• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben hiç almaya cesaret edemedim ya kaşlarım çok düzgün aldırırsam bozulursa diyede korkuyorum.biraz daha kavisli olmasını istiyorum ama cesaret edemiyorum offf. bide tekrar çıkarken siyah nokta gibi duruyorlar biraz da onun için aldıramıyorum.

bence hiç elleme çok değilse canım gerçekten büyük sıkıntı....

kaşlarımı bi süre kendim aldım sonra kuaför arayışı içine girdim ne zmaan aldırsam hiç istedğim gibi yapmadılar yapım gereği inca kaşlıyım sağolsunlar uyarılarıma rahmen almaya başlayınca incecik yapıp bırakıyorlar bir yıldır bi kuaför buldum süper alıyo çok memnumum taki geçen gün gidinceye kadar kuaförüm dükkanı kapatmış ve nereye gittiğinide bilmiyorum :( başka yere gittim oda incecik yaptı bıraktı 2 3 ay hiç almıycam iyce dolsun kaşlarım kurban bayramına kadar belki iyi bi kuaför bulurum

ben daha hic kuaforde kaslarimi aldirmadim cunku guvenmiyorum sebebi ise, cok ince kas sevmiyorum genelde kuaforler cok ince aliyo
genlde herkes begeniyo kasimi

ben her seferinde bozuyorum ya girmişsin yine kaşa diyo ne demek oluyosa :) bıraktım artık hep kuaföre gidiyorum

kaşlarımı çok seviyordum ama dökülmeye başladıktan sonra artık görmek bile istemiyorum.badem yağı falan kullanıyorum kuaförüm önerdi.umarım eski imrendirici kaşlarıma kavuşabilirim:(:(

benimde aldırmam gerek ya ama üşeniyorum kaç gün bıyıklar kaşlar orman oldu resmen kaydirigubbakcemile3 kendim alsam rezil ederim biliyorum hazır kapkalın yapmışken ama madem kalınlık olayını hallettim artık şekil verdiriyim diyorum ama aklımdakini anlatabilir miyim bilmiyorum yarın sabah üşenmeden gidip yoldurayım kendimi barikafamçokkarıştı

kizlar keske kaslara kalici bi cözüm olsaydi bizim burda türk kuaför yok varda uzak bi tane bide arada kendim aliyorum ama istedigim gibi olmuyo tabi keske krem vs gibi cözümler olsaydi dimi

kızlar size bi öneri.kaşlarınızı alırken her zaman kuyruktan başlayın sonuna kadar devam edin ara ara alırsanız kaşlarınız şekilsiz olur

Bir iki kere aldırdım başkasına o da ilk almaya başladığım zaman.Ben de yapabilirim diye düşündüm,yeni çıkmaya başlayanları topladım,daha güzel bile oldu.Şimdi ustayım kaş alma konusunda.Gür kaşım olsa gene paraya değer.ınce ve seyrek kaşlarım var.Ve birde beyaz tenli olduğumdan bıyıkla da uğraşmıyorum.
Böyle olunca kendim alıyorum kaşlarımı,aldıktan sonra biraz kesiyorum,harika oluyor.

ben alttan cıkanları alıyorumda bi müddet snra alınmayacak kıllarıda alınca kaşım berbat oluyo haydaa tekrar uzat kuafore gıt off ve her gittiğimde baska bi şekıl verılıyor tam olarak kuaforumude bulamadım işin kötüsü

hiçç kuaföre aLdırmadım liseden beri hep kendm alırım...dergilerdeki yazılardan öğrenmiştim..buraya da bakınca iyice pekiştirdim doğrusu....ama tam bir bilgim olmadan da alabildiğimin farkına varınca mutlu oldum birden :D

Bende kendim alırım, keserim hatta boyarım da kaşlarımı (saçım sarı olduğundan bazen rengini biraz daha kırıyorum kaşlarımın)
Kuaförler ya çok ince alıyor ya da doğal şeklini bozuyorlar. Ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum....
Bu şekilde memnunum, sevmiyorum başkalarına dokundurtmak istemiyorum artık....

hiç beceremiyordum yeni yeni alıyorum beyaz tenli olunca çıkan siyah hemen belli oluyor sinir oluyorum önceden inceydi yaklaşık 1 aydır almıyorum kalınlaşsın diye kalın olunca daha güzel şekil verebilecegimi düşünüyorum kızlar

kaslarimi senelerdir hep kendim alirim.. kimseye dokundurtturmamm :)

Back