Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kızlar gecen baska bı kuafore gırdım yenı acılmıs dedı kı sakın ıple kaslrının asagısını aldırma dedı ılerde sarkar dedı helekı agda sakın dedı

kızlar gecen baska bı kuafore gırdım yenı acılmıs dedı kı sakın ıple kaslrının asagısını aldırma dedı ılerde sarkar dedı helekı agda sakın dedı

tabi yaa ağda sürülürmü hiç...bi kere bulaştırırsan devamı gelir demişti annem oyüzden daha hiç ağda ip falan sürmedim kaşıma sadece cımbız kullanıyorum. alması uzun sürüyo uğraştırıyo belki ama aldığım sonuçtan memnunum valla

küçükken kaşlarımın üstlerini almıştım uzun bir süre çıkmadı şimdi badem yağı kullanıyorum acaba eski haline geir mi ?

cook tesekkurler deneyecegım bende, cok ıhtıyacım vardı :))

benım kas ıcın gıttıgım kuaforum uzakta bıraz bende bugun bı tane yenı acılmıs kuafor vardı orayı deneyım belkı ıyıdır dedım bı tarafını cok almıs ıp ıpnıce olmus ya
bı de zaten seyrek ve acık renklı benım kırpıkler
yanı demem o kı kuaforlerın genelı bıle b.ktan alıyo bız nasıl alcazzz

1)kaşları hep cımbızla alın yada aldırın. böylelikle zayıf tüyler kıl görünümü olmaz.
2)kaşlarınızın hep altından alın üstlere girmeyin.
3) kaş yapısını genişliğini ve boyunu değiştirmek yada iki kaşı aynı şekil yapmak istiyorsanız jiletle aldırın 3 ay gibi süre de istenilen kaş şekli yapılır. ama bunu profesyonel biri yapmalı. sadece kalemle idare edebilirsiniz bir süre sonra inanılmaz güzellikte kaşlar.
4)aralardan cımbızla kökten almayın kalıcı kaşa gelir sonra çıkmaz.
5)kaşlarınızı ve kirpiklerinizi özel yağlarla besleyin yaşlanınca dökülmesinler.
6)yaşlı yada aşağıya düşmüş gibi görünümlü kaşlar yada yorgun görünümlü kaşlar kaşın uç kısımlarını kısaltıpp yukarı doğru aldıklarında yüzünüzü daha genç ve dinamik bir görünüm oluşturacak.
7)kaşlarınıza doğal görünüm vermek içinçok fazla kaş kıllarını kısaltmayın makasla yatırın.
8)eğer kaşlarınızı kendiniz almak isterseniz kaşlarınızı önce kavis yönünden yukarı kaldırın. düz sıra halinde bir kes öncelikle gidin. zaten kavis bir süre sonra ihtiyacı olanı hissetirecek. böylelikle keskin kalemle çizilmiş gibi kaşınız olabilir

Kaslarimi sekil vermesi icin bir defa kuaförde aldirdim cimbizla ve bir daha da kuaför de aldirmadim. Yine aldiracak olsam kesinlikle ip yada agda kullandirtmadigim gibi üstlerini de aldirmam. Sonra cok cirkin cikmaya basliyolar.
Sunu yeni ögrendim kalici kasin cekilirse cikmadigini sag kasimda bir aciklik var demek ki yillaaaaar önce kendi kendime almaya calisirken kopardim onu :18:

Kızlar kaşlarım hakkında bir sıkıntım var .
Ne zaman kaşlarımı aldırsam bir hafta sonrasında önce minik top gibi bir şey oluşuyor ve ardından cildim hassas olduğu için mikrop kapıp yaraya dönüşüyor ve kocaman oluyor . Uzun süredir ara ara oluyor bu . Kaşlarım cımbızla alınıyordu acaba hijyenik olmadığı için mi böyle oldu yoksa başka bir nedenden mi bilemiyorum . Tekrar olacak gibi kaşımda küçük bir şey çıktı gibi . Bugünde kuaföre gidecektim ama korkumdan gidemedim kendim aldım kaşlarımı . Çokta kötü duruyor kaşın alt kısmında kocaman bir yara Napacağım bilemiyorum Aranızda böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ????

İlk defa kaşlarımı aldırcam ,yani düzeltircem çokkkkkk heyecanlıyım

asdfgh hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr
allahımm senın kasların cok güzel
sakın sakın inceltme
keske bnm kaşlarım ööle olsa hayytta elletmezdim

Tatlım asıl senin kaşların çok hoş

Yaaaaa kirpik perması yaptırmaya gittiğimde ,kadın kaşlarınıda düzeltsek iyi olur dedi:26: bugun için saat 5 e randv almıştım .

Egzama olabilir belki. Kaşlarda pullu döküntüler şeklinde egzama görülebiliyor. Kaşlarını aldırdıkça daha da artıyordur. Daha önce bir dermatologa göründün mü?

Ben daha yeni atlattım canım. Hani kupkuru olup çatlıyormuş gibi değil mi? Kremler falan sürüyordum ama kırmızı oluyordu gene de.
Egzama canım. Mutlaka bir doktora görün, sana bir krem veriyor sadece 4 günde kurtuluyorsun. Bunca zaman çektiğine değmez inan

kendı agdamı yaparım saclarımı yaparım manukurumu pedıkurumu herseyım becerırım cok sukur bı kas almayı beceremem aslında daha once aldım herkez begendı ama benım hıc ıcıme sınmedı bı kasa gıdıyorum kuafore cok masrafsız hatunum canııımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…