- 29 Kasım 2017
- 15
- 6
- 36
Kas yapına göğüs kafesi genişliğine göre doktorla beraber verirsen karar daha iyi herkesin vücudu farklı cc alıyor benim boyum 163 kilom 57 290 cc takıcaktı ameliyatta 325 cc takmış gayet büyük duruyor şuan hatta bu büyüklüğe alışmak zaman alıcak diyebilirim benimde 9.günüm bugün sizede şimdiden geçmiş olsunmerhaba öncelikle biz arkadasımla silikon taktırmaya karar verdik o dün ameliyat oldu ben cuma günü olucam arkadasım cok zayıf ama doktor ona 325 cc mentor marka yuvarlak silikon taktı dün ameliyattan cıktıgında cok agrısı vardı bugun iyi taburcu oldu evinde dinleniyor ben 350 cc yuvarlak yaptırmayı dusunuyordum ama arkadasıma 325 cc takınca kararsız kaldım kızlar 68 kiloyum boyumda var 1.70 falan sizce kac cc taktırmalıyım ?? doktor deniyormus ama ben abartı olmasın ama buyuk olsun istiyorum
Canım ne kadara yaptırıyorsun ve nerde bende istiyorum ama sıkışıgim para olarak, taksit oluyor mumerhaba öncelikle biz arkadasımla silikon taktırmaya karar verdik o dün ameliyat oldu ben cuma günü olucam arkadasım cok zayıf ama doktor ona 325 cc mentor marka yuvarlak silikon taktı dün ameliyattan cıktıgında cok agrısı vardı bugun iyi taburcu oldu evinde dinleniyor ben 350 cc yuvarlak yaptırmayı dusunuyordum ama arkadasıma 325 cc takınca kararsız kaldım kızlar 68 kiloyum boyumda var 1.70 falan sizce kac cc taktırmalıyım ?? doktor deniyormus ama ben abartı olmasın ama buyuk olsun istiyorum
BİZ ESTETETHİCA ATASEHİRDE YAPTIRIYORUZ 7 BİN TL KREDİ KARTINA 6 TAKSİT YAPIYORLARCanım ne kadara yaptırıyorsun ve nerde bende istiyorum ama sıkışıgim para olarak, taksit oluyor mu
Çok ağrın oldu mu canım yani 3.günde metroya binip ise gidebilir miyim yaptırsamKas yapına göğüs kafesi genişliğine göre doktorla beraber verirsen karar daha iyi herkesin vücudu farklı cc alıyor benim boyum 163 kilom 57 290 cc takıcaktı ameliyatta 325 cc takmış gayet büyük duruyor şuan hatta bu büyüklüğe alışmak zaman alıcak diyebilirim benimde 9.günüm bugün sizede şimdiden geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 gün önce kas altı göğüs büyütme amelıyatı oldum. Ağrılarımda azalma oldu fakat hala kollarımı kullanamıyorum be yatağa yatıp kalkamıyorum. Aranızda bu operasyonu geçiripte normal yasama kısa surede donen kısıler varmı(((
Bu gün tahlil için hastaneye gittim.Doktorumun asistanı ile konuştum.
Nasıl dedim herkes çok ağrılı diyor gerçektende çok mu ağrılı diye sordum.
Sezeryan oldun mu dedi oldum dedim.
Onun bir tık üstü dedi.Çok moralim bozukSezeryandan daha ağır bi acı düşünemiyorum.Çok korkuyorum umarım bi an önce her şey çabuk olur biter
Ay bende burun ve meme ameliyatı aynı anda olucam okudum burayı çok korktum ya offff nasıl yapacam bilmiyorumSizin adınıza çook sevindim kendme olmuş gibi.Allahım darısı başıma bi an önce bu süreci bende atlatıyım inşallah.Bide ben istesemde ağlayamam aynı zamanda burnumu da yaptırcam ağlarsam kanama artıyor burunda :) Allahım bana güç ver çok korkuyorum bide 400 cc
Burundan hiç korkmayın zerre ağrısı olmuyor dokunmadıkça burunda ağrı hissetmiyeceksiniz sadece tampondan dolayı nefes sıkıntısı varAy bende burun ve meme ameliyatı aynı anda olucam okudum burayı çok korktum ya offff nasıl yapacam bilmiyorum
Yasemin CeylanBurundan hiç korkmayın zerre ağrısı olmuyor dokunmadıkça burunda ağrı hissetmiyeceksiniz sadece tampondan dolayı nefes sıkıntısı var
Oldum ben 1 ayı geçti bileYasemin Ceylan
Siz même ameliyati oldunuzmu yoksa olucakmisiniz
His kaybi tabi oldu hala da var.zamanla geciyor tabi. Catlak olusmamasi icin sabah aksam badem.yagi suruyorum :))Amaliyat olan arkadaşlar hiss kaybınız var mı. Ve göğüste çatlaklar oldumu
ekimde yazmışsın şimdiye düzelmiştir ama böyle sorunu olanlar için yazıyorum. benim 1. haftadan sonra 4-5 gün kadar süren bi kanamam oldu pis kan gibi kahverengi. her gün daha da açılarak sarıya dönüştü sonra kesildi. ben 10. gün ilk pansumanımı yaptırmıştım hemşire bi arkadaşa. açılma yok hatta dikişler tutmuş bile dedi. doktorla telefonda görüştüğümde o da korkacak bişey yok muhtemelen serum akıntısıdır geçmezse gel dedi ama devam etmedi zaten. yani kanama veya akıntı yaşayanlar korkmayınBenim dikislerden kan geliyor ya ara ara sanirim bu gidisle ikisinede dikis atilacak ..hic dikisinden kan sizan oldumu
ay o kıllandırmaz mı kızzHis kaybi tabi oldu hala da var.zamanla geciyor tabi. Catlak olusmamasi icin sabah aksam badem.yagi suruyorum :))
Iyi dedin kızz :)) memeleri kıllandırmayalim :))ay o kıllandırmaz mı kızzbebe yag falan kullansan daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?