Kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum çok ağrım vaar

merhaba öncelikle biz arkadasımla silikon taktırmaya karar verdik o dün ameliyat oldu ben cuma günü olucam arkadasım cok zayıf ama doktor ona 325 cc mentor marka yuvarlak silikon taktı dün ameliyattan cıktıgında cok agrısı vardı bugun iyi taburcu oldu evinde dinleniyor ben 350 cc yuvarlak yaptırmayı dusunuyordum ama arkadasıma 325 cc takınca kararsız kaldım kızlar 68 kiloyum boyumda var 1.70 falan sizce kac cc taktırmalıyım ?? doktor deniyormus ama ben abartı olmasın ama buyuk olsun istiyorum

merhaba öncelikle biz arkadasımla silikon taktırmaya karar verdik o dün ameliyat oldu ben cuma günü olucam arkadasım cok zayıf ama doktor ona 325 cc mentor marka yuvarlak silikon taktı dün ameliyattan cıktıgında cok agrısı vardı bugun iyi taburcu oldu evinde dinleniyor ben 350 cc yuvarlak yaptırmayı dusunuyordum ama arkadasıma 325 cc takınca kararsız kaldım kızlar 68 kiloyum boyumda var 1.70 falan sizce kac cc taktırmalıyım ?? doktor deniyormus ama ben abartı olmasın ama buyuk olsun istiyorum
Kas yapına göğüs kafesi genişliğine göre doktorla beraber verirsen karar daha iyi herkesin vücudu farklı cc alıyor benim boyum 163 kilom 57 290 cc takıcaktı ameliyatta 325 cc takmış gayet büyük duruyor şuan hatta bu büyüklüğe alışmak zaman alıcak diyebilirim benimde 9.günüm bugün sizede şimdiden geçmiş olsun

Canım ne kadara yaptırıyorsun ve nerde bende istiyorum ama sıkışıgim para olarak, taksit oluyor mu

Kas yapına göğüs kafesi genişliğine göre doktorla beraber verirsen karar daha iyi herkesin vücudu farklı cc alıyor benim boyum 163 kilom 57 290 cc takıcaktı ameliyatta 325 cc takmış gayet büyük duruyor şuan hatta bu büyüklüğe alışmak zaman alıcak diyebilirim benimde 9.günüm bugün sizede şimdiden geçmiş olsun
Çok ağrın oldu mu canım yani 3.günde metroya binip ise gidebilir miyim yaptırsam

Canım bende dual plan oldum 5 gün oldubana da çok ağrım kalmadı ama kollarımı kaldıramıyorum ve batma lar devam ediyor ilk 3 gün şiddetli ağrı oldu pişman oldum resmen ama şuan iyiyim umarım sende iyi olursun

Bu gün tahlil için hastaneye gittim.Doktorumun asistanı ile konuştum.
Nasıl dedim herkes çok ağrılı diyor gerçektende çok mu ağrılı diye sordum.
Sezeryan oldun mu dedi oldum dedim.
Onun bir tık üstü dedi.Çok moralim bozuk :KK43: Sezeryandan daha ağır bi acı düşünemiyorum.Çok korkuyorum umarım bi an önce her şey çabuk olur biter :KK43:

Bende 12 aralıkta dual plan 400 cc mentor high protez takıldı çok ağrım oldu pişmanlık ağlamalar...bugün 5.ci günüm ağrı azaldı..kollarımı hala kaldıramıyorum..nezaman iyi olucam nasıl geçicek bilmiyorum

Sizin adınıza çook sevindim kendme olmuş gibi.Allahım darısı başıma bi an önce bu süreci bende atlatıyım inşallah.Bide ben istesemde ağlayamam aynı zamanda burnumu da yaptırcam ağlarsam kanama artıyor burunda :) Allahım bana güç ver çok korkuyorum bide 400 cc :eek:
Ay bende burun ve meme ameliyatı aynı anda olucam okudum burayı çok korktum ya offff nasıl yapacam bilmiyorum

Benim de 2 ci gunum.Hastaneden ciktim vé agrilar basladi.Kol altima kadar yayildi. Birde bandajlar yokmu oluyorum resmen.Nasil dayanicam bilmiyorum.Hareket edemiyorum.
Cok zormus ya
Oysa ilk gün vé bugun sabah gayet iyiydim

Amaliyat olan arkadaşlar hiss kaybınız var mı. Ve göğüste çatlaklar oldumu

His kaybından çok korkuyorum ya.his kaybı olursa çok kötü olurum

Benim dikislerden kan geliyor ya ara ara sanirim bu gidisle ikisinede dikis atilacak ..hic dikisinden kan sizan oldumu
ekimde yazmışsın şimdiye düzelmiştir ama böyle sorunu olanlar için yazıyorum. benim 1. haftadan sonra 4-5 gün kadar süren bi kanamam oldu pis kan gibi kahverengi. her gün daha da açılarak sarıya dönüştü sonra kesildi. ben 10. gün ilk pansumanımı yaptırmıştım hemşire bi arkadaşa. açılma yok hatta dikişler tutmuş bile dedi. doktorla telefonda görüştüğümde o da korkacak bişey yok muhtemelen serum akıntısıdır geçmezse gel dedi ama devam etmedi zaten. yani kanama veya akıntı yaşayanlar korkmayın :süslü:

X