• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Nar suyu gerçekten işe yarıyor canım şifa olsun inşallah 🙏🏻 bir dahaki kontrol ne zaman çok fazla içme yinede kontrollu git 😁
Bugün gidicem.yok çok içmedim 😂progesteron artirabiliyormus diye okudum da o yüzden geçen hafta üç kere falan icmisimdir. Kontrolüm yarın

Bugün gidicem.yok çok içmedim 😂progesteron artirabiliyormus diye okudum da o yüzden geçen hafta üç kere falan icmisimdir. Kontrolüm yarın
Transfer günü belli mi canım.

Bi de ben geçici menopoz falan girmedim yani rahim dinlenme olmadı. Kalinlasmama ondan mı acaba dedim ama bu ay yine rahim dinlendirme yapmadan başladık nasip artık

Bi de ben geçici menopoz falan girmedim yani rahim dinlenme olmadı. Kalinlasmama ondan mı acaba dedim ama bu ay yine rahim dinlendirme yapmadan başladık nasip artık
Ben ilk denemede opu sonrası adet oldum adet sonrası başladık. Rahim dinlendirmek en tranfser olan var canım senin hormoanlrinla ilgilidir o. Kaç yumurtan toplandı

Ben ilk denemede opu sonrası adet oldum adet sonrası başladık. Rahim dinlendirmek en tranfser olan var canım senin hormoanlrinla ilgilidir o. Kaç yumurtan toplandı
Aslında E2 yüksekti ama bı iğne vercem onu düşürmesi için basliycaz dedi. Yani hocaya güveniyorum ama yine de tedirgin oldum. Benim üç toplamada üç yumurtam oluştu düşük over rezervi var bende. Üçüncü gundeler beş inci güne gidince verilcek. Senin ne durumda embriyolar. Transfer ne zaman yazdın belki ama kaçırmış olabilirim

Inslahh yüzümüz güler bu sefer🙏 şuan bi ilaç fln kullaniyrmusnz doktorum bana cycloprognav die bi hap bide lucrin iğne verdi bi tane tarnsfer öncesibnde adetini bekliyrm iste kasımın ilk haftası fln olurum bütün ihtimal
şuanda sadece diofol ve innate takviyelerini kullanıyorum canım başka bir ilaç yok

Aslında E2 yüksekti ama bı iğne vercem onu düşürmesi için basliycaz dedi. Yani hocaya güveniyorum ama yine de tedirgin oldum. Benim üç toplamada üç yumurtam oluştu düşük over rezervi var bende. Üçüncü gundeler beş inci güne gidince verilcek. Senin ne durumda embriyolar. Transfer ne zaman yazdın belki ama kaçırmış olabilirim
Benim 11 yumurtadan 9 emrbiyo oldu. Temmuzda transfer oldum ama dis gebelik geçirdim. O yüzden şimdi Kasım adetim ile kontrolüm var her şey yolunda giderse transfer olucam insallah 🙏🏻

Selam kızlar : ) Haftasonu Transfer hazırlığına başladık. İlaçları kullanıyorum ayrıca kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Benim ay sonu kontrolüm var ve muhtemelen 2 veya 3 kasımda transferim olucak. 2 tane 5. gün embriyosu :)
bende kullandım canım kan sulandırıcı 7 gün ve o iğne benim canımı çok yakmıştı :( bende bugün yarın regl olacağım çok heyecanlıyım kontrollere göre transfer tarihi verilecek bana da

bende kullandım canım kan sulandırıcı 7 gün ve o iğne benim canımı çok yakmıştı :KK43: bende bugün yarın regl olacağım çok heyecanlıyım kontrollere göre transfer tarihi verilecek bana da
O kan sulandırıcı ignelerin içinde en fenası 😔 ama olsun sonu güzel olsunda katlanırız 🙏🏻🥰

Herkese merhaba kizlar 😊 aranıza ben de katılabilirmiyim.ben de temmuzda gittim tedaviye uzaya uzaya bugüne kadar geldi.. Kasımda değil transferim ama olsun sonucu ozaman alicam🥰🥰 transferim bugün benim 🤗😍 cok hecwnliyim...

1 tanecik embriyo var insallah can bulur bende sagliklica.
ay canım inşallah rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlı eylesin inşallah bebişn sana sıkıcaaa sarılsın

Kızlar bu arada rahım hazırlığında doktorlar 3 cizgiye bakıyomuş, 3 cizgi varsa o rahım embrıyoyu daha kolay kabul edıyomuş. Bunun hakkında bişeyler yaşamış arkadasımız var mı aramızda?
3 çizgi ne demek oluyor canım bende bunu ilk defa duyuyorum

O kan sulandırıcı ignelerin içinde en fenası 😔 ama olsun sonu güzel olsunda katlanırız 🙏🏻🥰
kesinlikle öyle canım iğneler gerçekten insanı yoruyor ama sonunu düşünmek bütün acıları unutturuyor :) bu arada en fenası progesteronmuş burada duydum onuda transfer öncesi veriliyormuş doktorum da söyemişti 4 gün önce başlayacağız ona diye ve o daha beter acıtıyormuş :(

kesinlikle öyle canım iğneler gerçekten insanı yoruyor ama sonunu düşünmek bütün acıları unutturuyor :) bu arada en fenası progesteronmuş burada duydum onuda transfer öncesi veriliyormuş doktorum da söyemişti 4 gün önce başlayacağız ona diye ve o daha beter acıtıyormuş :KK43:
Ben progestron u fitil olarak kullandm canım. Bunu. Jel olarak kullananda var. Gebelik olunca progesteron Dgerim düşukti. İgneye geçtim ama acımadı kan sulandırıcı kadar 😁

Back