• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar ya benim gözlerim küçük,kaşlarımda düz.sizce nasıl almalıyım?hafif kalkık olsun istiyorum ama düz kaşı nasıl kaldıcaz yaw?

]ben kaslarimi hep kendim alirim ve superde alirim herkes bana soruyor kaslarini nerde aldiriyorsun diye ama ben kendim aldigimi soyleyince cok sasiriyorlar

arkadaşlar selam ben foruma yeni katıldım izmirde oturuyorum şu an ve kaşlarımı aldırmalıyım. izmirde bildiğiniz iyi biyer var mı kaş alan? bu arada adres vermek serbestmi onu da bilmiyorum ama? yardım ltfn

arkadaşlar ya benim gözlerim küçük,kaşlarımda düz.sizce nasıl almalıyım?hafif kalkık olsun istiyorum ama düz kaşı nasıl kaldıcaz yaw?

önce uzamasını beklemelisin cnm düz kaşa şekil vermek hemen olmaz zaman alır.uzat diyorum ma ben kaşlarım uzunken çok çirkin hissediyorum bekleyemiyorum:(ama hemen şekil veremeyeceğin için beklemen lazım

bende kendi kaşlarımı kendim alırım annemde herkesin kaşlarını cok güzel alır ama kendini almaz onun güvendiği bir kadın var acayip güzel kaş alıyor oda bana sormuştu sen nerde aldırıyorsun diye ben kendim alıyorum demiştim çok güzel alıyorsun demişti güvenemem başkalarına ne istediğimi en iyi ben biliyorum sadece ve herkes kaşlarımı çok beğeniyor zaten şekli çok güzel öyle söylüyorlar çokta zor olmuyor :) eğer gözlerin küçükse aslında makyaj hileleriyle büyük gösterebilirsin bence kaşların çok düzse sanatcı bengü gibi mi? ozaman gözlerini büyük gösterip yana doğru hafif cekik gibi görünmesni sağlayabilirsin ozamanda cok hoş durur :)

bende kendi kaşlarımı kendim alırım annemde herkesin kaşlarını cok güzel alır ama kendini almaz onun güvendiği bir kadın var acayip güzel kaş alıyor oda bana sormuştu sen nerde aldırıyorsun diye ben kendim alıyorum demiştim çok güzel alıyorsun demişti güvenemem başkalarına ne istediğimi en iyi ben biliyorum sadece ve herkes kaşlarımı çok beğeniyor zaten şekli çok güzel öyle söylüyorlar çokta zor olmuyor :) eğer gözlerin küçükse aslında makyaj hileleriyle büyük gösterebilirsin bence kaşların çok düzse sanatcı bengü gibi mi? ozaman gözlerini büyük gösterip yana doğru hafif cekik gibi görünmesni sağlayabilirsin ozamanda cok hoş durur :)

arkadaşım kendin nasıl alıyorsun biraz anlatabilir misin benim kaşlarım hem uzun hem kalın aslında şekli çok güzel kavisli ama ben kendim almaya korkuyorum hem üst taraftan kesmem gerekiyor keserken fazla kaçırırım diye korkuyorum alttan alırken de bazen içe kaçırırım diye korkuyourm o hattı tam sağlayamıyorum:kedi:

ya kızlar kaşlar üstünden alınmazmııı yaaa ben normalde kaşlarımı almıorum amaa üstünü cımbızla aldımm çok kötüü şimdi tüylenme oldu napcammm:(((

küçükken kaşlarımın hepsini jiletle kazımışım töbe töbe:kızgın:
annem jiletle peşimden koşmuştu saçlarınıda ben kazıycam diye:mymeka:

kaşlarım son zamanlarda alına alına çok inceldi..
bi süre kendi haline bırakiim biraz kalınlaşsın istiyorum ama bu seferde içime sinmiyo yeni çıkanlar kötü görünüyolar sizce n'apmalıyım..? :sm_confused:

ben de kendim alacam artık yaa mahvettiler kaşlarımı yinee mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kuaförde aldırıyordum kaslarımı ama berbattı hele bir kere aldırdım kücük emrah'dan tek bir farkım kalmamısdı resimlerime bakıyorum hep üzgün bir ifade hırs yapdım kendım almaya basladım yavas yavsda ögreniyorum bu işi =) en azından inceltmiyorumm:lepi:

Kızlar ben ilk defa kaş aldırıcam ama acıyor mu diye merak ediyrm..yrdmcı olrsanz çooook sewnrm :=)

Kızlar ben ilk defa kaş aldırıcam ama acıyor mu diye merak ediyrm..yrdmcı olrsanz çooook sewnrm :=)

acıyo ama cok cok da değil yani korkmanı tedirgin olmanı gerektircek bişey yok tedirgin olursan kıpırdarsan kuaför yanlış bişey yapabilir o anda o yüzden rahat ol =)

bende dün aldırdım incecik aldı salak kadın ya :oklava: bidaha kendim alcam bin kat daha ii

bende çevremdeki insanların kaşları alıp şekil verebiliyorum ama sıra kendime gelince yapamıyorum yalnızca çıkanları alabiliyorum

ben hiç almaya cesaret edemedim ya kaşlarım çok düzgün aldırırsam bozulursa diyede korkuyorum.biraz daha kavisli olmasını istiyorum ama cesaret edemiyorum offf. bide tekrar çıkarken siyah nokta gibi duruyorlar biraz da onun için aldıramıyorum.

bende bozdum kaşlarımı.. bir haftadır bırakıyorum.. her gece sarımsak sürüyorum az toparlanma var ama istediğim model için kafadan bir üç hafta laızm sanırım :D

Back