Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebru gündes'in makyözünü bulsakta ona aldirsak =)
benim hayalim o canim ne incecik ne kalin süper sekli var kaslarinin o kadinida cok begenirim makyaj bi insana bu kadarmi yakisir ses zaten süper benimde sekile ihtiyaci var kaslarimin arada kendim aliyom ama olmuyo istedigim gibi bazen görüyorumda millet nasil kas sekli verdiriyo cok süper oluyo :çok üzgünümhaoldumsmile
kuaföre gittiğinizde çok ince olmasın diye uyarırsınız o da o şekilde alır, ben evde kendim aldım yaklaşık 4 sene falan, arkadaşlar da çok beğenirdi nası bu kadar iyi alıyosun falan diye, ama kalınlaştırmak istiyodum onu bi türlü beceremedim, bunun için kuaföre gittim şimdi kalınlaştırdım, kesinlikle daha iyi oldu, hala da kuaföre giderim, iki haftada bir kez gitmek yetiyo zaten pahalı bişey de deil, evde uraşmaya değmez bence...ya kızlar benim kaşlarım üst üste cıkıolar ya :sinifsinif: kuaföre gittim. sadece toparlattırdım. üstlerden kesti biraz. bide yanlardan afasına göre cıkanları aldı. ama hala kalın. kuaför cok ince yapıcak diyede korkuyorum kendim almak istiyorum ama nasıl alıcam kendisi alanlar varsa bi anlatabilirler mi ?