- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
ben istiyorum ki dokusu olana boşuna kas altı olmasın ama olmayana ki buna aslında sende dahilsin kas altı ya da damla protez ile kas zarı altı seçenekleri oluyor. gerçekten dokusu olan kişiye kas amtı takıldığında memenin yoğunluğu uç kısımda olduğundan uzunlamasına bi görüntüsü oluşuyor meme ucu hafif yukarı bakması gereken bi yer hadi karşıya baksın ama aşağı bakmamalı.Bu Dr. Barış Çakır'ın yazısını defalarca kere okumuş olabilirim. Açıkçası protezimin en ufak kol gücü kullanımında sağa sola hareket etmesini istemem. Peki bir sorum var? Bunun sebebi cebin büyük açılması mı? Yoksa bu kas altının doğal bir sonucu mu?
Ayrıca dual planda da sanırım aynı şey oluyor. kollara güç bindiğinde protez koltuk altına doğru hareket ediyor.
Ayrıca katılıyorum, burada arkadaşlar hep memnunum yazıyor. Memnuniyet elbette göreceli bir şey. Ama "Arkadaşım benim hiç memem yoktu ve şimdi bundan dolayı çok mutluyum, şöyle şöyle bazı durumlara sebebiyet de vermiyor değil. Ha beni rahatsız ediyor mu, etmiyor ama seni rahatsız edebilir. Bil istedim." Galiba böyle samimi şeyler duymak istiyorum. Bilseydim yaptırmazdım demek istemiyorum.
bazılarının algısı gerçekten küçük hem nasıl oluyor hissiniz nasıl vs vs şeklinde sorular yöneltip sonrada kendi sığ düşüncesi ile yargıya varıp pişmanlık yaşadığımı söylüyor.
pişman olsam parasıyla değil mi gidip çıkarttırırım. hatta bu hafta görüştüğüm dr sana büyük bu yüzden eline geliyor dedi rahat olunca protez büzüşmezmiş. ama istemedim ikinci çocuğu düşünüyorum ondan sonra bi deformasyon yaşarsam yaptırırım yaşamazsam gerek duymuyorum eski halimden bin kat iyi benim için.
tek dr a takılı kalmamak lazımmış bunuda anladım.