• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Eski fotolarımı görünce yuuuh diyorum ne kadar kalınmıs kaslarım simdi incecik oldular neden bilmiyorum oyuklar var zaten cabuk cıkmıyorlar. Hep dogallıktan yana olmusumdur uzun bir süre kasımı falan aldırmadım da neden böyle oldu anlamıyorum.:59: Pelin karan gibi tuba büyüküstün gibi kalınlastırmak istiyorum bekliyorum bekliyorum hic cıkan kas göremiyorum..:59:

Eski fotolarımı görünce yuuuh diyorum ne kadar kalınmıs kaslarım simdi incecik oldular neden bilmiyorum oyuklar var zaten cabuk cıkmıyorlar. Hep dogallıktan yana olmusumdur uzun bir süre kasımı falan aldırmadım da neden böyle oldu anlamıyorum.:59: Pelin karan gibi tuba büyüküstün gibi kalınlastırmak istiyorum bekliyorum bekliyorum hic cıkan kas göremiyorum..:59:

kuzenm de kaşlarını kalınlastırmak istiyordu, hint yağı sürmüş iyi geldiğini söylemişti..Hint yğı kulak çubuguğla kirpik diplerine sürülünce kirpikleri de besleyip uzatıyormus bi yerde okumustum ama denemedim.

onunda yerini biri dolduracak kadere inanırım olacak olacaakkk hadii kızlar hangi dewirdeiiizzz tek kaşlarınızla orman kaşlarınızla kopuuunnn kop kop kop ahahahaha:62:

ben her kaşa istediğiniz şekili veririm kaşımı bzn kendim alırım baznse sıkılınca kuaförüme giderim aman yeterki sağlık olsun da kaşı kirpiğ önemseyenmi var. şuan kavisli ve orta kalınlıkta kaşlarım çok hoş duruyor birde siyah merve sevi gbi çıktım ortaya =))

kaşlarım konusunda çok şansıızımdır herkesin en iyi en güsel dediği yerlere gittimm hep incecik aldılar oydular kaşlarmı bende bıraktım gitmiyorum 4-5aydr aldırmıorm ne varsa doğal halinde warmş toplandı resmen şimdi çok mutluyum :)

Kaşları alırken ip kullanmayı biri bana anlatabilir mi? Cımbızla temizleyebiliyorum ama ipi nasıl kullanacağım ardından ?:44::44::44::44:

Kaşları alırken ip kullanmayı biri bana anlatabilir mi? Cımbızla temizleyebiliyorum ama ipi nasıl kullanacağım ardından ?:44::44::44::44:

bende çoğu zaman kendim alıyorum.. iple aldığım zaman altını cımbızla alıp sadece üstüne ip kullanabiliyorum. ipin iki ucunu birbirine bağlayın sonra kelebek şeklini alacak şekilde burun ama çok olmasın sonra alırken fazla götürebilir. yavaş ve dikkatlice üstünü alırken kaşları aşağı doğru tarayın ki alınması gerekenler belli olsun. o şekilde hangi tarafa yapıyorsanız ipin o kısmını genişletip kaydırın. alışınca oldukça kolay :40:

hımmm bende ipin bir ucunu bir yere bağlıyorum diğer ucu elimde tek kelebek kanadı gibi yapıyor bükerek öle alıyorum:1:

bende eskiden güzel alıyordum kaşlarımı şimdi almaya almaya bozdum iyice :(

Ya bi arkadaşm vr kaşları inanılmaz güzel.Kavisleri falan müthiş.Kendisi aldığını söylüyo fakat pek inanasım gelmiyo.kendisi alıyosa da helal olsun :D Yani ben kavisim olsun istiyorum.Geçenlerde bi kuaföre gittm çok güzel aldı kaşımı,hatta o gün beni görenler yüzünde bi değişiklil var ya ne olmuş sana değişmişsn falan dediler.Gerçekten kaş insanın yüzündeki ifadeyi falan herşeyi değştirebiliyo.Ama şu an bi ila. kullanıyorum ve epilasyon ağda ip vs. herşey yasak :( Sadece kendin yavaş yavaş al dedi doktr.O yzden kaşımı kendim almak zorundaym ama yapamıyorum.Yardm edin ya.İlk sayfada okudum ama pek yapamadm gene :(:43:

Ya bi arkadaşm vr kaşları inanılmaz güzel.Kavisleri falan müthiş.Kendisi aldığını söylüyo fakat pek inanasım gelmiyo.kendisi alıyosa da helal olsun :D Yani ben kavisim olsun istiyorum.Geçenlerde bi kuaföre gittm çok güzel aldı kaşımı,hatta o gün beni görenler yüzünde bi değişiklil var ya ne olmuş sana değişmişsn falan dediler.Gerçekten kaş insanın yüzündeki ifadeyi falan herşeyi değştirebiliyo.Ama şu an bi ila. kullanıyorum ve epilasyon ağda ip vs. herşey yasak :( Sadece kendin yavaş yavaş al dedi doktr.O yzden kaşımı kendim almak zorundaym ama yapamıyorum.Yardm edin ya.İlk sayfada okudum ama pek yapamadm gene :(:43:
bende kendi kaşlarımı kendim alıyorum herkes çok begeniyor kaşlarımı:40: canım neden agda ip epilasyon vs. yasak.. evet gercekten kaş insanın görünümünü etkiliyor yüz şekline uygun doğru bir kaş biçimi kişiyi cidden değiştiriyor...:) güzelleştiriyor:) :61:

Kızlar bilgiler süper ama ben yıllardır kaşlarımı aynı bayana aldırıyorum ve acayip memnunum. Herşeyi kendimiz yapmak zorunda mıyız ya :) zaten ayda 1 defa aldırmam yeterli oluyor.. Sir ağda falan da kullanıyorlar çünkü hemen çıkmıyor..

Bende daha bu sene aldırıcam bakalım nasıl olcak , paylasım icin teşekkürler faydalı bilgiler var . :40:

Back