Karşıma biri çıkacağını düşünmüyorum artık evde kaldığımı düşünmeye başladım...

:KK9: :KK9: derin dondurucuda saklamak lazım

hep klimalı ortamlarda takıldım ben :KK53:

Bence en ideal zamanlarda evlenmişsiniz.. Bir kadın 30una kadar ancak tanıyabiliyor, anlayabiliyor kendini, hayattan beklentilerini, isteklerini ancak öğreniyor.. Birey olamadan evlenip "biz" olmaya çalışan insanların evliliklerindeki sorunları her gün okuyoruz burada..

bende çok memnunum erken evlenip de ne oluyor sanki anlamıyorum :KK24:

Arkadaşım bana akıl verin demişsin, verilen akılları beğenmiyor, üstüne agresifleşiyorsun.. Burada kimse senin kötülüğün için bir şey yazmaz ki, manyak mıyız biz?
Git evlen, zaten evlilik de çocuk oyuncağı, evlenince hiç bir sorumluluğun olmayacak, kocanla mutlu mesut gezip tozacaksınız, her şey güllük gülistanlık olacak mı demeli insanlar? Hayat böyle değil ki? Herkes tecrübeleri doğrultusunda, tam da istediğin üzere akıl veriyor sana..

Arkadaşım bana akıl verin demişsin, verilen akılları beğenmiyor, üstüne agresifleşiyorsun.. Burada kimse senin kötülüğün için bir şey yazmaz ki, manyak mıyız biz?
Git evlen, zaten evlilik de çocuk oyuncağı, evlenince hiç bir sorumluluğun olmayacak, kocanla mutlu mesut gezip tozacaksınız, her şey güllük gülistanlık olacak mı demeli insanlar? Hayat böyle değil ki? Herkes tecrübeleri doğrultusunda, tam da istediğin üzere akıl veriyor sana..

benimle dalga gecene cevabını veririm. dogru duzgun yazıp dusuncesini belirtse sorun yok ama gelip de dalga gecmeye calısmak da ne? fikir verenlere saygım sonsuz.

Cevap vermedigin her uyeye aile terbiyesi almamis dedin.
Finlandiyadaki Turk genclerine cahil dedin.
Cok kibirlisin.
Biraz olgunlas sonra evlenmeyi dusun bence sen.
Zaten bu kibirleri bi erkege yapsan cekmez seni :KK14:

gereksiz aile terbiyesi almamış insanlara cevap yetiştirmiyorum o kadar...
Doğru, sana 'gel sana koca bulayım' diyecek bir insan gerekli. :KK70:
bu durumda ben senin için en gereksiz insan oluyorum. Sana özlemle istediğin ama aile korkusundan yaşayamadığın sevgili hayatını zoraki bulacağın kocanla iyi yaşamalar. :)
bana da senin zihniyetine sahip doktorlardan hastanelerde bol uzak kalmalar. Ailenin onaylamadığı tedavileri de yapmazsın sen. :) annene söylediğin gibi Türk komşularına da söyle sana koca baksınlar. Eğitimi sana denk, Müslüman.

Bak canım terbiye bozmak böyle olur. Sana insan gibi yorum yapan birine terbiyesiz dersen bu muameleyi görürsün.

İçindeki çelişkileri de çözsen iyi olur. Aynı mesaj içinde aynı şey için hem ben istiyorum hem ailem istiyor diyebiliyor ve boşanmak hayatın sonu değil deyip ailenin kültürüne uygun yaşamayı savunuyorsun. Sen bu kafayla eziyet çeksen de boşanamazsın ailene uygun düşmez diye.

Neyse. :) kolay gelsin sana. Yeterince terbiyemi bozdun. :KK19::KK19:

benimle dalga gecene cevabını veririm. dogru duzgun yazıp dusuncesini belirtse sorun yok ama gelip de dalga gecmeye calısmak da ne? fikir verenlere saygım sonsuz.

canım haklısın madem engelleme gibi bir durumun yok hoşuna gitmeyen yorumlara hiç cvp yazma..

Durumuna üzüldüm ben. Hiç dalga geçilecek birşey değil. Ben de 23 yaşındayım ve evlilik fikri gittikçe hoşuma gidiyor. İnsan yanında bir sevdicek istiyor ki siz de şuan bu yoğun duygular içindesiniz belliki. "Aman oku işte ne kocası " kafalarını boşver inşallah en yakın zamanda aşık olursun hayırlısıyla.

Cevap vermedigin her uyeye aile terbiyesi almamis dedin.
Finlandiyadaki Turk genclerine cahil dedin.
Cok kibirlisin.
Biraz olgunlas sonra evlenmeyi dusun bence sen.
Zaten bu kibirleri bi erkege yapsan cekmez seni :KK14:
Bana dedi, çünkü dediklerim işine gelmedi. :) siz benim yüzümden boşuna kiblenmeyin. :KK60:

gereksiz aile terbiyesi almamış insanlara cevap yetiştirmiyorum o kadar...

Cevap vermedigin her uyeye aile terbiyesi almamis diyerek kendi terbiyeni ortaya koydun tebrikler. Nazik nazik cevap yaziyordum da yok yani. Cok kasma bence. Bu agresiflikle sevgili bulsan bile uzun sure tahammul edemez sana. 24 yasinda koca aramaktansa etrafindakilere saygili olmayi ogren.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

love cim, mektep cehaleti alır, eş...lik baki kalır sözünü haklı çıkarma, aile terbiyesi ve yaşam tecrübesi farklıdır.. Acelen ne demiş arkadaşlar, çok ta güzel söylemişler..:KK14:

canım haklısın madem engelleme gibi bir durumun yok hoşuna gitmeyen yorumlara hiç cvp yazma..
Pekala üyeleri engelleme şansı var. Beğenmiyorsa ya kiblesin ya engellesin. İşine gelmiyorsa azıcık dürüst olsun, işime gelmedi desin. acı gerçeklerle yüzleşmek koydu desin. :)

bide evlilik çocuk oyuncağı değil hanımefendi hem okurum hem evlenirim ha hemde ortada doğru düzgün aşk olmadan :KK14: 33 yaşında evlendim kocam yemek yapmasam yemek neden yapmadın temizlik yapmasam neden yapmadın demez ama gel gelelim bana bile bu kadar rahatken bazen zor geliyor :KK14: ananın evinde gibi olmuyor bu işler :KK34:

X