Kas altı protez sonrası kas gücü değişimi

Ben de hiç kimsenin gidişinden bu kadar etkilenmemiştim. Bir hastası face de yazmıs-açıklaması olmayan adam-ne söylesem eksik kalıyo onu tarif edebilme için. Daha çok yaşamalıydı daha çok kişiyi aydınlatmalıydı. Ama allahın takdiri böyleymiş diyorum kabulleniyorum. Biraz daha buyuk olabilirdi ama sırf buyukluk için birçok riske girmeye deger mi? Ben olsaydım girmezdim. Çünkü tugrul bey vücuda en az zararla yapıyordu.ergin beyle görüşmedim ama ögretmenim tatile girince gidebilirim bir fikrini almakta fayda var. Tugrul bey keşke birini yetiştirmiş olsaydı ama o da olmamış malesef.

lütfen üzülme, seni üzmek için yazmadım.
bir de sen osman oymakla görüşecektin sanırım görüştün mü
Biliyorum üzmek için söylemedigini ama hem pişmanlık,hem üzüntü ne bileyim işte kendime kızıyorum ama kaderin de önüne geçemiyoruz. Bir dakika sonrasını kestiremezken bu olayı nereden bilecektik. Keşke yaşasaydı da kimseyi ameliyat etmeseydı. Bu dünyadaki varlıgı bizlere hediye gibiydi zaten.ay ben gene duygusallaştim sanirim osman oymak aklımdakı ilk doktor ama biraz araştırdım o da çok pahalıymış sanırım. O da kas üstü ve dogallık taraftarı bir doktor yazılarından okudugum ve videolarından okudugum kadarıyla

merhabalar.. günlerdir okuyorum kas altı kas üstü derken cumartesi günü dr.şener küçük e muayene oldum. kas altı tekniği uygulayacağını derimin çok ince olduğunu söyledi. çok korkuyorm. 1 çocuk annesiyim. tek meme emdi göğüslerim sarkık durumda. eşimide güç bela ikna ettim. am aiş ciddiye bnince bi korku sardı. amelıyat sonrası çok ağrı olurmu 1 haftaya toparlarmıyım diye düşünmeden edemiyorum.

Toparlanırsın cnm ama yine de Bi hareket kısıtlılığı olur.

Aynı şeyi benim dr um söyledi "kas üstü ameliyatta deriyi tutan sadece protez değil ona göre işlem yapiyorum" dedi bana da pazar günü ameliyat olucam umarım sonucu iyi olur ben guvendim karar verdim hakkımda hayırlısı olsun bi kaç günüm kaldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…