Eski fotolarımı görünce yuuuh diyorum ne kadar kalınmıs kaslarım simdi incecik oldular neden bilmiyorum oyuklar var zaten cabuk cıkmıyorlar. Hep dogallıktan yana olmusumdur uzun bir süre kasımı falan aldırmadım da neden böyle oldu anlamıyorum.Pelin karan gibi tuba büyüküstün gibi kalınlastırmak istiyorum bekliyorum bekliyorum hic cıkan kas göremiyorum..
kuaför nekadara kaş alıyo ilk defa alıcam
şaka mısın nesin sen yaa!!ahahaha
Kaşları alırken ip kullanmayı biri bana anlatabilir mi? Cımbızla temizleyebiliyorum ama ipi nasıl kullanacağım ardından ?:44::44::44::44:
bende kendi kaşlarımı kendim alıyorum herkes çok begeniyor kaşlarımıYa bi arkadaşm vr kaşları inanılmaz güzel.Kavisleri falan müthiş.Kendisi aldığını söylüyo fakat pek inanasım gelmiyo.kendisi alıyosa da helal olsunYani ben kavisim olsun istiyorum.Geçenlerde bi kuaföre gittm çok güzel aldı kaşımı,hatta o gün beni görenler yüzünde bi değişiklil var ya ne olmuş sana değişmişsn falan dediler.Gerçekten kaş insanın yüzündeki ifadeyi falan herşeyi değştirebiliyo.Ama şu an bi ila. kullanıyorum ve epilasyon ağda ip vs. herşey yasak Sadece kendin yavaş yavaş al dedi doktr.O yzden kaşımı kendim almak zorundaym ama yapamıyorum.Yardm edin ya.İlk sayfada okudum ama pek yapamadm gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?