• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benımde bugun adet olmam gerekiyordu olamadım bakalım bazılarının erken gelmiş lucrinden sonra bazılarının gecıkmiş. Kaç gun gecıkıcek acaba bnde onu beklıyorum😃 yumurtaları baskılayıp progesteronu kontrol altına almakmış galıba amac rahımı kontrol altına alıyolarmış bu şekilde
Hımm anldm cnm bakalım bnde nasıl bi gelişme olucak merak ettm birde bn özellikle sordum doktoruma adette gecikme yada düzensizlik yaparmı dedim hiç bi şekilde öyle bişey olmick dedi ve bekleyip görücez neler olucak az kaldı 😊🤷‍♀️

Hımm anldm cnm bakalım bnde nasıl bi gelişme olucak merak ettm birde bn özellikle sordum doktoruma adette gecikme yada düzensizlik yaparmı dedim hiç bi şekilde öyle bişey olmick dedi ve bekleyip görücez neler olucak az kaldı 😊🤷‍♀️
Valla bende burdan baya kişiyle konuştum bazıları tam gununde olmuş bazıları erken olmuş bazılarıda en fazla 5 6 gun gec olmuş. Hatta biraz agrım var sanki su an sökulmeye mı calışıyo acaba😅 senın ne zaman adetın?

Başlamışsın o zaman canım tedaviye🥰 hayrlı olsun inşallah🙏 Kaçıncı gun embrıyo transfer edilcek canım
Amin canim 😊 adetime göre 17.gun transfer olucak. 3. Gün dondurulmuş embriyolarim vardı, 2 tane onları transfer edecekler. Benim 3. Denemem o nedenle iki tane transfer olucak inşallah 😊

Bana doktorum bu ay yumurtalmıcaksın yumurtalarını baskılıcaz dedı progesteronu kontrol altında tutmak için falan dedı, progesteron hemen yukselebılıyomuş bazen kaçırabılıyolarmış. Lucrını bu yuzden verdıler. Hiç donmuş transfer olmadım bu surecı pek iyi bılmıyorum🤷🏻‍♀️
Ben 2. Dondurulmuş embriyo transferi yaptırıyorum. Bu süreçleri bende hep merak ettim o nedenle size yazayım dedim. Bende lucrin kullandım. İlk dondurulmuş embriyoda adetin 21. Günü vuruldum, hemşire belki adetin gecikir demişti ama tam gününde adet oldum bir ağrı sızı değişikliği olmadı. Igne vurulunca 15 gun sonra kontrol var, kan ultroson yapılıyor hersey yolundaysa 12 günlük rahim kalinlastirmak için estrofem isimli ilaca başlıyorsun. 12 gün sonunda hersey yolundaysa 3-4 gün sonra transfer oluyorsun. Bir de bu arada Transfere üç dört gün kala da progestoron fitile başlıyorsun.

2. Dondurulmuş tedavide iğneyi adetin 15.gunu vuruldum, geri kalan süreç aynı ilerliyor. Hepimiz için hayırlısı olsun umarım 🤲

Ben 2. Dondurulmuş embriyo transferi yaptırıyorum. Bu süreçleri bende hep merak ettim o nedenle size yazayım dedim. Bende lucrin kullandım. İlk dondurulmuş embriyoda adetin 21. Günü vuruldum, hemşire belki adetin gecikir demişti ama tam gününde adet oldum bir ağrı sızı değişikliği olmadı. Igne vurulunca 15 gun sonra kontrol var, kan ultroson yapılıyor hersey yolundaysa 12 günlük rahim kalinlastirmak için estrofem isimli ilaca başlıyorsun. 12 gün sonunda hersey yolundaysa 3-4 gün sonra transfer oluyorsun. Bir de bu arada Transfere üç dört gün kala da progestoron fitile başlıyorsun.

2. Dondurulmuş tedavide iğneyi adetin 15.gunu vuruldum, geri kalan süreç aynı ilerliyor. Hepimiz için hayırlısı olsun umarım 🤲
Sagol canım anlattgın için🙏 Benımde dun olmam gerekıyodu adet belirtilerinide yaşadım hafif agrı ve karnım şişti fakat olamadım sökülmeye calışıyo heralde ama hala tık yok😂 lucrini zaten hormon degerlerını sabıt tutmak için verıyolarmiş buyuk ihtimal hormonlardan yana sıkıntı olmaz transfer surecınde progesteron yuksek cıkarsa iptal oluyomuş cunku ama bizde oyle bi problem cıkmaz.

Kızlar bu arada rahım hazırlığında doktorlar 3 cizgiye bakıyomuş, 3 cizgi varsa o rahım embrıyoyu daha kolay kabul edıyomuş. Bunun hakkında bişeyler yaşamış arkadasımız var mı aramızda?

Herkese merhaba kizlar 😊 aranıza ben de katılabilirmiyim.ben de temmuzda gittim tedaviye uzaya uzaya bugüne kadar geldi.. Kasımda değil transferim ama olsun sonucu ozaman alicam🥰🥰 transferim bugün benim 🤗😍 cok hecwnliyim...

1 tanecik embriyo var insallah can bulur bende sagliklica.

Herkese merhaba kizlar 😊 aranıza ben de katılabilirmiyim.ben de temmuzda gittim tedaviye uzaya uzaya bugüne kadar geldi.. Kasımda değil transferim ama olsun sonucu ozaman alicam🥰🥰 transferim bugün benim 🤗😍 cok hecwnliyim...

Canım kacıncı gun embrıyosu? İnşallah sıkı sıkı tutunur 🤲

Ayy cok heyecanli canim 😊😊 sanırım grupta en erken sen haber alican 🙃🙂 umarım pozitif haber verirsin de hepimiz umut dolarız 🥳🙂🙃

Valla bende burdan baya kişiyle konuştum bazıları tam gununde olmuş bazıları erken olmuş bazılarıda en fazla 5 6 gun gec olmuş. Hatta biraz agrım var sanki su an sökulmeye mı calışıyo acaba😅 senın ne zaman adetın?
Kasım 6 gibi fln cnm

Back
X