Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
çildıriciiiğim arkadaşlar delikafadulden
iki kaşım birbirine hiç benzemezdi ama iyice ayrı telden çalar oldular. biri kalk gidelim diyo öbürü otur aşağı diyo delikafadulden biri havada diğeri karada delikafadulden hep kendim alırdım son zamanlarda bikaç kuaföre gittim bi de üstüne üstlük inceldi telef oldu delikafadulden
nası düzelteciğiiim ne yapaciğiimm delikafadulden

Son düzenleme:
bugün badem ve hint yağı aldım. kaşlarımı besleyip nadasa bırakıcam. kendim sordum kendim cevapladım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aslında çok güzel duruyor ilk bakışta bence fazla inceleme gayet düzgün ve alımlı kaşların bide devamlı aynı kuaförde aldır farklı farklı kuaförlere gitme

aslında çok güzel duruyor ilk bakışta bence fazla inceleme gayet düzgün ve alımlı kaşların bide devamlı aynı kuaförde aldır farklı farklı kuaförlere gitme

yaa teşekkür ederim ama ben hiç beğenmiyorum :çok üzgünüm: fotoğrafta çok belli dğeil sanırım ama hakkaten çok farklı iki kaşım:çok üzgünüm: aslında kuaföre hiç gitmek istemiyorum ama kendim de bazen bozuyorum iyice şekli.. bu nedenle bikaç defa gitmiştim kuaföre ama iyice incelince tepem attı tümden delikafadulden teşekkür ederim tekrar a.s.

Ben kaslarimi uzatiyom ama hizli uzansin diye ne yapmaliyim? :uhm: sarmisak sursem olurmu? :roflol:

ben de bu başlığı uzuun uzuun okudum :1closedeyes: sarımsağı tavsiye ediyorlar ve bir de hint+badem yağını tavsiye ediyorlar genelde :teselli:

benmde kaslarım cok düzgündü.gören mutlaka sorardı nerde aldırıosun die.ama 2 ay önce istanbula sasındık ve canım kaşcımdan uzak kaldım.burdada angutun birine denk geldim.mıctı attı kaslarımı.incecik yaptı.biri köşeli öteki yuvarlak oldu.kocam bile ilk gördüğünde noldu kaşlarına dedi.bişeyde diyemedim.ama daha tövbe ona aldırmam.şimdi cıkanları kendim alıorum.birazda kalınlassın die bıraktım altlardan.ama tabi eskisinden eser kalmadı.izmire dönceme yakın bıraakıcam sonra dooru kendi canım kaşcıma...onu özlüyceem aklıma gelmezdi :)))

bunlarda benim kaslarim ilk defa kendim aldim kuaföre gidince kiz istedigim gibi yapmiyo ince yakisir sana diye kendim aldim bende kötümü olmus.:enbuyukkk:

bunlarda benim kaslarim ilk defa kendim aldim kuaföre gidince kiz istedigim gibi yapmiyo ince yakisir sana diye kendim aldim bende kötümü olmus.:enbuyukkk:

çok güzel kaşların var razis! ben de kalınlaşmasını istiyorum ama seyrek çıktığı için olmuyor gayet de güzel almışsın kaşlarını en azından benimki gibi iki kaş arasında dağlar kadar fark yok kaydirigubbakcemile3

canim sagol..benimkilerde gür bitisi biraz seyrek degisik kuaförlere aldirdigim icin biri cok ince yapiyo biri kalin o yüzden seyreldi bide yah birazcik cikinca hemen belli oluyo hep almak zorunda kaliyom Çok üzgünüm çoook .Badem yagi susam yagi iyi geliyo diye biliyorum ben arada aklima gelince ikisini karistirip kullaniyorum hint yagida kullana bilirsin ayrica susam yaginin gürlestirmek gibi bi faydasi varmis internette okumustum

arkadaşlar kaş çıkması için hint yağı kullanın ben kullandım 2 haftada çıktı boş kısımlarda.amahergün sürün..

badem yağı ve hint yağını her akşam yatmadan önce pamukla sürüyorum kaşlarıma
2 hafta oldu bi değişiklik yok arkadaşlar yaa :1no2:

bir kere ilk defa almayı denedim kaşımı bozdum....ciddeen ben kaş almayı beceremıyorum hiç yetenegım yok ya offff

bencede cok güzel kasların var ben kendim alıyorum ama bazen iyi bazen kötu oluyo idare ediyos kaydirigubbakcemile3

cok güzel anlatilmis ama ben yinede kendimkisini yapamiyorum..oysa baskalarininkisini cok güzel aliyorum yaaa...hep kendim denedigimde maf ediyorum..

paylaşımınız için teşekkrüler.. ben hep kendim alırım ama bu bilgielride öğrenmem daha iyi oldu.. artık prıfesyonelce alıcam:)

bende hep kendim alırım

2 kez kuafore gıttım mahfettı incecık yaptı

cıkarana kadar anam agladı valla halada kalınlastırmaya calısıyorum

Kızlar Ankara'da bildiğiniz şöyle adam gibi kaş alabilen bi yer var mı?
Bıktım ben bu kaşlarımdan ya biri Japonyada biri Amerikada

Son düzenleme:
ev arkadaşlarım kendı kaslarını kendılerı alıyor.Bir gun bende heveslendım.Elimde cımbız kaş alıyorum:)) Sankı becerıyormus gıbı bı de kavıs yaptım.Hiç kasım kalmadı.Şimdi çıksınlar dıe bekliyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…