Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delikafaduldendelikafadulden korkma korkma... bende korkuyordum olmadan. hatta ameliyat günü vazbile geçmiştim. şimdi çok iyiyim.
şunu öğrendimki; Bu işte en önemli şey 2 hafta sabırmış
canımmm cok gecmiş olsuunnn gecicek bütün agrıların bilmiyorumkismile sende zor atlatanlardan oldun doktorun kimdi??? bn hiç bahsettgn gbi şeyler yasamamıştım..1.5 ay oldu az önce kontroldeydim hersey yolunda inş sende en kısa sürede saglıgına kawusursunn
nasıl yani? mesela benim dikişlerim alınmayan iple yapıldı şeffaf böyle aynı misina gibiydi. onlar alınmıyo derinin içinde 60 günde kayboluyor.
seninki nasıldı ki? normal iplemiydi?
canım teşekkür ederim, şimdiden hoşuma gitmeye başladılar. ameliyttan önce de senin yazılarını takip etmiştim. bütün formu tek tek okumuştum çok heyecanlı ve stresliydim. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, inşallah benm ve taktıran tüm kızlar içinde herşey yolunda gider. ayrıca canım senin göğüs ucumuydu? tam aklımda değilde?
ssheker07 merhaba bende antalyada oturuyorum sen kime ameliyat oldum merak ettim
evet canım göğüs ucuydu benimkiler :))
Cuma planlanan ameliyatım perşembe günü oldu. sabah 10.30da girdim 13.30 da çıktım.kas altı-meme ucu 225cc high profil damla şeklinde mentor marka takıldı.buraya kadar herşey yolundaydı. ama sonra...
Artık nefes alırken zorlanıyorum, öksüremiyorum, hapşuramıyorum, esneyemiyorum, gülemiyorum, uzun cümleler halinde konuşamıyorum nefesim yetmiyo. 5. günüme girmeme rağmen daha 1 bardak su içemiyorum kolumu kaldırıp, kapıları açamıyorum, tuvalete gitmek ise tam bir işkence.tek başıma yatamıyorum,kalkamıyorum, elimde 1 havlu tutamıyorum.hele hele o tabutta yatar gibi dümdüz yatmak yokmu....
Ruhsal durumum çok bozuk.eşşşşekler gibi pişmanım.sürekli ağlıyorum.işe yaramaz sakat bir insan psikolojisine girdim tamamen. ayrıca sol elimin son 2 parmağı sürekli uyuşma halinde, boynumun altından o gerdanla göğüs arası bölge aşırı bi gerginlikte sanki biri aşağıdan deriyi çekiyoda yırtılıvericekmiş gibi.ayrıca silikonlarım her ne kadar yumuşacık yapıda olsa bile şu an içimde öyle sertler ki anlatamam resmen tenime içerden batıyorlar.elimle göğüslerimi tutmadan yürüyemiyorum..
Kızlar çok pişmanlık ve suçluluk duyuyorum...27 sene memesiz yaşadım şu an varlar ve hiç mutlu değilim.o ufacık hallerinde bile mutluymuşum..ameliyat olduğumdan beri ben ne halt yedim diyorum sürekli.şu an bana çok büyük geliyorlar. alışamadımbi tuhaf hissediyorum kendimi.225cc likler ama doktor keşke daha da küçük taksaymış diyorum...bilmiyorum.. ben mutlu değilim...
Hep olumsuzlukları yazdım sizlere ama gerçeklerim bunlar olumlu birşey olmadı...bu hafta sargılar çıkacak,banyo yapacaksın dedi ama ben saçıma toka takamıyorum ki nasıl yıkanayım? işte böyle kızlar sonuç olarak çok ama çok pişmanım ve bir o kadar da mutsuzum...