- 19 Nisan 2014
- 110
- 0
- Konu Sahibi love_dilek
canım haklısın madem engelleme gibi bir durumun yok hoşuna gitmeyen yorumlara hiç cvp yazma..
evet yazmıyorum ben de cevap...
Durumuna üzüldüm ben. Hiç dalga geçilecek birşey değil. Ben de 23 yaşındayım ve evlilik fikri gittikçe hoşuma gidiyor. İnsan yanında bir sevdicek istiyor ki siz de şuan bu yoğun duygular içindesiniz belliki. "Aman oku işte ne kocası " kafalarını boşver inşallah en yakın zamanda aşık olursun hayırlısıyla.
sağol beni anladığın için. gercekten de dediğin gibi insan belli bir yaştan sonra sevgiyi tatmak istiyor.. yani böyle bekle bekle sıkılıyor insan. Sen de istiyorsun birini sevmeyi, bir şeyleri paylaşmayı ve bazı doğrularım var ve aileme saygım var. Ailemi çiğneyemem ki. Beni onlar büyüttü bana onlar emek verdi. Hem ben uzun zamandır bekliyorum birinin karşıma çıkmasını. Arkadaşlarım sevgilileri ile birlikte yılbaşı kutlarken ben evdeydim annem üzülme bir gün senin de olur demişti ve üstünden 8 sene geçti hala yok. Tabiki de içimde bir özlem var, bunları tatmak istiyorum. Ama illaki evlenmeden her şeyi yaşamak mı zorundayım? Evlenmekten neden bu kadar korkmalıyım ki? 6 yıl sevgili gibi yaşayacağıma evli gibi yaşarım. Herkes bir gün ölecek, neyi o kadar garantiye bindirmeye çalışıyoruz..