Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de çok sinir oluyorum. maşşallah cok kalın kaşlarım var. bunarı bile dogru dürüst alamıyorlar. artık kendi kendime düzeltmeye karar verdim. çünkü aynı olmayınca kendimi çok güvensiz hissediyorum.hastayım hastayım hastaaaa eşit görünmeyen kaşlara sinir oluyorum. ya kızlar ince kalın farketmez hem kendşm alıp hem nasıl eşit olacak bu kaşlar ya :)
Kızlar bilgiler süper ama ben yıllardır kaşlarımı aynı bayana aldırıyorum ve acayip memnunum. Herşeyi kendimiz yapmak zorunda mıyız ya :) zaten ayda 1 defa aldırmam yeterli oluyor.. Sir ağda falan da kullanıyorlar çünkü hemen çıkmıyor..
ben de bir kere sir ile aldırmıstım. normade iple aldıkları bölgelere sir agdayla alıyorlar. cok daha rahat oluyor.cnm kasalrına nasıl sır agda uyugluyo kı anlamadım
ben de bir kere sir ile aldırmıstım. normade iple aldıkları bölgelere sir agdayla alıyorlar. cok daha rahat oluyor.
bilmiyorsa sakın yaptırma. sir agda riskli biraz. bi arkadasım sir agda yüzünden bıyık kısmında koca bir leke kaldı. o yüzden normalde yapmıyorsa yaptırma. yapan bir yere git, suratımız önemli cünkü.gercekten mı ya cok sasırdım dogrusu ben de bı dahakıne ole aldırcam ama her kuafor alabılır mı kı benım de sureklı bı kuaforum var cok da memnunun alıs tarzından ama agda daha ıyı olurdu tabı
bilmiyorsa sakın yaptırma. sir agda riskli biraz. bi arkadasım sir agda yüzünden bıyık kısmında koca bir leke kaldı. o yüzden normalde yapmıyorsa yaptırma. yapan bir yere git, suratımız önemli cünkü.
Haftada en az 1 defa aliyorum kaslarimi.
koyu yeşil renk falan oluyor genelde. bazı türleri bezle alıyorlar, bazıları biraz serteş,iyor öyle cekiyorlar. sizin yaptırdıgnız nasıldı? sivilce sorun değil arkadasım yanmıştı. ısısını ayarlayamamıslar ...cnm bıyıklarıma ıkı haftadır agda yaptırıyorum kuafor bole sıcak surdukce donen agdadan yapıyo sır agda dedıgınız o mu kı :) ve dudagımın usutunde ıkı tane sıvılce cıktı ya
benmkilerde kalın ama hala hatalı alıyorlar:26:Kaş çok önemlidir benim için kaşlarımda kalındır ondan her şekli verebilirim ama bunun için en önemli olan kuafördür bence
haftada bir mi öğrenci bütçesiyle haftada bir kaş aldırmak çok çok zor benim için..
genelde ağda ile bıyık aldırmak sivilce yapıyor kızlar