• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Ben ilk başta kendim aldığım için kaşımı bozdum. İki kaşımın birbiriyle alakası yok sanki.
O yüzden şimdi uzatmaya çalışıyorum, kuaförde gidip aldırtacağım.
Böyle kendimi çok kötü hissediyorum sanki biriyle konuşurken direkt kaşıma bakıyormuş gibi geliyor :((
Başta abuk sabuk yerlerden çıkmaya başladı ama şimdi iyi. O yüzden ben de kaşımı almayı beceremiyorum sanırım :((

ben kaşlarımı bugune kadar hep kendim aldım. kuaförler çok inceltiyor diye. benm kaşlarım siyah ve kalın telli olduklarından mıdır bilmem ama bazıları tekrar çıkımıyor. bi tanesini de yanlışlıla almştım uzun sure çıkmadı, bir arkadaşımın önerisiyle oraya zeytinğlı sarımsak rendesini pamukla sürdüm ve tekrar kaş yerine geldi şimdi boşluk falan yok.. böyle bir sorunu olanlara öneririm...

Bugüne kadar kaşlarmı sadece annemin almasına izin verdim ve hep kendim aldım.Kendi kaşınızı kendiniz şekillendirdikçe zamanla nasıl almanız gerektiği konusunda daha iyi bir hale geliyorsunuz.Ve kesinlikle kaş kalemi kullanmanızı öneririm bu hem kaşlarınızı daha çabuk ve güzel doldurmanıza hemde nasıl bir kaş şekli istediğinizi anlamanıza yardım ediyor.Tabi kalemi kaşlarınıza uygun renkte seçmeniz çok önemli.Birde doğal bir şekilde durması içinde hafifçe boyayın ve ardından kaleminizin arkasındaki fırçalı kısımla ya da pamukla fazla bastırmadan dağıtın biraz.yoksa boyadığınız belli oluyor ve çok yapay duruyor.

hep kendım aldım kımseye guvenemem bu konuda ve kaslarımın cok guzel oldugunu nerde aldırdıgımı hep sorarlar kavıslı zaten alması zor olmuyor :) bırde aksamları kaslarımı almam gunduz daha ıyı gorup alıyorum

kaşlarım atatürk kaşı. her hafta 13 milyon vermekten bıktım. kuaförümün triplerinden de. dün kaşlarımı cımbızla çektim. bugün de kesmeye cesaret etmek istiyorum. umarım bozmam... ama zaten belli bir şekli yok kaşlarımın. sizden fikir alıcam ama siz cevap verene kadar ben çoktan yapmış olurum.

ama en azından makyajla uç verip duran ve gri gri görünen kaşlarımı nasıl saklayacağım hakkında öneri verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bilgiler için teşekkürler.

Kaş almak gerçekten de ustalık isteyen birşey. Kendi yüz yapısını tanımayan bir insan rastgele kaş aldığında korkunç sonuçlar ortaya çıkabiliyor.

aynen bende katılıyorum ,yüz güzelliğindeki en önemli unsur.
kaş alımını profesyonel ellere bırakmakta fayda var bencede,

Ben kuaföre gittikçe bozuldu.. Hep yamuk alındı ve kaşımın son kısımları bozuldu.. Küstüler ve uzun süre çıkmadılar :(

Aylardır kendim alıyorum.. Bence nasıl bi şekil, nasıl bi model istediğinizi en iyi kendiniz bilirsiniz.. En iyisi ve en rahatı kendi almanız.. İlk başlarda cok güzel alamabilirsiniz.. Ama kendinize güvenin.. Bi kere bozarsınız iki kere bozarsınız üçüncüye ' ben daha güzel alıyorum yaa tam istediğim gibi ' dersiniz :))))

ben en basından beri 10 yıldır kendim alıyorum dagınık seyrek gibi gorunen ama cok kasım vardı acık renkti zamanla koyu renk cıkmaya basladı ıstedıgım yerlerde cıkmamya basladı suan cok ince kaldı biri daha kalın biri kısa biridaha uzun ınce olanın kalınlasmasını kısa olanında kenarlardan cıkıp uzamasını ıstıyorum ama cıkmıyorrr:((( bende kalemle kalınlastırıp hafıf uzatuyorum ama dogal olmuyo sarımsak sür cıkarır dediler yok badem yagı sür cıkarır dediler yok kas ektirmeyi bile dusundum oda cok pahalıııı

ben en basından beri 10 yıldır kendim alıyorum dagınık seyrek gibi gorunen ama cok kasım vardı acık renkti zamanla koyu renk cıkmaya basladı ıstedıgım yerlerde cıkmamya basladı suan cok ince kaldı biri daha kalın biri kısa biridaha uzun ınce olanın kalınlasmasını kısa olanında kenarlardan cıkıp uzamasını ıstıyorum ama cıkmıyorrr:((( bende kalemle kalınlastırıp hafıf uzatuyorum ama dogal olmuyo sarımsak sür cıkarır dediler yok badem yagı sür cıkarır dediler yok kas ektirmeyi bile dusundum oda cok pahalıııı

Yaşında önemi var çok oynandığında kaş küsüyor diye biliyorum ben. Kalem yerine kaş farıyla kalınlaştırmayı deneseniz bakın o çok daha doğal duruyor makyaj bloglarında görüyorum ben bide ayşenur yazıcının uygulamalı bir videosunda görmüştüm. Kolay bir işlem yani.

Yaşında önemi var çok oynandığında kaş küsüyor diye biliyorum ben. Kalem yerine kaş farıyla kalınlaştırmayı deneseniz bakın o çok daha doğal duruyor makyaj bloglarında görüyorum ben bide ayşenur yazıcının uygulamalı bir videosunda görmüştüm. Kolay bir işlem yani.

kalem yada farla koyulasıyor rengi.....koyu renk kaşlarım olsun istemiyorum işte dogal cıksa kaşlar rengini açtırıcam cunku dogal sac rengim koyu sarı-acık kumral gibi...

kalem yada farla koyulasıyor rengi.....koyu renk kaşlarım olsun istemiyorum işte dogal cıksa kaşlar rengini açtırıcam cunku dogal sac rengim koyu sarı-acık kumral gibi...

Açık renk bir far olabilir küllü renkler var güzel duruyo bence. hafif sürülürse dedoğal duruyo. Benim aklıma ilk bu geldi siz bilirsiniz.:)

Back