Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
mesajı sildim arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
kaşlarımı ince severim ben ama çoook ince olmayacak kesinlikle...
hiç bir zaman da kendim almaya cesaret edemem illa ki kuaföre gidiyorum
zaten maşallah gür benimkiler. kuaföre baya iş çıkıyo yanikaydirigubbakcemile2

evt cnm son halı.ne bılıyım duz pek sevmıorum.ugrastırmıo tamam ama gözude ön plana cıkaran kaş bnce e kavis ne kadr yukarda olursa yaptıgın makyaj okadar hoş gorunuo

Tabi sen daha iyi bilirsin canım insan kendine yakışanı herkesten daha ii bilir.İnsan kendinde olmayanı istermiş ya galiba bana düz o yüzden daha güzel geldi:sm_confused:

slm arkadaslar,bende kaslarimi alamayanlardanim
sekile baktim anlatinlanlari pek anlamadim
burda kuaföre gitme sansimda yok
kücük biyerde yasíyorum yurtdisinda.+
bana yardim edermisiniz nasil alicam güzelce anlatan birisi olsa ne iyi olcak
dedigim gibi pek anlamadim nasil alincagini
tesekkürler simdiden:)

benım yuzum ince yanı hmmm angelina gibi kaşlarımda kavisli ama hoş durmuyo yaa çok iddialı oluyo yanii. daha masum ifade istiorum kaşlarımın kawisinin yukarda olması rahatsız edıo benı. yüzüme uygun önerileriniz war mı arkadaslar??
kendım sormus kendım konusmus olmıyım :1rolleyes: fıkırlerınızı beklıorumm.

Selam arkadaşlar herkesin takdiri farklıdır tabii ama ben çok kavisli özellikle bu hale getirilen kaşları çok doğal bulmuyorum.Çoğu kişide trend deyip aynı şekli veriyor ve ortaya birbirine benzeyen yüzler ortaya çıkıyor..

benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkiValla bende kendim alıyorum ama son zamanlarda bozdum galiba ama artık geri dönüşü yok ciziyorum malesef(((

bu kaş alma konusunda bende beceriksiz olanlardanım :)

22 yaşıma kadar kaş filan aldırmadım çünkü zaten normalde az ama bi aldırdım ve öylesi daha hoşuma gitti, ayda bir kuaföre gider aldırırım

bizim buralarda kuaföre göre değişir fiyatlar
sürekli gittiğim bi kuaför vardı kaş ve bıyığı (bıyık sir ağda ile ise) 7,5 ytl- bıyık iple olursa 5 ytl idi
şimdi bi kuaföre keşfettim kaş/ bıyık(iple olursa) 3 ytl imiş ve güzelde alıyor
onu denicem

kızlar bnm kaşlarım seyrek ve uzunlamasına bnde fazlalıkları biraz almak istiorm ama bi ark aldı dedi çok uğraştırıo çok acıo hiç bulaşma iyi böyle fln kararsız kaldm.

bende kaşımı kendim alıyorum ancak toparlayamayacak gibiysem bir süre almayıp kuaföre gidiyorum bazen memnun kalmadıgım oluyo biraz incelt diyosun kaş bırakmıolar sen okadar ugraş sonra berbat etsinller Çok üzgünüm çoook

ya w benım kendlıgınden kawisli kaşlarım öle kaş sewmıorum. bırde alnım bıraz açık. o kusuru nasıl kapatabılırım..saçlarımı gerıye ata ata alnım açıldı alnım buyuk gozukuo yaw. kaşlarımıda artık düz aldırıorum kawisini yumusattım ama yınede memnun deılım yahu... napsam kaşlarımı acabaaa

ben kaşlarımı almaya korkuyorum bi yardım edin bana ya almayı çok istiyorum ama acısından korkuyorum .

kızlar merhaba
ben 4-5 günde bir küçük çıkanları kendim alıyorum cımbızla
ayda bir de kuafaöre gidip adamakıllı aldırıyorum, makasla fala düzeltiyor ya
onu ben yapamıyorum

tavsiyelerin için çok sağol canım.bende kendim alıyorum kaşlarımı.evlenmeden önce hiç aldırmamıştım.bayağı kalın kaşlarım var.düğünümde başladım aldırmaya ve kendim devam ettim.

kaşlarını alırken bir elinle göz kenarından çek .yavaşça almayı dene .daha az acıdığını göreceksin canım.

bir türlü beceremiyorlar kuaförler kaşlarımı almayı.. begenmiyorm hiç.. memnun kalmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…