• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
benim kaşlarım zaten kalın değil, kuaföre gittim bi kez ip gibi yaptı, ne yapacagımı şaşırdım, kahkül kestirdim sırf kapatmak için :sm_confused: sonra bıraktım kaşlarımı alttan üstten toparlıyorum biraz sadece.. yüzüme sadece doğal hali gidiyo sanırım..

lise sondan beri hep kendım aldım , bazen diorum acaba çokmu incelttim esit mi die emin olamayıncada etrafımdakı arkadaslarıma soruyorum ama hiç kuafore gitmedim .. emegine saglık tesekuurler

Kaslarim tipki resimli örnekteki gibi hep kendim alirim bir de sorarlar kaslarini nereye aldiryorsun die ehhh gururlamnarak derim kendim masallah elime saglik

hiç beveremiyorum ama kalem alıp ölçeyim kuaför doğrumu almış

kaşınızı uzatmak istiyorsanız ve seyreklik varsa sadece kaş hizasını badem yağı sürün o yeterince çıkarır ayrıca herkezin kaş yapısı farklıdır sağ kaşımızla sol kaşımız bile birbirine benzemez her zaman biri daha kavislidir.kuaförler kaş şeklinize göre kaşlarınızı alırlar. [kuaför tavsiyesi]

doğal şekilli kaşlar süper bence.ince hiç begenmiyrum bence cogu kadına da gitmio sevmsz yapıo....

Kuaförler hep çok ince alıyo.Nereye gittiysem inceltti.Ben de kendim alıyorum daha çok beğeniyolar:))

kaşlarımın kuaforde alınmış ve en son olarakta kendım aldıgım halını gostereyım.bence anlatınca anlaşılmıo.resım koyarsak daha ıyı olur.fıkır edınırıs.

son halıde bu.fazla kavıslı deıldı.4-5 ay uğrastım.ve sonunda istedıgım model oldu.

Keşke sonuncusunda gözün de gözükseydi daha ii yorum yapardık uyum açısından.Ama bence ilki en güzeli.Cidden çok beendim hatta şimdiki hedefim ilk resmindeki gibi bi kaşa sahip olmak:))Benimki baya kavisli ama düz yapmaya çalışıyorum işte:((

arkadaslar acaba kasın asagı tarafı üstü kavisli oluncamı hoş oluyo. bu sefer kasımda bi tuhaflık var ama çözemedım yakıstıramadım yüzüme acaba sacımı kestane boyadım rengi sacıma göre koyu kaldı ondan mı bilmiyorum ama .bundan önceki kuaförum alttan veriyodu kavisi üstü yuvarlak oluyodu. offf bu kaş işi zor:)9

Profil resmindeki en son halinin sanırım.Ama ilki daha güzel daha sevimli duruyo bence.Şimdi biraz vahşileştirmiş yüzünü sanki ama tabi bu daha seksi...:))

bende kaşımın bu halini beğeniyorum.ama şuan böyle değil sanırım biraz bozdum.
my.php

Profil resmindeki en son halinin sanırım.Ama ilki daha güzel daha sevimli duruyo bence.Şimdi biraz vahşileştirmiş yüzünü sanki ama tabi bu daha seksi...:))
evt cnm son halı.ne bılıyım duz pek sevmıorum.ugrastırmıo tamam ama gözude ön plana cıkaran kaş bnce e kavis ne kadr yukarda olursa yaptıgın makyaj okadar hoş gorunuo

Back