Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
öğrenci olarak bulunduğum şekilde bir türlü adam gibi kaş alan bulamadığım için sürekli şekli bozuk dolaşıyorum hep bi uzatma eylemi içerisindeyim

kızlar bende kaşlarımı aldırdım çok ince oldu.okula gittiğim için acil çıkmalarını istiyorum.badem yağı hint yağı sarımsak yağı demişler burada.
hangisini kullanacağım en hızlı nasıl çıkar kızlar yaf?? bi de ne kadar sürede çıkarlar?? beyaz tenliym ve kıllarım simsiyah çok kötü duruyor acil hepsinin çıkması ve benim almam geerek...

hastayım hastayım hastaaaa eşit görünmeyen kaşlara sinir oluyorum. ya kızlar ince kalın farketmez hem kendşm alıp hem nasıl eşit olacak bu kaşlar ya :)

ya bu kaşın bi alınma süresi zamanı var mıdır..Önceden hep kendim alırdım kendimce.Artık kuaförde aldırmaya başladım ama ne kadar süre ile gidceğim hiç bilmiyorum.adet bttikten sonra aldırıyorum bi hafta sonra yeniden pıtır pıtır çıkıor hiç alınmamış gibi oluyor çok moralim bozuluyor cidden Ayda kaç kez kaş aldırıyorsunuz ? Regl bittikten kaç gün sonra gitmek gerekir ? var mıdır bunun bi püf noktası YARDIIM (

hastayım hastayım hastaaaa eşit görünmeyen kaşlara sinir oluyorum. ya kızlar ince kalın farketmez hem kendşm alıp hem nasıl eşit olacak bu kaşlar ya :)
ben de çok sinir oluyorum. maşşallah cok kalın kaşlarım var. bunarı bile dogru dürüst alamıyorlar. artık kendi kendime düzeltmeye karar verdim. çünkü aynı olmayınca kendimi çok güvensiz hissediyorum.

cnm kasalrına nasıl sır agda uyugluyo kı anlamadım

ben de bir kere sir ile aldırmıstım. normade iple aldıkları bölgelere sir agdayla alıyorlar. cok daha rahat oluyor.

gercekten mı ya cok sasırdım dogrusu ben de bı dahakıne ole aldırcam ama her kuafor alabılır mı kı benım de sureklı bı kuaforum var cok da memnunun alıs tarzından ama agda daha ıyı olurdu tabı

gercekten mı ya cok sasırdım dogrusu ben de bı dahakıne ole aldırcam ama her kuafor alabılır mı kı benım de sureklı bı kuaforum var cok da memnunun alıs tarzından ama agda daha ıyı olurdu tabı
bilmiyorsa sakın yaptırma. sir agda riskli biraz. bi arkadasım sir agda yüzünden bıyık kısmında koca bir leke kaldı. o yüzden normalde yapmıyorsa yaptırma. yapan bir yere git, suratımız önemli cünkü.

cnm bıyıklarıma ıkı haftadır agda yaptırıyorum kuafor bole sıcak surdukce donen agdadan yapıyo sır agda dedıgınız o mu kı :) ve dudagımın usutunde ıkı tane sıvılce cıktı ya

Kaş çok önemlidir benim için kaşlarımda kalındır ondan her şekli verebilirim ama bunun için en önemli olan kuafördür bence

cnm bıyıklarıma ıkı haftadır agda yaptırıyorum kuafor bole sıcak surdukce donen agdadan yapıyo sır agda dedıgınız o mu kı :) ve dudagımın usutunde ıkı tane sıvılce cıktı ya
koyu yeşil renk falan oluyor genelde. bazı türleri bezle alıyorlar, bazıları biraz serteş,iyor öyle cekiyorlar. sizin yaptırdıgnız nasıldı? sivilce sorun değil arkadasım yanmıştı. ısısını ayarlayamamıslar ...

adet bttikten sonra aldırıyorum kaşımıı bi hafta sonra yeniden pıtır pıtır çıkıor hiç alınmamış gibi oluyor çok moralim bozuluyor cidden Ayda kaç kez kaş aldırıyorsunuz ? Regl bittikten kaç gün sonra gitmek gerekir ? var mıdır bunun bi püf noktası YARDIIM (

genelde ağda ile bıyık aldırmak sivilce yapıyor kızlar

genelde ağda ile bıyık aldırmak sivilce yapıyor kızlar

ya evet a,ben de oldu mıkrop kaptı ya ama cımbızla alıyodum ben onceden sıyah ız gıbı kaldı cok az kenarlar kuafor agdayla alısrak gecer dedı ve ben de ıkı haftadır agdayla aldırıyorum mecbur alısınca gecer belkı

teşekkürler ama ben hiç denemedim ya acaba doğal mı kalmalı hiç ellemesem daha mı iyi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…