Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı suanda sırtım omuzlarım boynum tutulmus durumdaAllah yardımcımIz olsun zor valla şuan bile sırtımın ağrısından ölüyorum sen nasıl oldun
Offff yaaa inşallah bu eziyete değer sonu iyi olurBenimde aynı suanda sırtım omuzlarım boynum tutulmus durumda
Aman ağrım geçsinde nasıl olursa olsunOffff yaaa inşallah bu eziyete değer sonu iyi olur
Doğru diyorsun bu neymiş böyleAman ağrım geçsinde nasıl olursa olsun
Kramp şeklinde ağrıların değilmiDoğru diyorsun bu neymiş böyle
Valla kramp mı bilmem ama saplandığı zaman canım gidiyor sürekli bi ağrı nezaman geçecek bilmiyorumKramp şeklinde ağrıların değilmi
Allah yardımcımız olsun biz kadınların işi zor valla guzelleşmek uğruna yapnayacağmız sey yokValla kramp mı bilmem ama saplandığı zaman canım gidiyor sürekli bi ağrı nezaman geçecek bilmiyorum
Ağrı kesici kullanıyor musunAllah yardımcımız olsun biz kadınların işi zor valla guzelleşmek uğruna yapnayacağmız sey yok
Evet arveles ve buscopan kullanıyormAğrı kesici kullanıyor musun
Aynı şeyleri ben de yaşadım daha bir iki hafta öncesi daha bir iğrençlerdi, kocaman, memebaşları aşağıya bakkyordu, şekilsizdi, halen tam şekilli değil ama bugün ilk defa dar bluz giyinebildim, eskisi gibi büyük ve geniş durmadı, hatta bolenli sütyen var gibi dik ve düzgün durdu. Arada göğüs uçlarım çok belli oluyor ama o bile azaldı, ilk zamanki pişmanlığım geçmeye başladı, şişliklerim tamamen inip, sertlik kaybolunca normal meme formunu alınca inşallah güzel bir şey çıkacak. Ağrılar iki haftalık olunca unutuluyor hızla, sabretmek kalıyor geriye.Ay gidip cıkartıcam sonunda sadece göğüslerim ağrısa eyvallah sırt bel boyun ağrılarıda cabası tutuldu heryerım oturur pozisyonda yatmaktan. Hepsi birleşincr ağrı dayanılmaz oluyor.
O zaman kaldı 1 haftam ağlanıcak halıme gülüyorum resmen ya zor valla işimAynı şeyleri ben de yaşadım daha bir iki hafta öncesi daha bir iğrençlerdi, kocaman, memebaşları aşağıya bakkyordu, şekilsizdi, halen tam şekilli değil ama bugün ilk defa dar bluz giyinebildim, eskisi gibi büyük ve geniş durmadı, hatta bolenli sütyen var gibi dik ve düzgün durdu. Arada göğüs uçlarım çok belli oluyor ama o bile azaldı, ilk zamanki pişmanlığım geçmeye başladı, şişliklerim tamamen inip, sertlik kaybolunca normal meme formunu alınca inşallah güzel bir şey çıkacak. Ağrılar iki haftalık olunca unutuluyor hızla, sabretmek kalıyor geriye.
Gerçekten şekle giriyor mu bu yüzden okadar pişmanım ki üstüne bide şu ağrılar n’aptın ben diyorum sizin dediğiniz gibi meme uçları aşagı kocaman biçimsiz şeyler. Siz nezaman oldunuz ameliyat ve düzelmesi için bişey kullanıyor musunuzAynı şeyleri ben de yaşadım daha bir iki hafta öncesi daha bir iğrençlerdi, kocaman, memebaşları aşağıya bakkyordu, şekilsizdi, halen tam şekilli değil ama bugün ilk defa dar bluz giyinebildim, eskisi gibi büyük ve geniş durmadı, hatta bolenli sütyen var gibi dik ve düzgün durdu. Arada göğüs uçlarım çok belli oluyor ama o bile azaldı, ilk zamanki pişmanlığım geçmeye başladı, şişliklerim tamamen inip, sertlik kaybolunca normal meme formunu alınca inşallah güzel bir şey çıkacak. Ağrılar iki haftalık olunca unutuluyor hızla, sabretmek kalıyor geriye.
15 ağustosta oldum daha iki ayım dolmadı ama inanın çok değişiyor, oturup ağladığımı biliyorum ben ne halt yedim diye, birde 390 cc koydu doktor, büyük meme neyime bunları nasıl saklayacağım diye kara kara düşündüm, mesaiye ilk başladığımda 20.günde hep bol şeyler giyiyordum. Koltukaltımdan çok geniş görünüyordu, yandaki genişlik düzelmeye başladı, biri kalk gidelim diyordu diğeri b.k yeme otur diyordu, yavaş yavaşş benzeşmeye başladılar, ara ara masaj yapıyorum kafama göre, doktor masaj diye onar saniye yanlardan, üstten, alttan, önden bastırma verdi ben aklıma esince burdan bir masaj izlemiştim onu yapıyorum, onu yapınca yumuşuyor gibi geliyor, tabi gün içinde bazen daha çok şişip inebiliyor.Gerçekten şekle giriyor mu bu yüzden okadar pişmanım ki üstüne bide şu ağrılar n’aptın ben diyorum sizin dediğiniz gibi meme uçları aşagı kocaman biçimsiz şeyler. Siz nezaman oldunuz ameliyat ve düzelmesi için bişey kullanıyor musunuz
İnan içimi rahatlattın aynen ikisi de birbirinden çok farklı bana da 375 koydular koltuk altlarımdan şişlik geliyor senin gibi bende işe başlayınca bol şeyler giymeyi düşünüyorum inşallah normale biner15 ağustosta oldum daha iki ayım dolmadı ama inanın çok değişiyor, oturup ağladığımı biliyorum ben ne halt yedim diye, birde 390 cc koydu doktor, büyük meme neyime bunları nasıl saklayacağım diye kara kara düşündüm, mesaiye ilk başladığımda 20.günde hep bol şeyler giyiyordum. Koltukaltımdan çok geniş görünüyordu, yandaki genişlik düzelmeye başladı, biri kalk gidelim diyordu diğeri b.k yeme otur diyordu, yavaş yavaşş benzeşmeye başladılar, ara ara masaj yapıyorum kafama göre, doktor masaj diye onar saniye yanlardan, üstten, alttan, önden bastırma verdi ben aklıma esince burdan bir masaj izlemiştim onu yapıyorum, onu yapınca yumuşuyor gibi geliyor, tabi gün içinde bazen daha çok şişip inebiliyor.
Kayseride kime yaptırdınız ne kadar ödediniz memnunmusunuz acaba bende kayserideyim bu arada geçmiş olsunKayseri de sen
Sizin adınıza çook sevindim kendme olmuş gibi.Allahım darısı başıma bi an önce bu süreci bende atlatıyım inşallah.Bide ben istesemde ağlayamam aynı zamanda burnumu da yaptırcam ağlarsam kanama artıyor burunda :) Allahım bana güç ver çok korkuyorum bide 400 ccArkadaşlar bugun nihayet 11. Günüm çalısmaya basladım dusumu kendı basıma alabıldım veeee artık kendım yatıp kalkabılıyorum ağlamalarına değmedi gercektende ağrı birden geçiyor. Çok az sızı şeklinde ağrılar var fakat onları hissetmiyorsunuz bile allahıma şükür