- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi love_dilek
gereksiz aile terbiyesi almamış insanlara cevap yetiştirmiyorum o kadar...
siz benim aileme hakaret ediyorsunuz ve sizi kötü içerik olarak bildiriyorum o kadar...
derin dondurucuda saklamak lazım
Bence en ideal zamanlarda evlenmişsiniz.. Bir kadın 30una kadar ancak tanıyabiliyor, anlayabiliyor kendini, hayattan beklentilerini, isteklerini ancak öğreniyor.. Birey olamadan evlenip "biz" olmaya çalışan insanların evliliklerindeki sorunları her gün okuyoruz burada..
Arkadaşım bana akıl verin demişsin, verilen akılları beğenmiyor, üstüne agresifleşiyorsun.. Burada kimse senin kötülüğün için bir şey yazmaz ki, manyak mıyız biz?
Git evlen, zaten evlilik de çocuk oyuncağı, evlenince hiç bir sorumluluğun olmayacak, kocanla mutlu mesut gezip tozacaksınız, her şey güllük gülistanlık olacak mı demeli insanlar? Hayat böyle değil ki? Herkes tecrübeleri doğrultusunda, tam da istediğin üzere akıl veriyor sana..
tamam topikten ayrılabilirsin şimdi.
O da olursa tabiyok cahil, yok Turk degil armudun sapi uzumun copu
Doğru, sana 'gel sana koca bulayım' diyecek bir insan gerekli.gereksiz aile terbiyesi almamış insanlara cevap yetiştirmiyorum o kadar...
Cevap vermedigin her uyeye aile terbiyesi almamis dedin.
Finlandiyadaki Turk genclerine cahil dedin.
Cok kibirlisin.
Biraz olgunlas sonra evlenmeyi dusun bence sen.
Zaten bu kibirleri bi erkege yapsan cekmez seni
benimle dalga gecene cevabını veririm. dogru duzgun yazıp dusuncesini belirtse sorun yok ama gelip de dalga gecmeye calısmak da ne? fikir verenlere saygım sonsuz.
Bana dedi, çünkü dediklerim işine gelmedi. :) siz benim yüzümden boşuna kiblenmeyin.Cevap vermedigin her uyeye aile terbiyesi almamis dedin.
Finlandiyadaki Turk genclerine cahil dedin.
Cok kibirlisin.
Biraz olgunlas sonra evlenmeyi dusun bence sen.
Zaten bu kibirleri bi erkege yapsan cekmez seni
gereksiz aile terbiyesi almamış insanlara cevap yetiştirmiyorum o kadar...
Pekala üyeleri engelleme şansı var. Beğenmiyorsa ya kiblesin ya engellesin. İşine gelmiyorsa azıcık dürüst olsun, işime gelmedi desin. acı gerçeklerle yüzleşmek koydu desin. :)canım haklısın madem engelleme gibi bir durumun yok hoşuna gitmeyen yorumlara hiç cvp yazma..
Bana dedi, çünkü dediklerim işine gelmedi. :) siz benim yüzümden boşuna kiblenmeyin.
Bana dedi, çünkü dediklerim işine gelmedi. :) siz benim yüzümden boşuna kiblenmeyin.
farkındayım seni alıntıladığının. Ama Bence sen üstüne gitme dediğin için desteklediğini sandı. :) sana cevap vermeye tenezzül etti bize değil. :)bana dedi jooker sana demedibeni alıntıladı