Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben en basından beri 10 yıldır kendim alıyorum dagınık seyrek gibi gorunen ama cok kasım vardı acık renkti zamanla koyu renk cıkmaya basladı ıstedıgım yerlerde cıkmamya basladı suan cok ince kaldı biri daha kalın biri kısa biridaha uzun ınce olanın kalınlasmasını kısa olanında kenarlardan cıkıp uzamasını ıstıyorum ama cıkmıyorrr(( bende kalemle kalınlastırıp hafıf uzatuyorum ama dogal olmuyo sarımsak sür cıkarır dediler yok badem yagı sür cıkarır dediler yok kas ektirmeyi bile dusundum oda cok pahalıııı
Yaşında önemi var çok oynandığında kaş küsüyor diye biliyorum ben. Kalem yerine kaş farıyla kalınlaştırmayı deneseniz bakın o çok daha doğal duruyor makyaj bloglarında görüyorum ben bide ayşenur yazıcının uygulamalı bir videosunda görmüştüm. Kolay bir işlem yani.
kalem yada farla koyulasıyor rengi.....koyu renk kaşlarım olsun istemiyorum işte dogal cıksa kaşlar rengini açtırıcam cunku dogal sac rengim koyu sarı-acık kumral gibi...