• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bagdat caddesinde gul abbasoglu varmis melike ocalan ebru guzelin kaslarini bile o aliyormus bende ona aldiricam arkadaslar super aliyormus aldirinca size soylerim ...

ben artık eski kuaförüme dönüş yaptım
öylşe berbat bi şekli vardı ki son halii
kadın yine de toparladı aşkolsunn

ebru gündes'in makyözünü bulsakta ona aldirsak =)

benim hayalim o canim ne incecik ne kalin süper sekli var kaslarinin o kadinida cok begenirim makyaj bi insana bu kadarmi yakisir ses zaten süper benimde sekile ihtiyaci var kaslarimin arada kendim aliyom ama olmuyo istedigim gibi bazen görüyorumda millet nasil kas sekli verdiriyo cok süper oluyo :çok üzgünüm:ohaoldumsmile

benim hayalim o canim ne incecik ne kalin süper sekli var kaslarinin o kadinida cok begenirim makyaj bi insana bu kadarmi yakisir ses zaten süper benimde sekile ihtiyaci var kaslarimin arada kendim aliyom ama olmuyo istedigim gibi bazen görüyorumda millet nasil kas sekli verdiriyo cok süper oluyo :çok üzgünüm:ohaoldumsmile

ebru gündeşin kaşının üst kısmında az bir yerde kaş ektirmiş. en sivri olan kavisin tepesine yani. kendisi anlatmıştı, kendi kaşı değil yani kızlar

ya bu son alışımda çok güzel aldım kaşlarımı tam istediğim gibi oldu. ama şuanki korkum bu şekli nasıl muhafaza edebilirim. 2 ay sonra düğünümde tamda kaşlarımın böyle olmasını istiyorum

kaşlarımı evde kendım alıyorum ama bır turlu şekıl veremıyorum bır tarafı cok kalın bır ucu ınce ince almaya kalksam yuzume gıtmıyor boylede seklı hoşuma gıtmıyor . kuafördede ınce kısmına uydurup ınceltıyorlar kasımı begenmıyorum ne yapacam bılmıyorum bı fıkrı olan varsa söylesın
teşekkurler

senelerdir istediğim kaşlara kavuşamadım artık parasınıda geçtm adam sonuçta kaş yüz için önemli bi yer..bende birçok ünlünün gittiği esmeray yıldırım a gidicem yeri etilerdeymiş.. valla biraz araştırma yaptım çok memnunlarr umarım bende memnun kalırım :S sıkıldım artık karakatür gibi kaşlarımdan :S:(

ben melike öcalanın aldırdığı gül abbasoğluna aldırıyorum kaşlarımı bu forumdan buldum kendisini çok memnunum gerçekten çok güzel kaş alıyor o kadar çok kişiye aldırdımki ama bu kadar güzel olmamıştı kaşlarım artık değiştirmem kaş uzmanımıopuyorumnanaktan

1 hafta önce kaşlarımı aldım
ve hiç güzel olmadı
çıkmasını bekledim
şu an altı köklerle dolu kök olarak kaldılar çıkmıyorlar utanıyorum dışarı çıkmaya ya
bu sarımsak yağı falan ne kadar sürede etki eder
başka çözüm yolu yok mu şu yağlar ve de kalem dışında evde uygulayabileceğim ?
kökler var kaş yok
çıksın düzelticem ama olmuyor

ya kızlar benim kaşlarım üst üste cıkıolar ya :sinifsinif: kuaföre gittim. sadece toparlattırdım. üstlerden kesti biraz. bide yanlardan afasına göre cıkanları aldı. ama hala kalın. kuaför cok ince yapıcak diyede korkuyorum :( kendim almak istiyorum ama nasıl alıcam :( kendisi alanlar varsa bi anlatabilirler mi ?

ya kızlar benim kaşlarım üst üste cıkıolar ya :sinifsinif: kuaföre gittim. sadece toparlattırdım. üstlerden kesti biraz. bide yanlardan afasına göre cıkanları aldı. ama hala kalın. kuaför cok ince yapıcak diyede korkuyorum :( kendim almak istiyorum ama nasıl alıcam :( kendisi alanlar varsa bi anlatabilirler mi ?
kuaföre gittiğinizde çok ince olmasın diye uyarırsınız o da o şekilde alır, ben evde kendim aldım yaklaşık 4 sene falan, arkadaşlar da çok beğenirdi nası bu kadar iyi alıyosun falan diye, ama kalınlaştırmak istiyodum onu bi türlü beceremedim, bunun için kuaföre gittim şimdi kalınlaştırdım, kesinlikle daha iyi oldu, hala da kuaföre giderim, iki haftada bir kez gitmek yetiyo zaten pahalı bişey de deil, evde uraşmaya değmez bence...

ben dün ilk defa kuaföre aldırdım kaşlarımı ama kendim almak istiyorum... tek sorun ise becerip beceremeyeceğimi bilememek :sm_confused:

Ben 1-2 aydır sadece üst kısımlardaki fazla tüyleri alıyorum,bir de uzayınca kısaltıyorum, o kadar.
Onun dışında hiç dokunmadım,birazcık Beren Saat'inkine benziyor,hatta dün aldım yine üstleri bu sefer Melekler Korusun'daki İpeğin kaşlarına benzedi,benimki daha ince ama :1:

siyah, kalın kaşlarım var şimdiye kadar kaşlarımı hiç almadım , alsam mı almasam mı çok kararsızım :( , etrafımda iyi bildiğim bi kuaför yok incecik yapıp şeklini bozmalarından korkuyorum, kendim alsam beceremem diye çekiniyorum,üniversiteye başlıcam bu yıl
orman gibi kaşlarla gitmek istemiyorum, biçimsiz olursa da olmaz offf
Bir de kaşlar cıkarken siyah nokta gibi oluyomuş onları nasıl gideriyosunuz? kaşlarını kendi alan var mı?

Back