• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Düşük över rezervi yumurta sayı ve kalitesinde sorunla bu süreçte olan var mı acaba. Üçüncü transfer denemem olucak ama umutsuzum 😔

Düşük över rezervi yumurta sayı ve kalitesinde sorunla bu süreçte olan var mı acaba. Üçüncü transfer denemem olucak ama umutsuzum 😔
Bu iş hiç belli olmuyo canım bnm tanıdıgım 3 yumurtası cıktı 3 ü döllendi ikiz bebek dogurdu.. umudunu kaybetme🙏

Yasın kaç canım? Kaç folikul gorunuyor sag ve solda toplam?
33 yaşındayım. 3 toplama yapıldı toplam 3 embriyo oluştu ama beşinci güne gidecek üçüncü gün donduruldu. Kalır mı kaç tane kalır şu an belli degil

33 yaşındayım. 3 toplama yapıldı toplam 3 embriyo oluştu ama beşinci güne gidecek üçüncü gün donduruldu. Kalır mı kaç tane kalır şu an belli degil
Canım hiç canını sıkma 3. Gun 5. Gun diye eger genetıgı normalse 3 5 farketmıyo. Gecen ay ki transferde 3 lerden dolu tutan var. Benım 5. Gun emb tutmadı su an 3. Gun denıcem

3. Gün embriyosu da tutuyor cNım nasibinde varsa olacaktr. Rabbim. Emeğini boşa çıkarmasın.. Benim 5.gundu ama olmadi

Canım hiç canını sıkma 3. Gun 5. Gun diye eger genetıgı normalse 3 5 farketmıyo. Gecen ay ki transferde 3 lerden dolu tutan var. Benım 5. Gun emb tutmadı su an 3. Gun denıcem
Genetiğe gitmedi yaşın çok büyük değil genetiğe gerek yok dedi hoca. İnşallah sizin için de hayırlı güzel sonuçlar olur.

Merhabalar sanırım benim de kasımın ilk haftası olucak ama daha belli değil. Geçen ağustosta iptal edildi ofis yapıldı Eylül'de. Umarım yine iptal olmaz. Rahim ince kalmis. Rahim kalınlaşması için özel olarak yaptığınız bisiy var mı
Merhaba nar suyu iyi geliyor diye biliyorum bir araştır istersen

Herkese merhaba kizlar 😊 aranıza ben de katılabilirmiyim.ben de temmuzda gittim tedaviye uzaya uzaya bugüne kadar geldi.. Kasımda değil transferim ama olsun sonucu ozaman alicam🥰🥰 transferim bugün benim 🤗😍 cok hecwnliyim...

1 tanecik embriyo var insallah can bulur bende sagliklica.
1 tane olsun sağlıklı olsun canım. Sakın kötü düşünmee iyi düşün stres yapmaa rabbim yardımcımız olsun🙏🏻🙏🏻

Ben varım canım amh 0.03 ama şuan 2 dondurulmuş embriyom var. Eğer inanırsan herşey münkün. Ben tedaviye başlamadan dervital macun kullandım ve inan hiç inanarak kullanmadım fakat çok iyi geldi yumurta gelişimi ve kalitesi için bir araştır istersen. Ve mucizelere inan🙏🏻

Genetiğe gitmedi yaşın çok büyük değil genetiğe gerek yok dedi hoca. İnşallah sizin için de hayırlı güzel sonuçlar olur.
Yok canım genetiğe gtmedi degıl zaten olay embrıyonun tutmaması genetiği bozuk olunca oluyo rahım embrıyoyu direk dısarı atıyo ya da ilk 2 ayda atıyo. Yaş olarak banada demedi doktorum genetık test ama zaten emb saglıklı ise tutuyo

Back
X