• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartlarıma bloke konulmus yardımcı olur musunuz

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Kartlarıma bloke konulmuş ama sebebini bir türlü öğrenemiyorum para cekmem lazım çekemiyorum bankada Ankaradaki şube tarafından bloke konulduğunu içeriğini göremediğini oraya sormam gerektiğini söyledi , sabahtandır arıyorum açmıyorlar Ankara dışındayım , görünen borcu hep ödemiştim acaba bilmediğim bi borcum mu var nasıl öğrenebilirim ya çok mağdur durumdayım şuan yardımcı olur musunuz?

müşteri hizmetleriyle görüşebilirsiniz şuanda bankanız hangisi ise

onlar neden göremiyormuş ilginç
tek bildiğim bu gerçekten umarım en kısa zamanda halledersin

Kartlarıma bloke konulmuş ama sebebini bir türlü öğrenemiyorum para cekmem lazım çekemiyorum bankada Ankaradaki şube tarafından bloke konulduğunu içeriğini göremediğini oraya sormam gerektiğini söyledi , sabahtandır arıyorum açmıyorlar Ankara dışındayım , görünen borcu hep ödemiştim acaba bilmediğim bi borcum mu var nasıl öğrenebilirim ya çok mağdur durumdayım şuan yardımcı olur musunuz?
Kartlar eşinin adına filanmıydı, eşin kapatmış olabilir mi

e devletten borç bakın borç vardır en olmadı vergi borcu öğrenim borcu vardır, unuttuğunuz bir borç da icraya girmiş olabilir.

Yok kendi adıma
Kart adinadirda bagli oldugu hesap ortaktir koydurabilir bloke
Ortak borc ortak kredi vs varmi ?
Birde guvenlikte bir sikinti yakaladilarsa koyarlar telefonla degil giderek halledebilirsin hepsini
Esin sorunluydu kart numaranla birsey falan almaya kalkipta banka guvenlikten bloke etmis olabilir
Bence hayrina bu vesile ile herseyini sifirlardin bastan hesap kart vs

Siz ayrılmıştınız galiba eşinizle. Kartınız ek kart falan mıydı? Ortak hesabınız varsa bloke koydurmuş olabilir eşiniz. Ondan şüphelendim ben açıkçası.

Geçen sene kartimdan internet üstünden şüpheli alışveriş yapılmış diye ona istinaden kartima blokaj koymuşlar müşteri hizmetleri öyle dedi ama böyle bir alışveriş olmamış kendi kendilerine blokaj koymuşlar

Back
X