberlerle inşallah canım :))Cok teşekkür ederim insallah oyle olur
Transferim oldu odada uzanıyorum.3 Kasım test tarihim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerle inşallah canım :))Cok teşekkür ederim insallah oyle olur
Hayırlı haberler verin inşallah. Sorununuz neydi acaba.Cok teşekkür ederim insallah oyle olur
Cok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun transferin inşallah güzel haberler verirsin
Insallah teşekkürler canımGüzel haberlerle inşallah canım :))
Insallah canim erkek infertilitesi morfolojik hareket azligiHayırlı haberler verin inşallah. Sorununuz neydi acaba.
Canım.Ben yaşamıyorum ama yaşayan arkadaşım vardı. Suan bebisiyle birlikte. Güzel düşün güzel olsun canım.Düşük över rezervi yumurta sayı ve kalitesinde sorunla bu süreçte olan var mı acaba. Üçüncü transfer denemem olucak ama umutsuzum
Yasın kaç canım? Kaç folikul gorunuyor sag ve solda toplam?Düşük över rezervi yumurta sayı ve kalitesinde sorunla bu süreçte olan var mı acaba. Üçüncü transfer denemem olucak ama umutsuzum
Bu iş hiç belli olmuyo canım bnm tanıdıgım 3 yumurtası cıktı 3 ü döllendi ikiz bebek dogurdu.. umudunu kaybetmeDüşük över rezervi yumurta sayı ve kalitesinde sorunla bu süreçte olan var mı acaba. Üçüncü transfer denemem olucak ama umutsuzum
Amin inşallahCanım.Ben yaşamıyorum ama yaşayan arkadaşım vardı. Suan bebisiyle birlikte. Güzel düşün güzel olsun canım.
33 yaşındayım. 3 toplama yapıldı toplam 3 embriyo oluştu ama beşinci güne gidecek üçüncü gün donduruldu. Kalır mı kaç tane kalır şu an belli degilYasın kaç canım? Kaç folikul gorunuyor sag ve solda toplam?
İnşallah darısı bize olsun hayırlısıylaBu iş hiç belli olmuyo canım bnm tanıdıgım 3 yumurtası cıktı 3 ü döllendi ikiz bebek dogurdu.. umudunu kaybetme
Canım hiç canını sıkma 3. Gun 5. Gun diye eger genetıgı normalse 3 5 farketmıyo. Gecen ay ki transferde 3 lerden dolu tutan var. Benım 5. Gun emb tutmadı su an 3. Gun denıcem33 yaşındayım. 3 toplama yapıldı toplam 3 embriyo oluştu ama beşinci güne gidecek üçüncü gün donduruldu. Kalır mı kaç tane kalır şu an belli degil
3. Gün embriyosu da tutuyor cNım nasibinde varsa olacaktr. Rabbim. Emeğini boşa çıkarmasın.. Benim 5.gundu ama olmadi33 yaşındayım. 3 toplama yapıldı toplam 3 embriyo oluştu ama beşinci güne gidecek üçüncü gün donduruldu. Kalır mı kaç tane kalır şu an belli degil
Genetiğe gitmedi yaşın çok büyük değil genetiğe gerek yok dedi hoca. İnşallah sizin için de hayırlı güzel sonuçlar olur.Canım hiç canını sıkma 3. Gun 5. Gun diye eger genetıgı normalse 3 5 farketmıyo. Gecen ay ki transferde 3 lerden dolu tutan var. Benım 5. Gun emb tutmadı su an 3. Gun denıcem
Amin Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.3. Gün embriyosu da tutuyor cNım nasibinde varsa olacaktr. Rabbim. Emeğini boşa çıkarmasın.. Benim 5.gundu ama olmadi
Merhaba nar suyu iyi geliyor diye biliyorum bir araştır istersenMerhabalar sanırım benim de kasımın ilk haftası olucak ama daha belli değil. Geçen ağustosta iptal edildi ofis yapıldı Eylül'de. Umarım yine iptal olmaz. Rahim ince kalmis. Rahim kalınlaşması için özel olarak yaptığınız bisiy var mı
1 tane olsun sağlıklı olsun canım. Sakın kötü düşünmee iyi düşün stres yapmaa rabbim yardımcımız olsunHerkese merhaba kizlar aranıza ben de katılabilirmiyim.ben de temmuzda gittim tedaviye uzaya uzaya bugüne kadar geldi.. Kasımda değil transferim ama olsun sonucu ozaman alicam transferim bugün benim cok hecwnliyim...
1 tanecik embriyo var insallah can bulur bende sagliklica.
Ben varım canım amh 0.03 ama şuan 2 dondurulmuş embriyom var. Eğer inanırsan herşey münkün. Ben tedaviye başlamadan dervital macun kullandım ve inan hiç inanarak kullanmadım fakat çok iyi geldi yumurta gelişimi ve kalitesi için bir araştır istersen. Ve mucizelere inanDüşük över rezervi yumurta sayı ve kalitesinde sorunla bu süreçte olan var mı acaba. Üçüncü transfer denemem olucak ama umutsuzum
Yok canım genetiğe gtmedi degıl zaten olay embrıyonun tutmaması genetiği bozuk olunca oluyo rahım embrıyoyu direk dısarı atıyo ya da ilk 2 ayda atıyo. Yaş olarak banada demedi doktorum genetık test ama zaten emb saglıklı ise tutuyoGenetiğe gitmedi yaşın çok büyük değil genetiğe gerek yok dedi hoca. İnşallah sizin için de hayırlı güzel sonuçlar olur.
Cok iyi olur sankiBende varım 3. Tane 6. Gün kaliteli embriyom var suan estrofem kullanıyorum regliyim 5 kasımda kontrolüm var transfer tarihi belli olucak çok çok heyecanlıyım pembiss123 bu ay transfer olucakları listelesen nasıl olur