Ağrı durumunda ağrının sebebi fizikselse kayganlaştırıcı jeller çok işe yarar acı ve yaralanma riskini azaltır, fakat psikolojikse o ayrı, kas gevşeticiler nası bi etki yapar onu bilmiyorum.Merhabalar bir sorum vardı evli olanlara . Öncesinde ilişkiye giremeyip kas gevşetici yada emla krem uyuşturucu sprey vs sıktıktan sonra ilişkiye girebilen var mı ? Vajinusmustan değil ama gerçekten ağrıdan dolayı ilişkiye girilemediği zaman bu tarz şeyler ne derece etkili oluyor acaba ?
Alemsın yanı içki zarar vermıyormu vucuda?jel yada biraz içki rahatlamana yardımcı olur gereksiz yere ilaç kullanma vucuduna zarar bence
kas gevşetici krem diyosan o mukoza ici yani vajinal icin degil sakın kullanma dün esime aldık bilegini incitti sürdük sakın iceri sürme ölürsün agrıdan ama emla uyusturucu bi krem ki tabi oda ice sürülmez ben agda yaptıramayan biri oldugumdan yazın tatile giderken emlayı sürüp bikini agdası yaptırmıstım baya uyustu ama sakın o filmleri yapıstırma yoksa saatlerde bisey hissetmezsinMerhabalar bir sorum vardı evli olanlara . Öncesinde ilişkiye giremeyip kas gevşetici yada emla krem uyuşturucu sprey vs sıktıktan sonra ilişkiye girebilen var mı ? Vajinusmustan değil ama gerçekten ağrıdan dolayı ilişkiye girilemediği zaman bu tarz şeyler ne derece etkili oluyor acaba ?
hadi ya ben rahmin içine sürülüyor diye biliyordum acı rahmin içinden kaynaklanmıyor mu ozaman neyi uyuşturuyorki bu kremler . yok ka gevşetici krem değil emla tarzı kremler. kas gevşeticiyi ilaç olarak sormuştum iğnesi de var gerçi .kas gevşetici krem diyosan o mukoza ici yani vajinal icin degil sakın kullanma dün esime aldık bilegini incitti sürdük sakın iceri sürme ölürsün agrıdan ama emla uyusturucu bi krem ki tabi oda ice sürülmez ben agda yaptıramayan biri oldugumdan yazın tatile giderken emlayı sürüp bikini agdası yaptırmıstım baya uyustu ama sakın o filmleri yapıstırma yoksa saatlerde bisey hissetmezsin
oturup şişe şişe içsin demedim ....böbrek taşı olanlara doktor bira bile öneriyo yaniAlemsın yanı içki zarar vermıyormu vucuda?
vajinusmus değilsen o iltihap vardır yada kist yoksa ağrı olmazobje olmakla ne alakası var yahu bir şeyi yaşamak istiyorsun ama canın yanıyor haliyle acıyı ortadan kaldırıyorsun .
teşekkürler tavsiyeler için doktorun yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum vajinusmus değilim
bende aynı şeyi düşündüm.bence de iltihap var.o yüzden kesinlikle doktora gitmenizi öneririm.vajinusmus değilsen o iltihap vardır yada kist yoksa ağrı olmaz