Karşıma biri çıkacağını düşünmüyorum artık evde kaldığımı düşünmeye başladım...

Muhtemelen yasadiginiz yer de finlandiya degil baska bi ulke ve tip egitimi de aldiginizi sanmiyorum. Yasiniz da belli degil. Topik gercek disi, verdiginiz bilgiler dogru degil bir de yorum istiyorsunuz. Komik gercekten. Yasadiginiz ulkede universitede tip okumak turkiyedeki kadar zor mu yoksa isteyen girebiliyor mu ? Merak ettim oralarda isler nasil diye yanlis anlama :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabiki de zor ama siz bunu da yanlis anlarsiniz ama sanirim biraz komplekslisiniz tip okuduguma kafayi taktiniz cunku. her mesajda tip okuyandan böyle dusunce tarzi beklemem. kendinizi bu kadar mi kötü basarisiz göruyorsunuz? tip okuyorum cunku caliskandim cok calistim bu kadar, kisilik ve ya dusunce tarzimin egitimimle neden bir alakasi olmak zorunda saniyorsunuz? ve bölumumu kazanmak zor diye neden bu kadar yuceltiyorsunuz ulasilmaz bisey saniyorsun? benim icin o kadar siradan ki..

hayir cikarsa öyle biri tanisirim tabiki de. ama bu flört olmak zorunda degil. biraz tanisirsin bi kac kez bulusursun o kadar. sevgili olmak zorunda degilsin.

Ha sorunu anladım,senin flört tanımın farklı. Canım işte tanışıp, bir kaç kez buluşunca flört etmiş, sevgili olmuş oluyorsun zaten. :)) Ha bu arada canım seni kırmak gibi olmasın ama kimse 1 2 buluşmayla evlilik kararı almaz kolay kolay. Ailen çok mu tutucu? çünkü en tutucu aileler bile artık böyle davranmıyorlar Türkiyede bile, şaşırdım biraz.

Son düzenleme:
tabiki de zor ama siz bunu da yanlis anlarsiniz ama sanirim biraz komplekslisiniz tip okuduguma kafayi taktiniz cunku. her mesajda tip okuyandan böyle dusunce tarzi beklemem. kendinizi bu kadar mi kötü basarisiz göruyorsunuz? tip okuyorum cunku caliskandim cok calistim bu kadar, kisilik ve ya dusunce tarzimin egitimimle neden bir alakasi olmak zorunda saniyorsunuz? ve bölumumu kazanmak zor diye neden bu kadar yuceltiyorsunuz ulasilmaz bisey saniyorsun? benim icin o kadar siradan ki..
Senin için sıradan olsa diğer kişilerin mesleklerine takmaz her konunda da tıp okuyorum demezdin. Diğer tüm bilgilerini sallarken. :KK70:

Ha sorunu anladım,senin flört tanımın farklı. Canım işte tanışıp, bir kaç kez buluşunca flört etmiş, sevgili olmuş oluyorsun zaten. :)) Ha bu arada canım seni kırmak gibi olmasın ama kimse 1 2 buluşmayla evlilik kararı almaz kolay kolay. Ailen çok mu tutucu? çünkü en tutucu aileler bile artık böyle davranmıyorlar Türkiyede bile, şaşırdım biraz.

yok sevgili genelde baya samimi oldugunda oluyor. Ben de benim gibi dusunen biri ile alirim o karari. Ailem tutucu degil, inancli da degiliz ama cevreye karsi toplumsal baskidan dolayi böyle olmasini istiyorlar.

Canim muhtemelen Turkiyede olsan bu kafa yapisiyla okudugum okulun yakinindan bile gecemezdin, aldigim puanla tip da okuyabilirdim, o konuda bir problem yok. Etrafimdaki egitimli insanlarin hicbiri koca bulmakla kafayi bozmadigi icin tuhaf geliyor, aklin basina gelir de kariyerine yonelirsin belki diyorum. Ama mumkun gorunmuyor... Seviye o kadar yerlerde ki sanirim gercekten haklisin, sen iyi egitim alsan ne almasan ne. Koca bulmakla kafayi bozmus birinin nasil oluyor da tip okuyor olduguna sasirdim ben, yanlis anlamissiniz. Yalniz bence siz cidden birileriyle flort edin, edemiyor olmak fena halde sinir stres yaratmis bunyenizde. Aile terbiyeniz de buysa eksik olsun ayrica. Son oneri olarak bulundugunuz ulke her neresiyse ordan burdaki evlenme programlarini arayin, eminim yurt disinda yasamak isteyecek cokca turk erkek bulabilirsiniz. Kolay gelsin, iyi aksamlar :)

Senin için sıradan olsa diğer kişilerin mesleklerine takmaz her konunda da tıp okuyorum demezdin. Diğer tüm bilgilerini sallarken. :KK70:

acikcasi ne dusundugunuz umrumda degil. ne siz benim hastamsiniz ne de ben sizin doktorunuz. ben burda bu topige göre cevap istiyorum. diger topik umrumda degil. orda da o topige göre cevap verilebilir.

Bi de ben tip da okuyabilirdim puanim tutuyordu, kompleksli lafini ilk defa duydum hayatimda :KK70: cidden birini sevmek sevilmek guzel sey onu anladim jookercim, yoksa insan satasacak yer ariyor sanirim

acikcasi ne dusundugunuz umrumda degil. ne siz benim hastamsiniz ne de ben sizin doktorunuz. ben burda bu topige göre cevap istiyorum. diger topik umrumda degil. orda da o topige göre cevap verilebilir.

Site yoneticileri tutarsiz yorum ve konularini inceleyecektir muhtemelen. Kafaniza gore sallayarak konu acip, bi de buna gore yorum yap deme sansiniz yok malesef. Ya da dersiniz ve sonuc bu olur. Sonra da demeyin benimle dalga gectiler diye.

Sizinle ugrasacak gucum yok. Uzatmayin artik. Rahatsiz olan cekilebilir. Ben yatiyorum. Eger topige duzgun cevap yazmak isteyen varsa buyursun. baska da diyecegim yok. Iyi geceler.

ben tutarsızlıkların yalandan değil de, belki yazılanları birileri okur da, kendisinin olduğunu anlaşılır diye yanlış bir bilgi yazıyor, sonra da doğal olarak eski konuya bakmıyor ve yanlış bilgi tekrar yeni bir yanlış bilgiyle devam ettiriliyor. ben bunun kimlik gizleme amacıyla yapıldığını düşünüyorum. ama en azından hepsi tutarlı gidebilirdi. .

Son düzenleme:
ben tutarsızlıkların yalandan değil de, belki yazılanları birileri okur da, kendisinin olduğunu anlaşılır diye yanlış bir bilgi yazıyor, sonra da doğal olarak eski konuya bakmıyor ve yanlış bilgi tekrar yeni bir yanlış bilgiyle devam ettiriliyor. ben bunun kimlik gizleme amacıyla yapıldığını düşünüyorum. ama en azından hepsi tutarlı gidebilirdi. .

yok yazdigimi biliyordum baska konu ama önemsemedim yeni hesap acmak zahmetli ve aktiflesmesi bir gun suruyor ama zekani tebrik ediyorum :) digerlerinden farklisin

Teşhir olmak istemiyorsan yurtdışında yaşıyorum iyi bi bölümde okuyorum dersin. Her konusunda döne döne tıp okuyom millet benim seviyemde değil komikliği yaparsa amacıyla davranışı tutarsız oluyor.

yalniz tutarli gitmemesi aslinda daha da zorlastiriyor isi :) kim oldugumu bilmeleri zorlasiyor..

Son düzenleme:
Teşhir olmak istemiyorsan yurtdışında yaşıyorum iyi bi bölümde okuyorum dersin. Her konusunda döne döne tıp okuyom millet benim seviyemde değil komikliği yaparsa amacıyla davranışı tutarsız oluyor.

bak yine tip okudugumu kiskanir gibi hareketler yapiyorsun bacimm. okuyorum var mi:) gayette basariliyim

X