Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Kızlar Ankara'da bildiğiniz şöyle adam gibi kaş alabilen bi yer var mı?
Bıktım ben bu kaşlarımdan ya biri Japonyada biri Amerikada

Canım Eryaman da bi yere aldırıyorum kaşlarımı gayet iyi görünüyolar.. Ama sana uzak gelebilir, yinede istersen tam adres verebilirim :)

kaşlarımı uzun zamandır almıyorum sırf kuaförlere de kendime de güvenmediğimden çünkü şekli bozuldu zamanında.kadıköyde iyi kaş alan bir kuaför biliyo musunuz acaba?

bende hiçç kaş almayı beceremeyenlerdenimm o ayrı bir kabiliyet istiyorr.kendisi alanlarada hayranımm

ben de bozdum geçen gün kaşımın tekini.. ötekini de mi bozsam, en azından simetrik olsa

Öğrenciliğimde ankaradaydım.Kızılayda bir kuaförüm vardı-6-liraydı en son.Ama süper bir hatundu.Ankaraya her gidişimde uğruyorum hala.

slmalkisalkisalkis arkadaşım,,, bu kuaförün ismini ve tam adresini özelime yazarmısn lütfen..... yada yol tarifini....Ankaraya sık sık gidip geliyorum/.......bide ona gidiyim.....Bursa'daki kaşçıların elimde kalmasına az kaldı çünki.....kötükedihüso.....hapse girmemi istemiyosan lütfen yaz adresikaydirigubbakcemile2...sevgiler...a.s.

Bende bi kere kendim denedim yazın mahvettim kaşlarımı :roflol:
Biri kalın biri inceydiii sonra neyseki uzatıp kuaföre gittim düzellttirdim :1closedeyes:

ben kuafora hic aldirtmadim, bence guzel almiyorlar, herkez ayni model yapiyor ( gene de herkezin hakkini yemiyelim)

Ben simdiye kadar kaslarimi hic guzel almiyordum, aldigim zaman da uzadiginda daha cok beyeniyordum. Ama simdi bu formun ilk yazisinda model veriyor, o modeli denedim, hakketen guzel oluyor, ama benim de dokulme sorunum var, kac aydir kasimi almiyor, sadece uzayan gerlerini kesiyorum, kuser diye

badem yağı ve hint yağını her akşam yatmadan önce pamukla sürüyorum kaşlarıma
2 hafta oldu bi değişiklik yok arkadaşlar yaa :1no2:

ben bişiy keşfettim:) kaşlarınız çok inceltildiyse kaşçı tarafından, badem+hint yağı bileşimi ilk etapta fayda etmiyor...ancak kıl folekülleri kendini adamakıllı toparladıktan sonra(1-1,5 ayı bulabilir)bu ikili işe yarıyo.......yeni kaş çıkarmıyo fakat olanları uzatıyo belirli ölçüde...ama yine de çok fazla mucize yaratmıyo yani......kaşı hasar görmüşlerde değil de sıklaştırmak ve uzatmak siteyenler çok daha kısa vadede sonuç alabilirler.....kaşı küsmüşler badem ve hint yağından mucize ummayın.......bu bileşim sadece kaşı hasar görmemişlerde işe yarıyor...herkese kaşlı günlersengözlerimebaksanab

kızlar kaslarınızı almadan once acısın ıstemıyosanız kolanyalı mendılle sılın yada az krem surun daha acısız ve kolay oluyo alması kuaforde de ıslak mendılle sılıp oyle alıyolar acı olmasın dıyehihoyyyt

ilk kes iki ay ellemedim kaşlarımı kalınlaştırayım diye ..ama yine dayanamadım alttan üsten habire dürttüm yine incelttim..yanarım yanarım iki ay kalın kaş modunda gezdim:)

valla ben hiç dikkat etmem ama hep de böyle sanki çok uğraşılmış kuaförde alınmış gibi durduğunu söylerler :zemuszemus ama bunları dikkate alacağımmmm

kaşlar benm bir numaralı düşmanım acayip köklüler alırken felaket acıyor bide o kadar çektiğim acıya değse haftasına geri uzuyor keşke kesin bir çözümü olsa

ebru şöyle yap ; alırken çok ger elinde bide yeni bi cımbız al böyle ucu iyi olan daha önceden de buzla filan terapi yap alacağın yeri pek acımasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…