parmak egzersizinde bir sorun ve acı olmuyor sadece birleşmede çok ağrım oluyorMastürbasyon yap. Kendi bedenini tanımını sağlar.
Polikistik hastasıyım o mu sebep oluyor acaba ? yani birleşme hiç olamadı kasılıp dışarı atıyor rahim .
Parmak egzersizi illa ki mastürbasyon olarak geçmez. Orgazm oluyor musunuz o önemli parmak egzersizi sırasında.parmak egzersizinde bir sorun ve acı olmuyor sadece birleşmede çok ağrım oluyor
Polikistik hastasıyım o mu sebep oluyor acaba ? yani birleşme hiç olamadı kasılıp dışarı atıyor rahim .
hadi ya ben rahmin içine sürülüyor diye biliyordum acı rahmin içinden kaynaklanmıyor mu ozaman neyi uyuşturuyorki bu kremler . yok ka gevşetici krem değil emla tarzı kremler. kas gevşeticiyi ilaç olarak sormuştum iğnesi de var gerçi .
hayır hiçbirşey hissetmiyorumParmak egzersizi illa ki mastürbasyon olarak geçmez. Orgazm oluyor musunuz o önemli parmak egzersizi sırasında.
İşte mastürbasyon yap. Parmağa gerek yok.hayır hiçbirşey hissetmiyorum
iyide bu çözüm olacak mı ilişkiye girme konusunda :)İşte mastürbasyon yap. Parmağa gerek yok.
Bu yaşına kadar daha mastürbasyon dahi yapmadıysan zorlanman çok normal. Cinsellikten tamamen uzak yaşamışsın. Şimdi de görev gibi görüyorsun.
Türk kadınları neden bu kadar çok vajinusmus oluyor sanıyorsun? :)))
Merhabalar evet biraz hızlı bir kararla öyle oldu 2 haftalık evliyiz . bende anlamadım ki yani bu zamana kadar bir korkum olmamıştı bu konuda gayette istekliydim .Merhaba, ne kadarlık evlisiniz?
Önceki konunuzdaki sevgilinizle evlendiniz sanırım, ilk başlarda öyle oluyor diye duymuştum evli arkadaşlarımdan yeni evliyseniz belki ?
Merhabalar evet biraz hızlı bir kararla öyle oldu 2 haftalık evliyiz . bende anlamadım ki yani bu zamana kadar bir korkum olmamıştı bu konuda gayette istekliydim .
çok teşekkürler bende beklemiyordum bu kadar çabuk olmasını baaya hızlı oldu :)Aa hayırlı olsun ne zaman evlendiniz? Çok hızlı olmuş sanki, merak ettim
Hayır hayır istekli olup olmamaktan değilMerhabalar evet biraz hızlı bir kararla öyle oldu 2 haftalık evliyiz . bende anlamadım ki yani bu zamana kadar bir korkum olmamıştı bu konuda gayette istekliydim .