Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
capcuda ben de gittim canım dün doktora bana da hiçbir sorun yok dedi sorun olsa böyle demezdi herhalde
ben de heyecanla diğer kızların dediği gibi .3. haftayı bekliyorum. herşey düzeliyor diyor ya kızlar.
diğerlerine de teşekkürler bizi rahatlattığınız için bilmiyorumkismile
kizlarr hepinize öncelikle cokk gecmis olsunnn eminim kolay deildir
kimisi hic agrisiz acisiz atlatiyor, kimiside haftalarca kivraniyor..
ama acik konusmak gerekirse tamda heveslenmisken hayal kirikligina ugradim
yorumlarinizi okuyunca mafoldumben
ben aylin hanimla konustum ve subatin ilk haftasi veya 2.ci haftasi ameliyatim gerceklesicek.. ve benim bünyem hayatta bukadar aciyi kaldirmaz arkadaslar mafoldumben henüz 19 yasindayim ve 47 kiloyum.. cok gücsüz ve zayif bi bünyeye sahibim, kimbilir halim nasil olucak ameliyat olduktan sonra mafoldumben
ayrica ameliyattan 1 hafta sonra okula gitmek zorundayim neyapicam bilmiyorum
su an agrilariniz gectimi kizlar.. hala pismanmisniz yaptirdiginiza.. korkuyorumm mafoldumben
kizlarr hepinize öncelikle cokk gecmis olsunnn eminim kolay deildir
kimisi hic agrisiz acisiz atlatiyor, kimiside haftalarca kivraniyor..
ama acik konusmak gerekirse tamda heveslenmisken hayal kirikligina ugradim
yorumlarinizi okuyunca mafoldumben
ben aylin hanimla konustum ve subatin ilk haftasi veya 2.ci haftasi ameliyatim gerceklesicek.. ve benim bünyem hayatta bukadar aciyi kaldirmaz arkadaslar mafoldumben henüz 19 yasindayim ve 47 kiloyum.. cok gücsüz ve zayif bi bünyeye sahibim, kimbilir halim nasil olucak ameliyat olduktan sonra mafoldumben
ayrica ameliyattan 1 hafta sonra okula gitmek zorundayim neyapicam bilmiyorum
su an agrilariniz gectimi kizlar.. hala pismanmisniz yaptirdiginiza.. korkuyorumm mafoldumben
aman aman allah korusun hepimizi kapsül derdinden eyvahedigeldismile canım bnmkilere baktı doktor bi sıkıntı yok dedi nefiisss oldular dedi zemuszemus sargı sarıyodum yukarı kayma olmasn diye onu sarmana gerek yok artık dedi...3.ayım dolunca gidicem işte 1.5 ay sonra bayanssulusmile smdilik böyle canım yaaa tek sıkıntı küçük oldu gibi hissediyorum baska da problemim yokk bi de sol gögsüm 1 cm kadar yukarda oda zamnla inermişş bilmiyorumkismile
canım merhaba ben şuan nişanlıyım inşallah şubatın 15-16 da ameliyat olacagım. dikişlerin tm kaynaması kaç haftayı alıyo sende dikişler ne zaman kaynama yaptı. ve estetik dikiş mi atıldı kaynayıp kuruduktan sonra dikiş yerleri belli oluyor mu?