• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende varım 🙋🏻‍♀️3. Tane 6. Gün kaliteli embriyom var suan estrofem kullanıyorum regliyim 5 kasımda kontrolüm var transfer tarihi belli olucak çok çok heyecanlıyım pembiss123 pembiss123 bu ay transfer olucakları listelesen nasıl olur 👍
Benim de 4 kasımda kontrolum var. Estrofem kullaniyorum. Basın ağrıyor mu benim basim da agri yapti

Yok canım genetiğe gtmedi degıl zaten olay embrıyonun tutmaması genetiği bozuk olunca oluyo rahım embrıyoyu direk dısarı atıyo ya da ilk 2 ayda atıyo. Yaş olarak banada demedi doktorum genetık test ama zaten emb saglıklı ise tutuyo
Anladım canım inşallah sağlıklı olur.

Merhaba nar suyu iyi geliyor diye biliyorum bir araştır istersen
Evet baktım eşim aldı bikac gündür iciyorum. Teşekkür ederim
Ben varım canım amh 0.03 ama şuan 2 dondurulmuş embriyom var. Eğer inanırsan herşey münkün. Ben tedaviye başlamadan dervital macun kullandım ve inan hiç inanarak kullanmadım fakat çok iyi geldi yumurta gelişimi ve kalitesi için bir araştır istersen. Ve mucizelere inan🙏🏻
Allah büyüktür inşallah hayirlisiyla. Benim de üç tane dondurulmuş var. Üçüncü gün embriyosu şu anda

Evet baktım eşim aldı bikac gündür iciyorum. Teşekkür ederim
Nar suyu gerçekten işe yarıyor canım şifa olsun inşallah 🙏🏻 bir dahaki kontrol ne zaman çok fazla içme yinede kontrollu git 😁

Ay inşallah canim . .2 embriyo konulacak. 5. Gün embriyosu. Gebelik olsun da basim agrisin tek
Aynen canım bu işte baş ağrisi masum kalır zaten bir sürü zorluktan geçiyoruz buraya gelene kadar. İlk denemen mi canım. Umarım ikiis de tutar bir taşla iki kuş olur 😁

Kızlar merhaba ekim ayında bende tüp bebeğe başladım.erkek infertilitesi olarak.
22 ekimde yumurtalarım toplandı.
9 tane yumurta oldu.bunlarin sadece 4 ü birleşti.
Fakat yumurta kaliten çok düşük dediler.
Hiç bir saglik problemim olmamasına rağmen
Neden düşük yumurtam?dediğimde bunun sağlıkla ilgisi yok dedi Emriyolog :((
Yarın birlesmenin ilerleyip ilerlemediginin sonucunu bildirecekler.
Eğer ilerlemişse donduracaklardi.
Ve kasımda nasipse transfer olacağım.
Şimdi kızlar sizce düşük kalite yumurta ve sperm ile hamile kalan var mi?

Aynen canım bu işte baş ağrisi masum kalır zaten bir sürü zorluktan geçiyoruz buraya gelene kadar. İlk denemen mi canım. Umarım ikiis de tutar bir taşla iki kuş olur 😁
Evet canim ilk denemem. 2.5 aydır adet olmuyordum. Bu adet canımdan can aldı. Allahtan eşim yanimda da yemeğimi temizliği mi yapti😁😁😁 ama bu ağrıları çekerken güzel günler için diyorum kendime

Evet canim ilk denemem. 2.5 aydır adet olmuyordum. Bu adet canımdan can aldı. Allahtan eşim yanimda da yemeğimi temizliği mi yapti😁😁😁 ama bu ağrıları çekerken güzel günler için diyorum kendime
Kesinlikle öyle canım. Güzel haberi alınca tüm agrilari unutucaz insallah 🙏🏻💕

Back