- 2 Eylül 2013
- 168
- 37
Kime oldunuz ameliyatı?Arkadaşlar bugun nihayet 11. Günüm çalısmaya basladım dusumu kendı basıma alabıldım veeee artık kendım yatıp kalkabılıyorum ağlamalarına değmedi gercektende ağrı birden geçiyor. Çok az sızı şeklinde ağrılar var fakat onları hissetmiyorsunuz bile allahıma şükür
Estethıca levent alper beye oldum şuan dahada iyiyim yarın korsem çıkıyo balensiz südyene geçiyorum ufak tefek ağrılar dısında iyiyimKime oldunuz ameliyatı?
Canim dikkat ettim de henuz ameliyat olmayana pek cvp yazilmiyor konularda. Bana da pek cevap gelmiyor, dikkat ettim sana da.Sizin adınıza çook sevindim kendme olmuş gibi.Allahım darısı başıma bi an önce bu süreci bende atlatıyım inşallah.Bide ben istesemde ağlayamam aynı zamanda burnumu da yaptırcam ağlarsam kanama artıyor burunda :) Allahım bana güç ver çok korkuyorum bide 400 cc
Merhaba nasıl oldunuz ağrılarınız geçtimi acabaEstethıca levent alper beye oldum şuan dahada iyiyim yarın korsem çıkıyo balensiz südyene geçiyorum ufak tefek ağrılar dısında iyiyim
Siz ne zaman olucaksınız ben haftaya oluyorum inşallahCanim dikkat ettim de henuz ameliyat olmayana pek cvp yazilmiyor konularda. Bana da pek cevap gelmiyor, dikkat ettim sana da.
Ameliyat olup buraya yazi yazarsak o zaman cvp aliriz :)
Yaa ne güzelll takip ediyorum sizi güzel haberlerinizi bekliyorum. Benim de aklımda yeni yıl olmadan var ama tam tarih belirlemedimSiz ne zaman olucaksınız ben haftaya oluyorum inşallah
Bu gün tahlil için hastaneye gittim.Doktorumun asistanı ile konuştum.Yaa ne güzelll takip ediyorum sizi güzel haberlerinizi bekliyorum. Benim de aklımda yeni yıl olmadan var ama tam tarih belirlemedim
Ben de sezeryan oldum. O diyen asistan bu 2 ameliyatı olmuş mu ki. Bilmeden duyduklarıyla mı söylüyo acaba.Bu gün tahlil için hastaneye gittim.Doktorumun asistanı ile konuştum.
Nasıl dedim herkes çok ağrılı diyor gerçektende çok mu ağrılı diye sordum.
Sezeryan oldun mu dedi oldum dedim.
Onun bir tık üstü dedi.Çok moralim bozukSezeryandan daha ağır bi acı düşünemiyorum.Çok korkuyorum umarım bi an önce her şey çabuk olur biter
Canım ne kadar a oldun bende istiyorumEstethıca levent alper beye oldum şuan dahada iyiyim yarın korsem çıkıyo balensiz südyene geçiyorum ufak tefek ağrılar dısında iyiyim
Ağrıların geçtimi canım benim 4.gün ağrı kesici ağrıyı alıyor fakat ben sürekli uyuyorum dün nerdeyse bütün gün uyudum bugünde aynı şekil sürekli uyucam sanırım bende böyle bir etki yaptıiremsu çok gecmiş olsun Ben de kas altı oldum Bugün 4. günüm dü. Diren takmadi bana Doktor bey 1 gece yattım hastanede damardan ve kalcadan agri kesici oldum cok rahatlattı eve gecince zirlanmaya basladım tablet agrı kesiciler damardan ki gibi etkili olmuyor. Ben 20 Kasım p.tesi oldum bana...Mentor 450 cc protez kondu. kollrımı hareket ettirebiliyorum fakat gögusler kavun gibi dehset baskı yapıyor kalbime Antibiotik+Kas gevsetici +Ağrı kesici verdi doktorum Sporcu sütyeni yada bandajlı sütyen önermedi sadece Babane sütyeni gibi ici kese gibi boş olan cok sıkmayan bir sütten tak dedi. daha erken oldugu icin masaja zaman var dedi 1 ay ila 3 ay icinde oturacak dedi. Ben büyük olsun istedim yeterli dokum varmış yani gögsüm dümdüz degildi üst dekolte bölgem düzdü nasıl desem damla seklindeydi memelerim. Ben aman dolgun olsun şöyle böyle olsun diye ha bire fotograflar bulup atmistim doktorumun telefonuna. dokun yeterli kas üstü yapmak uygun olur demisti fakat 4 arkadasım kas üstü yaptirmislardi her biri farklı doktorlara memnun kalmadılar protezler belli oluyor ele gelip oynuyordu meme icinde bende bunu gözümle gördügüm icin Ammann hocam olsun siz yinede bana kesinlikle kas atı koyun protezi dedim. ve öylede yapmış. şimdi Sabirsizlikla bekliyorum inmelerini sekil almalarını..Bakalim hayirlisi..:)
Çok tsk ederim saolun. Antibiotik verdi Doktorum Agumentin Agrı kesici olarak Majezik Kas gevsetici Sirdalud 6 mg. verdigeçmiş olsun 1 haftaya daha iyi olursunuz ağrı kesicinizi alın aprol yazıyorlar genelde ama arveles daha güçlü isterseniz onu kullanın
çok özür yanlislikla cvp yazmisım Narkoz aklimi aldi heraldegeçmiş olsun 1 haftaya daha iyi olursunuz ağrı kesicinizi alın aprol yazıyorlar genelde ama arveles daha güçlü isterseniz onu kullanın