Sen tam annemin kızı olacak hatunsun =)))
o da durup durup "bizim aile yapımız" la başlayan cümleler kuruyor
oysa ben ayrı bir bireyim ve onun kurduğu aile yapısını benimsemek istemiyorum,kendime göre doğrularım var-yaşamak istediğim bir hayat var...
her cümleye "bizim aile yapımız-annem-ailem" diye başladığına göre göbek bağın hala kopmamış , ailene bağlı değil bağımlı yaşıyorsun
bunlar çok tehlikeli şeyler...
aslında sen istemiyorsun öyle yüzbin özelliğe sahip erkek,ailen istiyor.Ailene mahçup olmamak için sende istiyor-muş gibi yapıyorsun.
Yoksa sevilmeye o kadar açsın ki sana bakarken gözleri titreyen bir adamı ne olursa olsun kabul edecek mizaçtasın.
Ama dediğim gibi,toplum baskısı...
yaşıtız seninle,benden sana tavsiye
eğer mutlu olmak istiyorsan-bi önceki postunda dediğin gibi "mükemmel erkeği" arıyorsan kriterlerini değiştirmelisin...
ilişkisinde çokk mutlu biri olarak bunu tavsiye edebilirim
benim sevgilim türk değil,onu ilk gördüğümde şirin aksanıyla,enerjisiyle aşık olmuştum,o da bana (o buna
mognantis-magnezyum falan diyo.Yani mıknatıs:))
Alaskalı zannediyodum ama ne hristiyan dedim ne Allahın Alaskalısı..."seviyorum uleyyynnn" dedim,tekrar karşısına çıkana kadar Alaska tarihini yaladım yuttum.Aradan zaman geçti,ilk defa konuşabildik,o zaman bana "Suriyeli" olduğunu söyledi.Kızgın kumlardan serin sulara..ne umdum ne buldum :)
ama yine problem etmedim çünkü aramızda bir çekim olduğuna inanıyordum.Bu sefer de savaş zamanında geçen tonlarca roman hatmettim,psikolojisini anlayım diye..Aradan zaman geçti benden tam 3 buçuk yaş küçük olduğunu öğrendim :)
kriterlere uymayacak bir özellik,ama hayatıma girmiş en olgun insan .Yine problem etmedim =)))
böyle böyle karşımdakini her türlü sıfatından sıyırarak sadece O olarak değerlendirince karşılığını da aldım,
10.aydönümümüzü uçurtmalı bisikletli votkalı yüzmeli geçireceğimiz-o kadar plan ve masraf yaptığı,işten izin aldığı buluşmadan sadece iki saat önce ona "bayram temizliği bitecek gibi durmuyo yaa,annemlere yardım etmem gerek" deyince mesela sinirlenip trip atmak yerine "ah canım-kolay gelsin" diyen biri çıkmış oldu mesela karşıma
hem yabancı biriyle birlikte olmak çok eğlenceli,ve bir süre sonra anadili gibi konuşuyor zaten insan dilleri-kendinden bilmen lazım...